evet cnm evet, seninkide rehin kalmasın toktorda:)) aç gözünü...hiç bilmiyorum ki.. tahminen sonuçlara bakar sadece.. hatta doktora kalsa telefonla aramam yeterli ama yakın zaten iş yerime.
free ye bakıcas ya..
günaydın bebeem sanada inşallah hayırlı haberlerini alıcaz bugün
petuşum sanki geç kaldın bugün sen bana da öyle geldi
amin canım inşallah darısı benim başıma
amin canım sanada kolay gelsin
hadi gözünüz aydın cnm..ev taşımak çok zor walla allah yardımcınız olsun..evi artık nakliyeciler tonuna kadar alıp yerleştiryoda sonra senin bi düzen tutturman alışman vs. çok zor...allah kolaylık versin..kıslar biz ev bulduk taşınacağız nihayettt
tabi ilk önce kendi evimizi kiraya vermemiz gerek
ay sonuna kadar taşınırız inşallah
bu halde iş falanda yaptırmazlar bana ohhh :66
benimde bu hafta gerçekten çok çalışmam lazım..kallafi bi kredi raporu hazırlamam gerek ayın 11 i bugün tık yok bendegünaydıınnnnnnnn herkeseeeeeeee...
erkencisiniz yine... ben çok çalışıyorum yine yaa offfffff puffffff
günaydın kızlar bende sağlıkocağına gittim tahlil sonuçlarıımı aldım o yüzden geç kaldım ama hamdolsun hepsi iyi çıktı.
bu arada kızlar sizin çizelgeleriniz son adet tarihinize göremi dr un size söylediği tarihe göremi benimkiler arasında 4 gün fark var.
hadi gözünüz aydın cnm..ev taşımak çok zor walla allah yardımcınız olsun..evi artık nakliyeciler tonuna kadar alıp yerleştiryoda sonra senin bi düzen tutturman alışman vs. çok zor...allah kolaylık versin..
sağol tatlımm.
evet zor düzen tutturmak Allah yardımcım olsun
ama bide bütün çevrem orada bekarkenki mahalleme taşınıyorum ya zorlanmam sanırım arkadaşlarım akrabalarım hepiciği orada
oh mis.. bende evi yeni taşıdım sayılır.. zor oluyor aslında ama sen şanslıymışsın yine de.. ben bi başıma taşıdım evi.. çook yorucu olmuştu.. allah kolaylık versin..
oh mis.. bende evi yeni taşıdım sayılır.. zor oluyor aslında ama sen şanslıymışsın yine de.. ben bi başıma taşıdım evi.. çook yorucu olmuştu.. allah kolaylık versin..
günaydınn kuzular..bütün gece rüyamda bebikimi gördüm..çok güzeldi bi an önce büyüsünlerde doğuralm artık yaaa
kızlar bişi sorabılırmıyım
kan ilacı kullanan varmı
doktor bana verdı ama kullanamıyorum mıdemı bulandırıyo
2 hafta sonra gıdıcem tekrar ama kullanmadıgım ıcın de korkuyorum bişi olurmu
bilgisi olan varmı?
hu huuuu biz geldikkk günaydınlar güzel annişlerrr..nassınız ifindimm ??
dün doktordan geldikten sonra yazamadım face'e telefonla yazdım herşey yolunda Allaha şükür sabahtan 2li test için tıp fakültesine gittim ordanda özel bi dofktordan randevu almıştım ona gittik sonunda babasıda gördü yawrumu
5 cm olmuş pıtırcığım kıçının üstünde zıplayıp duruyodu ayaklarını falan oynatıyodu ilk defa kalp atışını duydum mükemmel bi duygu yaa..
özeldeki doktor ense ölçüsü için erken yollamış doktorun onlarda yanlış ölçmüşler ama zaten bi sıkıntı görünmüyo çok sağlıklı maşalah dedi kasımın sonunda 3lü test yaptırcaz dedi..kasımın sonuna kadar şafak saycam şimdi geçermi yawwss :44:
burdaki toktorada giderim bebişimi görmek için arada bir
bu arada 1 haftada 1 kilo almışım hadi bakalım hayırlı işler
hamile kalmadan önce böyle forumlardan haberdar bile değildim. ben de nisan annesi olacağım allah izin verirse :) 13+1 haftalığım. 2li testimi geçen hafta yaptırdım sorun çıkmadı çok şükür. ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. doktorum bebeğimin henüz çok küçük olduğunu 16 haftalıkken görebileceğini söyledi. aranızda bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?