2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınlarrrr...hiç bu petuş nerde kaldı, bu saat oldu girmedi die merak eden olmamış..hıhhh
puff bildiğimiz kış geldi ist. a yaaaa...uyanmak çok zor,,dün öğleden sonra başıma bi ağrı girdi akşam 9 da uydum yani ilaç almim unitim ağrıyı die..

paris cim ben 2 hafta önce yaptırdım 2 li testi...dr muayene ederken sadece güzel güzel dedi..sonra oturup konuşurken ense kalınlığı normal bide kan testi yapalım dedei..açıkcası hiç sormadım bile ne kadar kalınlığı die, hiç merak etmedim..şu an olsa yine sormam:)) hani allah korusunun kötü-olumsuz bişi dese 2. dr a kesin derimde, ortada bişi yokken kafanı bulandırma cnm boşyere:))

bide evetttt ya sevdaya katılyom yane, daha biz bilmioz cinsiyeti size noliiii

bugün tuni toktora gidio, hadi hayırlısı bakem

günaydın canım çok geçmiş olsun dikkat et kenine.havalar öylesine dengesiz ki bu aralar..

geçmiş olsun canım. bende geçen hafta ilaçsız atlattım gribi. iyi yapmışsın antibiyotiği almamakla. ne kadar az kullansak o kadar kar.

sağolun fıstıklar valla tam gripde değilmiş faranjit dedi zaten sürekli olan bişey bende ama en az ilaçla atlatcam inşallah Allahım bizi ve melkelerimizi korusun Sevda aklıma ilk sen geldin hamileyken zaten ilaç alamıyorsun zor kurtuluyorsun hastalıktan bide çocuğu olan napıyor acaba dedim kendi kendime

kızlarrr... günaydın biz geldik.. haftasonu evde yalnızdım ve bütün hafta da yalnız olacağım..
kayınpederim kalp ameliyatı olacak bugün.. kocişim memlekete gitti:84:
çook özledim onu, hep ağladım haftasonu bişey yiyemedim.. bi heves hazırladım ama iki lokma yiyip bıraktım hep.. aslında onun işi nedeniyle 6 ay bile ayrı kaldığımız oluyordu alışkındım ama bu kez çok dokundu bana.. ben kocamı çook seviyorum ama yaa.. :84:

cnm geçmiş olsun...bende karaciğer hastalığı var normaldede hiç ilaç antibiyortik vs. kullanmadan atlatırım gribi, o nedenle ilaç kullanmamaya çalış cnm, kullanmadanda geçio, 3 günde değil 5 günde geçio ama geçio yani..dinlen, c vitamini al, sıcak acılı çorba iç, ballı süt iç:))

tam sana takılcaktım, mavi nerdesin die..taam taam mazeretin varmış, uğraşmıcam senle bugün...

kuzum allah acil şifa versin kayınpederine, kocana kavuş bi an önce...bak evde yalnız kalma bide sıkılırsan korkarsan atla gel bize...ev üsküdarda cnm..

günaydın kızlarrr

hafta içi kendimi yormam cuma günü bana grip olarak döndü aşırı halsizlik nezle g,b, Allah a şükür bal limon süt meyve derken başlamadan atlattım sayılır aman dikkat edin kendinize havalr fena biraz iyi hissediyorum diye temizlik falan yapmıştım sonra misafirler derken fena etkilenmişim çok dikkatli olalım

dün ilk defa bebeğime tulum çorap batik önlük aldık çok heyecanlandım bastırdığım alışveriş duygusu birden uyanmaya başladı içimde zor tutuyorum kendimi o kadar güsel şeyler varki biran önce cinsiyeti belli olsun istiyorum. ama doktora ayın2 sinde gidecez daha çok var nasıl zaman geçer bilmiyorum. c.tesi eşim bebeğimizin odasını boyadı biran önce odayı doldurmak istiyorum.

aranızda alışveriş listesi yapan varmı

hoşgeldin petuşummm kalbmizden :9 havalar soğudu hakketen burası da öle hırka gıyruz yorgana terfı ettık :))
mehtapcım sorma ilk hamılleğimde ne olursam olim ohhh kafa rahat peşimde ağlayan yok hamılelğimi çok rahat geçirdim bunda yoruluyorum dınlenemıyorum o başka bıde kızıma sınırlenıyrm bişe değil karnımdakı bebeyı sınıe sahıbı yapcam dıyorum hemen sakınleşıyrm:)
ıkıncı zor yaniii ama çoook guzel ılkınde ne heycanlarım varsa aynı heycanı bundada yaşıyorum bu gidişle 10 dene doğuricim sanırmsamDDD

öncelikle sanada geçmiş olsun canım çok sağol eğer bal kilo yapıyorsa bu hafta dibine vurdum valla aman yeterki iyileşeyim ben herşeye razıyım

ben yemek yiyorum hamdolsun ama o besleniyormu emin olamıyorum. haklısın aslında bunlar hamileliğin verdiği psikoloji. rabbime emanet bebişlerimiz. hayırlısıyla beslenir tabi.

ay o baş ağrısı beni deli etti cmrtesi günü doktora gittiğimde heyecandan söylemeyide unutmuşum en azında ilaç yazardı
akşama kadar çektim o ağrıyı sonra kendiliğinden geçti. o günden beride bişi yok şeytan kulana kurşun
haklısın canım kendi kendimi üzüyom boşa nette çok araştırıp aklımı kurcalıyorum salak gibi. sonra doktor niye bunu demedi niye şöyle yaptı diye kendimi yiyom
düşünmücem bundan kelliii

cnm sende ıyı atlatmışsın geçmiş olsun
bu arada ekleyınde görelim yahu aldıklarınızı merak edıyozz ben daha liste yapmadım cinsıyetten sonra yaparım

öncelikle geçmiş olsun kıyamam ben sana baya bunalım yaşamışsın sen Allahım sevdiklerimizden ayırmasın hiç birimizi

bendede ıkı gundur baş ağrısı var kızlar bişe içmıyorum ama böle devammı etcek b ide alerji var akşam yattıktan sonra hapşırmaktan bi hal oluyorum çok bunatltıcı ıkı senendır tedavı göremıyorum yok hmaılleık yok emzırme dönemı haydee yıne hamıleleık :) öle kala kaldım
bu arada biletımı aldım bayrama ıstanbula gezmeye gıdıyoz yavruşlarımla gezım tozim kafamı dağıtım ooooh gelse şu bayram:))

Merhabalar arkadaşlar. Hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun . Biz de büyüyoruz teyzeleri 14 haftamız bitti yaa. Günler geçtikte öyle mutlu oluyorum ki bebişim büyüyor diye :90::90:
Hem 2 hafta sonra Ankaraya aliemin yanına gidecegim günler çabuk geçsin çok özledim onları yaa 3 ayı geçti görmeyeli

Allahım korusun minklerimizi biz iki kardeşiz annemde aynı şeyi söylüyor tüm zorluklar sıkıntılar kucağına alınca geçiyor diyor Rabbim bizde de nasip etsin o günleri

ya bende istiom bende....ama cinsiyet belli olsun öyle...bide ekim sonunda ben kendime bişiler alcam..kasımda bayram masraf yok..aralık yıl sonu maaşlar çok azalıo...ocakda başlıcaz biz alışverişe:))) liste yapan olursa paylaşsın, kopya çekelim....
öncelikle sanada geçmiş olsun canım çok sağol eğer bal kilo yapıyorsa bu hafta dibine vurdum valla aman yeterki iyileşeyim ben herşeye razıyım
cnm ceviz+badem yapıo kilo kesin onu ben test ettim de:)) bi kaç kaşık bal bişi yapmıodur heralde hııı:44::44:
ben yemek yiyorum hamdolsun ama o besleniyormu emin olamıyorum. haklısın aslında bunlar hamileliğin verdiği psikoloji. rabbime emanet bebişlerimiz. hayırlısıyla beslenir tabi.

bana dr um ilk hamile kaldığımdada söyledi en son 3. ayın sonunda gittiğimdede söyledi..günde ara öğünde fazladan 1 tane elma yemen yeterli die..senin yediklerin direk bebeğe gitmio dedi..bebek ihtiyacı olanı mevcut tan alıo didi...süttür baldır onları sen kendine besleniosun didi..bi tek omega nın altını çizio dr..öz ün kitabındada yazıo aldığımız omega direk bebeğe gidiomuş...ben haftada bi kere balık yiyorum en az 2 kerede balık yağı içiyorum

bide kızlar geçenlerde bi yerde okudum elma hamilelikte çok yararlıymış...bebeğin ilerde bronşit/astım vs. olma riskini sıfırlıyormuş, meyve yerken özllikle elma tercih etmeliymişiz..

günaydın canım sanada oh git bol bol gez bakalım

canım balık yağını doktormu verdi sen kendinmi içiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…