2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar dokto bana 12 cm dedi ultrasyon kağıdının üst kısmında 12.0cm/24hz yazıo ama sağ alt köşesinde 12w6d bu günü ve ayı...altında da CRL 66.37mm yazıo bu nedir acaba sizin söylediğiniz 6,5 cm bumu

42 kilo mu yaş mı:44:
kilo ise bence çok şanslısın
zayıf başlamışsın hamilelikte alırsın doğum yapınca da
az bi şey kalır iyi olur ben 63le başladım boyum 1.69
hem iyi beslenmek hem kilo almamak istiyorum
nasıl olacak bilemm :)

canım ya biliyorum zonayı ama hamilelikte olduğunu duymamıştım. zaten herşey hamilelikte başımıza geliyor bendede tiroit çıktı. hap kullanıyorum

tiroid bende hamilelikten önce vardı
düzene girmişti
doktora her ay kan veriyorum şimdiye kadar normaldi bakalım en sonkinde ne çıkacak inşallah hap kullanmama gerek kalmaz benimde

kıloom ay yaşım daha 24

heaa
ama daktır bana oturarak 12cm boyu didiydi...amaaaan crl yazar yer normal demekki sorun yoqq ohhhhhhhhhh içime yağmurlar yağdı valla

kız daha ben boyunuda bılmıyom merak ettırdınız benıde şimdi ultrason kağıdımıda bulamıyorum yaaaaaaaaaaa imdaaaaat

heaa
ama daktır bana oturarak 12cm boyu didiydi...amaaaan crl yazar yer normal demekki sorun yoqq ohhhhhhhhhh içime yağmurlar yağdı valla

dadlum yaa.. gördün mü bak 12 cm diyon bi de bebike.. doktorun başka bi şey mi demek istedi acep.. ortalamalarda yani bebik.. maşallah

kıloom ay yaşım daha 24

bence sen bu kadar sağlıklı beslenmeyle 45le doğurursun
sık sık beslenme ara öğünlerde hep meyve maşallah
valla ben ne bulursam yiyorum iştahım çok
80 le filan doğururum herhal
kapılara bacalara sığmam

kız daha ben boyunuda bılmıyom merak ettırdınız benıde şimdi ultrason kağıdımıda bulamıyorum yaaaaaaaaaaa imdaaaaat

nereye attın kıs çocuğun resmini dosyanız yokmu canım:26:

dadlum yaa.. gördün mü bak 12 cm diyon bi de bebike.. doktorun başka bi şey mi demek istedi acep.. ortalamalarda yani bebik.. maşallah

sorma bebem ödüm ağzıma geldi geri gitti valla yanılmıyorum ama doktorun söylediklerini kaydettim hafızaya benbaştan popoya ölçülüyor yane oturarak 12cm dedi 4 boyutlu ultrasondu ve kağıdında da yazıo boy 12 cm die

walla 12cm di kıss hatta ultrasyon kağıdında da yazıyor ve doktorda espiri yaptı baştan popoya ölçüolar ya oturarak 12 cm annesi dedi bi gariplikmi var acepp:26:
neyse sonrasını okudum yazdıklarınız yoksa hulk gelio dicektim..kıskandıydım walla benimki nie 12 cm değil die:)))

üstte yazıo 12 cm die ama bulanık çıkmış bi dahaki gittiğimizde sorcam doktura çok şaşkınım şuan:26:

bu resimde bebeğin boyu ölçüldü üstte 12.0 cm/24 hz yazıo

yisinler senin totoşunu maşallah

bende cumartesi dr agiitm. senin sonun iyi değil dedi. sen biliyorsundur neleri kaçırdığını dikkat edeceksin deid bundan sonra resmen rejime girdim şimdi.

canım bence dr unda dalgınlşığına falan geldi. çünkü crl dir popo baş mesafesi ölçümü. bacağı katarsak belki 12 bizimkilerde olur. bence seninki bacak boyunuda katarak sana söyledi.

6 6 toplamı 12 cm senınkıde doğru cnm doktorun tam ölçmüş:)) :)))))))
dosyayı bulamıyorum neyse çıkar elbet kesın guel bıyerderıd ondan bulamıyorum

arkadasım netten gırdım baktımmmm fetalkılo agırlık boy uzunluk tahmını ölçümüü
12.hafta: boy 5.4 cm agırlık: 14 gram
yazıorrr ama doktrun bısey demedı ısee sorun yok

6 6 toplamı 12 cm senınkıde doğru cnm doktorun tam ölçmüş:)) :)))))))
dosyayı bulamıyorum neyse çıkar elbet kesın guel bıyerderıd ondan bulamıyorum

neyse kızlar ben 30unda gidicem doktora kesinlikle sorarım bunu sizide aydınlatırım ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…