2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hoşgeldin canım seninle aynı haftadayız. bizimkide 6,5 cm olmuş hamdolsun testlerimiz iyi çıktı kan sonuçlarını bekliyoruz bizde perşembe günü.. cinsiyet bizimde belli değil. neçok ortak noktamız var

6.5 muu
ee senin çizelgende 13. haftanı doldurduğun görünüyor canım ben 11+6 da gittim 12cm di bi yanlışlıkmı var yoksa benimki uzun boylumu olcak babası gibi

12 miiiii...bende 12+2 de gittim 12+6 çıktı bebek, 6,55 cm di cnm...zaten dr lar boya göre gün söylüo...yani daha bebelerimizin genetiğini ölçemio o aletler:))6. aydan sonra sanırım genetik ekleniomuş..

sağlıklı beslenmiyorm diye tedirgin olan anne adayları arkadaşlar
nasıl besleniyorsunuz içinize sinmeyen nokta ne ?

sabh kahvaltımı 10 a kadar yapıyorum
öglen yemegıme kadar mutlaka ballı süt
1 adet meyvee
bu arada elevıt ılacımı alıyorum
öğle yemeğiii
mutlaka yoğurt
bır avuc cevızz
meyvee
atstrmalarımmm
aksam yemegımm
tekrar meyvee
ballı süt
aralarda çıkolata fialnnn yınede sankı ben yetersiz besleniyorm gıbıme gelıor

haklısın valla petuşum erkek milleti kaptırıyor kendini oyununda bi sınırı var dimi..
eşimin işyerinde bi bayan arkadaşı kendi eşine doğumgünü için ps3 almış dedim salakmıymış o kadın ipini çekmiş resmen

12 miiiii...bende 12+2 de gittim 12+6 çıktı bebek, 6,55 cm di cnm...zaten dr lar boya göre gün söylüo...yani daha bebelerimizin genetiğini ölçemio o aletler:))6. aydan sonra sanırım genetik ekleniomuş..

walla 12cm di kıss hatta ultrasyon kağıdında da yazıyor ve doktorda espiri yaptı baştan popoya ölçüolar ya oturarak 12 cm annesi dedi bi gariplikmi var acepp:26:

benim arkadaşlarımdanda çıktı cnm öyle bi manyaq..aslında erkek çocuk bu olayı iice tetiklicek yani, aklımı başıma alsam iyi olur yaa neyseeee...evlenirken ben tabak çanak düşünürken eşim ps3 üne benim çeyizim hazır sen düşün gerisini diodu

walla 12cm di kıss hatta ultrasyon kağıdında da yazıyor ve doktorda espiri yaptı baştan popoya ölçüolar ya oturarak 12 cm annesi dedi bi gariplikmi var acepp:26:

eğer doğru olduğuna eminsen 13 haftalık bebek konusunda bir istede 10 cm olur yaklaşık yazmış. ama bu ölçümleri dikkate alıp benimki neden küçük veya neden büyük demeyin diyor. dr unuz bir problem görmediyse herkesin bebeği farklı olurmuş.

kızlar ya ben sormadım kaç cm dıye ama ıkılı testte baktım 12 + 5 dı gıttıgımde bebişim 12+ 2 imiş
ama şu an daha çok küçükler ilerdemi gerıdemı oldugu şöyle 16 haftadan sonra belırgınleşir değişiyo ozmana çukadar çunkı
benım kız 6 aya kadar gununden küçük çıkıyodu 6 aydan sonra 1 hafta sonra 10 gun öne geçti 4 kıloda doğdu
kızzz acaba benımkı kaç cm bak merak etım:

merhaba arkadaşlar.bayadır yazamıyordum.nasılsınız?tüp bebek yafptığım doktoruma gittim.bebeğimle artık 14. haftaya başladık.ikili testimi yaptırmak istemediğimi söyledim.olumlu karşıladılar.doğum orada çok pahalı.tüp bebek olduğumdan sezeryan oluyormuş.ve bu da 5 binden başlıyor.başka yer araştırıcam artık.yalnız arkadaşlar benim çok fazla midem ağrıyor.ne yapabilirim yardımcı olursanız.doktor gaviskon diye bir şurup verdi ama işe yaramadı.günde 5-6 kez ağrıyor ve uzun sürüyor.yardııımmm.

dadlum yaa şaşırdım çok.. ben en son geçen perşembe gittim.. o vakit bebek ultrasona göre 12+5 idi ve 7 cm di.. ailecek uzun boylu musunuz nesiniz anlamadım.. 12 dev adam mı sakklı genetiklerinizde.. maşallah valla..
kötü bi şey değildir bence.. doktor söyler mutlaka.. garip değil de.. bu beebik bu kadar uzun olursa sen bunu nasıl doğurcan anacım.. nasıl çıkcak o çocuk..

yapma Allah aşkına daha nasıl dikkat edeceksin
sagara kahve çay gibi şeylerden de uzak duruyorsan daha ne olsun
eskiden nenelerimiz tarlada çalışırken ne bulursa yer bulmazsa aç gezerken geçirirmiş hamileliği
bu kadar ince düşünmeyin benc arkadaşlar
her şey olacağına varır

yanii sen bunları yiyorsun ve yetersiz öyle mi ben bunların yarısını ancak yiyorum belki onu bile yemiyorum yanee..

Maşallah. :)

Ya kızlar bu arada benim koltuk altımda Zona çıktı çok fena bişey yaa.
Olanınız var mı?

Hamilelikte olabiliyormuş, bebeğe zararı yokmuş. Çok sinir bişey çok canımı yakıyor.

süt iç canm mide ağrısına birebir çok çabuk da etki gösterir

üstte yazıo 12 cm die ama bulanık çıkmış bi dahaki gittiğimizde sorcam doktura çok şaşkınım şuan:26:

bu resimde bebeğin boyu ölçüldü üstte 12.0 cm/24 hz yazıo

Son düzenleme:

sen de benım yerımde olsan sende acaba yeterlımı dıye dusunurdunnnn kelebekkk
ben 42ydım 44 oldum
sevındırık oldum anlıcagınnnn dısarı bıle cıkmıooorm hava ruzgarlı uçarım filanda :) sonra benı aramasınlarrr kıloo almalıyııımmm bennn

canım ya biliyorum zonayı ama hamilelikte olduğunu duymamıştım. zaten herşey hamilelikte başımıza geliyor bendede tiroit çıktı. hap kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…