2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hiç bilmiyorum ki.. tahminen sonuçlara bakar sadece.. hatta doktora kalsa telefonla aramam yeterli ama yakın zaten iş yerime.
free ye bakıcas ya..
evet cnm evet, seninkide rehin kalmasın toktorda:)) aç gözünü...

delüüüüü....

bugün 4 de bi firar seziyorum o zmn hııı

evet evet.. mesai erken biticek bugün.. 4'te çıkmak iyidir.. trafiği kalabalığı olmaz.. ama sonuçları size ancak yarın bildirebileceğim..

kıslar biz ev bulduk taşınacağız nihayettt
tabi ilk önce kendi evimizi kiraya vermemiz gerek
ay sonuna kadar taşınırız inşallah
bu halde iş falanda yaptırmazlar bana ohhh :66

günaydıınnnnnnnn herkeseeeeeeee...

erkencisiniz yine... ben çok çalışıyorum yine yaa offfffff puffffff

günaydın kızlar bende sağlıkocağına gittim tahlil sonuçlarıımı aldım o yüzden geç kaldım ama hamdolsun hepsi iyi çıktı.

bu arada kızlar sizin çizelgeleriniz son adet tarihinize göremi dr un size söylediği tarihe göremi benimkiler arasında 4 gün fark var.

kıslar biz ev bulduk taşınacağız nihayettt
tabi ilk önce kendi evimizi kiraya vermemiz gerek
ay sonuna kadar taşınırız inşallah
bu halde iş falanda yaptırmazlar bana ohhh :66
hadi gözünüz aydın cnm..ev taşımak çok zor walla allah yardımcınız olsun..evi artık nakliyeciler tonuna kadar alıp yerleştiryoda sonra senin bi düzen tutturman alışman vs. çok zor...allah kolaylık versin..
günaydıınnnnnnnn herkeseeeeeeee...

erkencisiniz yine... ben çok çalışıyorum yine yaa offfffff puffffff
benimde bu hafta gerçekten çok çalışmam lazım..kallafi bi kredi raporu hazırlamam gerek ayın 11 i bugün tık yok bende

gözün aydın cnm..benimki son adet tarihime göre cnm..dr a göre aslında 4 gün daha önde olmamız gerek ama onlar doğuma doğru çok değişeceği için ben regli tarihime göre gidiyorum

sağol tatlımm.
evet zor düzen tutturmak Allah yardımcım olsun
ama bide bütün çevrem orada bekarkenki mahalleme taşınıyorum ya zorlanmam sanırım arkadaşlarım akrabalarım hepiciği orada

sağol tatlımm.
evet zor düzen tutturmak Allah yardımcım olsun
ama bide bütün çevrem orada bekarkenki mahalleme taşınıyorum ya zorlanmam sanırım arkadaşlarım akrabalarım hepiciği orada

oh mis.. bende evi yeni taşıdım sayılır.. zor oluyor aslında ama sen şanslıymışsın yine de.. ben bi başıma taşıdım evi.. çook yorucu olmuştu.. allah kolaylık versin..

oh mis.. bende evi yeni taşıdım sayılır.. zor oluyor aslında ama sen şanslıymışsın yine de.. ben bi başıma taşıdım evi.. çook yorucu olmuştu.. allah kolaylık versin..

evet bencede...bende 6 ay oldu evi taşıyalı...biz eve taşındığımızda evin kapıları yoktu, mutfak dolapları yoktu, kombi yoktu...sen düşün artık..bi yandan tadilat devam etti bi yandan ev yerleşti...180 metrekare evden 60 metrekare eve taşındık, yani eşyaları ve o eve sığma çabasınıda ekle...allam ne stresdi bilemezsin....hala neyi nereye sokuşturduğumu bilmom yani:))

ah canım yaa tek başına çok çok zordurr. ben şanslıyım evet annem kardeşim yanımdalar onlar yapar yardımcı olurlar bana.evin içi taşınsa yavaş yavaş yerleşirim.
sağol tatlım..

günaydınn kuzular..bütün gece rüyamda bebikimi gördüm..çok güzeldi bi an önce büyüsünlerde doğuralm artık yaaa

kızlar bişi sorabılırmıyım
kan ilacı kullanan varmı
doktor bana verdı ama kullanamıyorum mıdemı bulandırıyo
2 hafta sonra gıdıcem tekrar ama kullanmadıgım ıcın de korkuyorum bişi olurmu
bilgisi olan varmı?

günaydınn kuzular..bütün gece rüyamda bebikimi gördüm..çok güzeldi bi an önce büyüsünlerde doğuralm artık yaaa

gunaydin canim.bende hep senin gibi bebisimi ruyamda goruyorum.onu emziriyorum.o kadar guzel bir duyguki dunyaya gelecegi zamani sabirsizlikla bekliyorum

hu huuuu biz geldikkk günaydınlar güzel annişlerrr..nassınız ifindimm ??
dün doktordan geldikten sonra yazamadım face'e telefonla yazdım herşey yolunda Allaha şükür sabahtan 2li test için tıp fakültesine gittim ordanda özel bi dofktordan randevu almıştım ona gittik sonunda babasıda gördü yawrumu
5 cm olmuş pıtırcığım kıçının üstünde zıplayıp duruyodu ayaklarını falan oynatıyodu ilk defa kalp atışını duydum mükemmel bi duygu yaa..
özeldeki doktor ense ölçüsü için erken yollamış doktorun onlarda yanlış ölçmüşler ama zaten bi sıkıntı görünmüyo çok sağlıklı maşalah dedi kasımın sonunda 3lü test yaptırcaz dedi..kasımın sonuna kadar şafak saycam şimdi geçermi yawwss :44:
burdaki toktorada giderim bebişimi görmek için arada bir
bu arada 1 haftada 1 kilo almışım hadi bakalım hayırlı işler

günaydın bayanlarrrr
nasılsınız
kızlar ya
kilo durumları nasıl
ben sevinçliyim bu konuda almıyorum
yemeye de başladım az az ama
çok süperrrr sevindim yani
kalan 6 ayda 12 kilo alsammm ne güzel olur

hamile kalmadan önce böyle forumlardan haberdar bile değildim. ben de nisan annesi olacağım allah izin verirse :) 13+1 haftalığım. 2li testimi geçen hafta yaptırdım sorun çıkmadı çok şükür. ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. doktorum bebeğimin henüz çok küçük olduğunu 16 haftalıkken görebileceğini söyledi. aranızda bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?

günaydınnn kızlar geçmişi okuyum derken 11 oldu saat:)
banada sadece kan ilacı verdi elevit te vermedi kansız değilsin ama anın düşebılır dedi ben haftada ıkı veya 3 kez alıyorum vitamın olsun dıye oda kansızlık yokken ne dıye kan hapı verıyon ilaca karşıyım ben kızımada kolay kolay vermemişimdir elevit verseydı içerdim he bide magnezyum verıcek onun tadı iğrenççç ama onu içicem duzenlı kemıkleri rahatlatıyo
bu sefer sorcam nıye levıt vermedın kadın diye
benım arar ara kalp hızlı atıyo çarpıyo gıbı kansızlıktan olabılır dedı ama kansızlıkta yok napıcaz bılmıyorum kalbım o hıza durucak gıbı hıssedıyorum çok korkutuyo be nı

kızlar selam.herkesler iyidir umaırm.işlerin yoğunluğundan bir fırsat bulup giremiyorumya..bebişlerinizde iyidir umaırm.benide randevum cuma inş.herşey yolundadır.

canim cok sevindim.bende persembe gidicem doktora.en son 1 ay once gitmistim.epe buyumustur bebesim.insaallah guzel sonuclarla donerim

hoşgeldin canım bebişinide kocaman bi maşallah
aramızda öğenenelr oldu kesin olmamakla beraber ama çoğumuz öğrenmedik beklıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…