2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ay sorma petuşşş çoook uykum var ama eve i ş çok eşim yenı gıttı kızı şimdi uyuttum mecbur iş yapıcam ((((

hşgeldın tatlım ne oyun oynadınız

sorma sevdoşş ya xbox diye bi makine var playsitation gibi bişi biliosundur oyun cd leri var işte araba,maç,monopoly,amiral battı vede bi oyun var halo die çatışmalı silahlı fln onu bile oynadım öhhh yaneee

doğum yapmak nEe zormuşşşş
ÇAĞ HASTANESİ
NORMAL : 1.750
SEZARYAN:2000 EPIDRAL:+400
VENİ VİDİ HASTANESİ
NORMAL:1600
SEZARYASTAN: 2000
EPİDURLOKTRA BAĞLIII
GÜVEN HASTANESİ
NORMAL:4000
SEZARYAN:5000 PAKET EPIDRAL FARKETMIOOORMUS DAHA ARICAM BUTUN HASTANELERİİİ :):):)

günaydın arkadaşlar
ben de ilkili test yaptrdım ama ben zorunlu zannnediordum
zaten bi sorun varsa tedavi edilemiyormuş
o zaman yaptırmama ne gerek var da
gerçi yaptırdım
öğrendiğim tek sonuç da sorun yok oldu pehh

sorma sevdoşş ya xbox diye bi makine var playsitation gibi bişi biliosundur oyun cd leri var işte araba,maç,monopoly,amiral battı vede bi oyun var halo die çatışmalı silahlı fln onu bile oynadım öhhh yaneee

ohhhh ıyı yapmışsınız vallahi:))

canım çok pahalııı ya en ıyısı devlete gıt doğur paranıda bebeişine harca

herkes birer kahve içsin bakiimmm
gündemde de pek bişi yoqki:44:
konumuz havaların soğuması ve grip:2:

ne gavesi gızzz, gebişiz oyuuu....
ahh cnm o oyun sıkıntısı bizde de var...ps var bizdede allamayrılık sebebi gerçekten o makina..ama hayatta öğrenemem ben yani..ama daraltıo yani gece gündüz o oyananırmı yaf ben magazin programı izlemek istioommm hafta sonuuuuu

günaydınnnnnnn

bende yptrma taraftarı değıldm ama yaptırdım içim rahatladı
sorun yok sa ne güzelll hamileliğin tadını çıkar artık :)

Selam güzel anne adayları :)

Bizde kontrolumuze gittik. Ultrasonda iyi çıktı herşeyimiz çok şükür.
Kan testimizi de verdik. Perşembe sonuçları alacağız Allah'ın izni ile inşallah kötü bişey çıkmaz.
Ama çok güzeldi büyümüş. 6,5 cm olmuş. Kıpır kıpırdı maşallah barekallah.

Allah bizlere bağışlasın meleklerimizi :)

Ama cinsiyetini göremedik :)

Son düzenleme:
ohhhh ıyı yapmışsınız vallahi:))

canım çok pahalııı ya en ıyısı devlete gıt doğur paranıda bebeişine harca

benim sağlık karnem ozamann bitiyoorrr eşim askerde suanda askerıye saglık karnesınden yararlanabılıyorummm
o yüzden normal devlette bana 1000 den aşagı ücret sölemicekkk

hangi şehirdesn canm sen ne kadar pahalıymış burda normal 300 sezeryan 500 özellerde

benim gittiğim hastanede normal 300 sezeryan 600 sultangazi özel bahat hastanesi.....oğlumu orada doğum yaptım hasta bakıcılar saçımı okşuyodu tamam bitanem geçicek die,eşim annem babam herkes doğuma kadar sancıyı benimle çekti odada,doğum sırasında 20 dk hemen doğumhaneye girdim ve doğurup tekrar odaya geçtim,geçmiş olsuna gelenler fln çok memnundum üstelik 150 tl ödemiştim 5 yıl önce..en son arabaya kadar tekerleklisandalyede götürdüler..bakırköyde onca kadının arasında doğum yapan zavallı annem bayıldı hizmetine çok memnun kaldık biss

sağlıklı beslenmiyorm diye tedirgin olan anne adayları arkadaşlar
nasıl besleniyorsunuz içinize sinmeyen nokta ne ?

kızlar ankaradayım... saglık karnemmmın süresi 4 ay sonra bitiyor eşim askerde oldugundan askeriiyenın saglık karnesinden yararlanıyorummmm

6.5 muu
ee senin çizelgende 13. haftanı doldurduğun görünüyor canım ben 11+6 da gittim 12cm di bi yanlışlıkmı var yoksa benimki uzun boylumu olcak babası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…