2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Cnm ben ilk bebegimde 4 bucuk aya kadar hic kilo almadim 9 ayin sonunda 19 kilo almistim

Cnm ben ilk bebegimde 4 bucuk aya kadar hic kilo almadim 9 ayin sonunda 19 kilo almistim

off bu çok pis koydu şimdi bana...3,5 ayda 2 kilo aldım, ii ii çok ii die teselli ediodum kendimi
cnm 4 aydan sonra noldu çok merak ediom öyle çok kilo nasıl alınyo...yani hakkını vererek yedinmi, yoksa senin hiç suçun yok birden bünye değişti su bile yaradımı?

Kızlar sabah doktora gittiiiiimmmm. ikili test sonuçlarını aldım. doktorumuz süpper süppeer dediiii. sonuçlarımız çok iyi çıkmııışşş. bebişi göremedim ama iyi olduğunu öğrendim ya o bana yeter. bayramdan önce tekrar gel dedi. o zaman sanırım cinsiyetini kesin öğreniriz.

inş. cnm gözün aydın, hep böyle devam eder inş

Valla cnm bende anlamadim hangi ara aldim o kadar kiloyu abur cubur hamurisi sevmem ama meyve cok yiyodum. İcini rahatlatiyim 10 kilo dogumda gitmisti 7 kilo 6 ayda kalan 2 kiloda 1 sene sonra hic de catlagim olmadi.

Nerden aldım canım.. bende çok gerim gerimim yaa

Valla cnm bende anlamadim hangi ara aldim o kadar kiloyu abur cubur hamurisi sevmem ama meyve cok yiyodum. İcini rahatlatiyim 10 kilo dogumda gitmisti 7 kilo 6 ayda kalan 2 kiloda 1 sene sonra hic de catlagim olmadi.
ben çok korkuyorum ya kilodan..zaten 73 kiloyum..abnnem benim 120 kilo..allam sanki hep onun gibi olcakmışım gelyo..annem bide dio ablamı doğurdu doğuracakmış 70 kiloymuş..tanrımmmmm ben 73 de hamile kaldım zaten....yani doğumda aldığım bütün kiloları benim bi an önce vermem lazım yoksa bütün ömrümü şişko bi kadın gibi geçirecekmişim gibi gelyo...doğumda 10 kilo gitti hee çok iimiş..inş. bende böyle hızlı verrim, çok takdir ettim

vayyy..idolsün yavrucum.. o zaman korkacak bişey yok işte 19 kilodan.. moraller bozulmasın değil ama canım

vayyy..idolsün yavrucum.. o zaman korkacak bişey yok işte 19 kilodan.. moraller bozulmasın değil ama canım

Kesinlikle hamileligin tadini cikarin saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim da gerisi muhim degil. Ya emzirme doneminde zaten kilo veriliyo yalnizca sut olsun diye tatliya yuklenmemek lazim malum cevrede ki herkes ye ye sen emzikli kadinsin sut olsun diyor :)) benim bebegim de cok hareketli 2. Den sonra nasil olurum bende bilmiyorum

bi filmde vardı "darısı başımaa darısı başıımaaaa" diye bağırıyordu kadın
ben de katılıyor ve diyorum darısı başıma darısı başımaaa

kızlar dert ettiğiniz şeye bakın ya eee ben napıyım ya 97 kiloyum boyum var çok göstermesemde 97 yim iştehamile kalmadan 2 ay önce 106 dım diyetisyene başlamıştım çok güzel gidiyodu 98 e kadar düştüm 2 ayda tam bu sırada hamile kaldım gerçi 1,5 senedir korunma yoktu bekliyodum ama tam kilo vermeye başladığımda değil tabi ama diyetisyenim kilodan hormonlar bozulabiliyo kilo verince hormanlar tekrar düzenli çalışıyo dedi yani benim bebiş 8 kilo vermemi bekliyomuş olsun o iyi olsunda artık emzirmeden sonra tekrar gidicem diyetisyene kadın doğum doktorumda dedi kilolu hamile kalmak çok problem değil önemli olan tekrar çok kilo almamak önemli şimdilk hiç kilo almadım hatta bir kilo bile verdim bakalım bundan sonra nasıl olur bilmiyomm:26:

ben de 68 kiloyken rejime başladım (sağlıklı beslenme, yüzme,yürüyüş...) 45 gün sonra 61 kiloya indim ve hamile olduğumu öğrendim. işin köüsü 3.5 ayda 5 kg geri geldi

bu ayı da 2 kg alarak atlatırsam eski kilomla hamileliğin yarısını atlatmış olacağım

ben de hamile kalmadan önce çok korkuyordum kilo alıcam diye ama şimdi o kadar korkmuyorum, veririm nasıl olsa Allahın izniyli diyorum.. bu de ilk zamanlar çok zor geçiyordu hamilelik kilo falan umrumda değildi bi düzelsem diye bakıyordum sadece. şimdi daha iyiyim, enerjim bir nebze de olsa yerine geldi çok şükür, şimdi de bunu düşünüp canımı sıkamam valla... huzurlu olmak istiyorum.. miniğim de sağlıklı ve huzurlu olsun istiyorum o kadar...ah bi de hissetseydim kıpırtılarını şimdilik tek merakım bu

bende aynı kanıdayım tatlım bebişim sağlıklı olsunda varsın ben kilo alayım nasılsa bi şekilde vericez üzerimize yapışmayacak ya

evet kibar bi elbise bende dün 2 pantalon 2 de badi aldım ama daha benim göbiş küçük yada bana öyle geliyo

aynen canım bende hissetmek istiyorum artık bebişimizi. dun ultrasonda gördum sırtustu yatmıs ayaklarını karnıma vurup poposunu kaldırıyo ve zıplıyo ama ben hiçbişi hissetmiyorum eşim 10 gun önce karnıma kulagını koydu ve su sesleri geldigini söyledi sonra hergun steteskopla dinledik resmen suyun içinde yuzuyo oynuyo boynumda steteskopla gezmeye basladım :) dun dr.um bebek hareketlerini duymam için çooookkk erken oldugunu o duydugumuz seslerinde bagırsak hareketleri oldugunu söyledi çok güldüm. ses gelmediginde uyuyo sanıyoduk uyuyan bagırsaklarımmış

16. haftadan itibaren hissedilmeye başlanılıyormuş ama kişinin hassasiyetine göre değişebiliyormuş..16.-22. hafta arası hissedilirmiş...biraz geniş bi aralık oldu ama olsun...:)) bende bugün 15. haftanın son günündeyim, ama ultrasona göre 16. haftanın ortasındayız sürekli aklım göbemde aceba hissedermiyim die...sanki karnım zangır zangır titriomuş gibi gelio bugün bazen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…