2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

iyi değilim kızlar ağladım ağladım ağladım...Duşa girmeden küveti bi ovayım dedim işim bitti ama nasıl bir kasık ağrısı yarım saat civarı sürdü sonra da vicdan azabından bebeğime bir şey mi oldu diye korkudan ağlayıp duruyorum.ağrı şimdi geçti ama ben iyi değilim

canım neyle ovdun? yani ovmayı geçtim temizlik malzemeleriye çok haşır neşir olma...ben hamile kaldığımdan buyana çamaşır suyudur, deterjandır elimi sürmüom...sonuçta kimyasal yani onun havasını bile soluman ii değil..ayrıca ovma, asma, uzanma işlerinide yapma yani kendini ne kadar ii hissedersen hisset, sonrasında pişmanlık duyulabilecek hareketlerden kaçınmak gerek..bişi olmasada bak üzülmen, vicdan azabın bile boşyere yani...üzme knedini dinlen bence..temizliğde kocana yaptır yapmıosada şunun şurasında kaldı 6 ay..

kuzucum korkma bi şeyciği yoktur.. cumartesi ben de şöyle dipten bi temizlik yapayım dedim.. 5 saat sürdü..
sonra işim bitince oldu bende de.. bi kasık ağrısı.. doktorumu aradım hemen.. ağır bişey kaldırmadıysan önemli bişey değildir.. uzan dinlen geçecektir dedi..
ve geçti tabe.. aslında temizlik falan yapmamak en iyisi de... olmuyor tabi olmuyor

canım Allah korusun olmamıstır bebegine bişey. bende surekli kasık agrısı ve kasılmalar yasıyorum gebeliğim yolunda ve guzel gidiyo. bu agrı ve kasılmalar rahmin hızla genişleyip buyumesiyle ilgiliymiş. tabikide kimyasal maddeler kullanma özellikle camasır suyu. içini ferah tut bebişin içinde zıplıyodur oynuyodur..

normalde yapar canım sağolsun da evde yok şu an duşa girecektim baktım çok batmış hadi bi ovayım dedim süngerle sildim banyo temizleyici ile ama eğildiğimden midir nedir çok ağrıdı.inşallah iyidir meleğim... bu zamana kadar çamaşır yıka ve asmak dışında hiçbi iş yapmadım hadi şurayı bi silivereyim dedim bir daha mı tövbeee (

sorma cnm hamileliğimden beri yaptığım en yoğun iş bu ondan mı oldu bilmem.başından beri tek yaptığım çamaşır at yıkansın as o kdar.bugün içime sinmedi bi sileyim dedim böyle oldu çok korktum ama ağrı yarım saat bile sürmedi ama çok oldu korktum.ALlaha şükür lekelenme fln yok..

Rabbim korusun hepimizin bebeğini.çok sağol canım.çok sağolun kızlar iyi ki varsınız..

ben bir gideyim de ılık duş alayım kendime geleyim dikkat edin kendinize çok sağolun öpüyorum çok hepinizi..

Son düzenleme:

bugün babası severken fazla abarttı ay elime geliyo hissediyorum diye çocuğumu, ben de canım acıyınca kızdım biraz ve birden hareket etmiş gibi geldi 10-15 sn sürdü o kıpraşma hissi:)

tabi %100 emin olamam :81:

canım geçmiş olsun, bence sen bundan sonra çamaşır da asma. yukarı kalkıp inmek de zorlar kaslarını...

herşey çok güzel herşey çok iyide hanımlar bak arkadaş temizlik yapmış ve endişelenmiş bu kadar korumaya çalışıyorken şu hamilelğinde sigarayı bırakamayanlara ne demeli yaa ben çok kızıyoruuum onlara

slmmm ben geldim kızlar dün giremedim bişiy kaçırmadım inşallah hepsini okuyamıyorum.benimde başımyine çok ağrıyo ya napcam bilmiyorum.

hee petuş mesain bitmeden söyliiiim sana.o digital baskül meselesi vardıya normal digitaller zarar vermiyormuş ama bizdekiler yağ kas filan ölçüyorya vücuda elektrik mi ne veriyomuş o yüzden zararlıymış..

hamile kalırsam bırakamam die cok korkuyodum testi yaptım bir daha elim gitmedi hatta su an kokusunu duyunca öğürüyorum. tiksinmekten öte zaten vicdanen huzurlu olamazki insan. amniyon sıvısının kokusunu ve tadını yediklerimiz belirliyomus sigara kokusu içinde bir bebek? dogduktan sonra o kokuyu o tadı arayan bir bebek dusunebiliyor musunuz? zararlarını zaten bebege saymakla bitiremeyiz. kronik bronsit hastalıgı yapıyo direk zaten. ve annesi gebeliğinde sigara içen bi bebek buyuyunce mutlaka tiryakisi oluyomus. yapmayın kızlarr yazıııkkk o minicik bize muhtac atan kalplere..

hee petuş mesain bitmeden söyliiiim sana.o digital baskül meselesi vardıya normal digitaller zarar vermiyormuş ama bizdekiler yağ kas filan ölçüyorya vücuda elektrik mi ne veriyomuş o yüzden zararlıymış..

hee evet cnm dün akasya da yazmıştı, o çözüm olarak çorapla çıkıyorum artık ben didi:)) benimki zaten normal digital, yağ kas ölçmüo, yani belki ölçüoda beni ölçemio:)))

hee evet cnm dün akasya da yazmıştı, o çözüm olarak çorapla çıkıyorum artık ben didi:)) benimki zaten normal digital, yağ kas ölçmüo, yani belki ölçüoda beni ölçemio:)))

iyi bari ya.ama çorapla çıkmak bişiyi değiştirmez.sonuçta çorapla da o ölçümleri yapabiliyo.neyse ben de çıkmamaya çalışıyorum o yüzden.

bende aynen cnm..hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım, hiç aklımada gelmedi...
daha bu sbh diodum eşime yani doğumdan sonra başlamam ama velevki başlarsamda asla bundan sonra sokakta, yürüken, beklerken sigara içmicem..çünkü sbh otobüs kuyruğunda beklerken önümden biri sigara içiosa onu boğmak istiorum çoğu zmn...bide benim eşim içmiodu sigara..şimdi bana o kadar kötü kokuyoki diorum eşim beni gerçekten çok seviyomuş yani o kokuyla beni koynuna alabildiğine göre sigara içmeyen biri olarak...o nedenle kocama bi alkışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…