bende aynen cnm..hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım, hiç aklımada gelmedi...
daha bu sbh diodum eşime yani doğumdan sonra başlamam ama velevki başlarsamda asla bundan sonra sokakta, yürüken, beklerken sigara içmicem..çünkü sbh otobüs kuyruğunda beklerken önümden biri sigara içiosa onu boğmak istiorum çoğu zmn...bide benim eşim içmiodu sigara..şimdi bana o kadar kötü kokuyoki diorum eşim beni gerçekten çok seviyomuş yani o kokuyla beni koynuna alabildiğine göre sigara içmeyen biri olarak...o nedenle kocama bi alkışşşş
2 gün önce zaten vardı ama çok oldu diye koştur koştur gittim doktora bebeğin suyu geldi sandım ama neyseki değilmiş.olabilir dedi doktor korkma dedi.bende 1.5 aydır var tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarrrr sizinde akıntınz çok mu??? :26::26:
2 gün önce zaten vardı ama çok oldu diye koştur koştur gittim doktora bebeğin suyu geldi sandım ama neyseki değilmiş.olabilir dedi doktor korkma dedi.bende 1.5 aydır var tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm
Merhabalar herkese..adım esin inşallah ben de nisanda ikinci çocuğumu kucağıma alacağım..
benimde yarın kontrolüm var sölicem dr a bakalım ne der.. benim kasıklarımdada ağrı başladı bide bu akıntıda kıvamlı afedersiniz sümüksü kıvamda ayy korkuyorum bende inşş her şey yolundadır..:18::18:
insallah..
hoşgeldin canım sen annelik konusunda tecrübeli olanlardansınn[/QUOhoş bulduk demet...:)))))
yok yok korkma banada doktor bana aynı senin tarif ettiğin gibi mi dedi sonra korkma bişey olmaz dedi
sana ccevap yazan bir arkadasta artması gerekiyordu azaldı diyor bak o arastırmış demekkiiinşş bitanem çok sağol..
kızlarrrr sizinde akıntınz çok mu??? :26::26:
akıntım fazlalaştı die korma şekerim. rahim içi surekli yenileniyomus buda akıntı olarak asagı iniyomus gbelikte gayet normal yani. yogurt gibi kesik kesikse ve koku varsa buda mantarın işaretiymiş. gebelikte mantarda sık sık olabilirmis. yani gebelikte akıntı normal ama mantar suphen varsa doktoruna danıs derim ilerlemeden cunku mantar feci bi kasıntı yapıyomus içeriden.
yok benimki yumurta akı gibi ve kokusuz..kasıkm ağrım var bide bu akıntıda artınca korktum haliyle.. sasğol cnm allah razı olsun..
Allah hepimizden razı olsun. ben 12+5 gunluk gebeyim benimde akıntım fazlalaştı ve aynı dediğin gibi. kasık agrım kasıgımda olusan kasılmalarda hiç gecmedi ben adet olucam sanıodum öyle agrıyodu gebe oldugumu öğrendim ve hala ara ara devam ediyo bazen öyle bi kasılıyoki oldugum yere çökmek zorunda kalıyorum. ama gebeliğim problemsiz ve yolunda ilerliyo. kasık agrılarının nedeni rahmin hızla genişleyip buyumesi ve bizimde bunu agrı veya kasılma sekl,nde hissetmemizmiş. e bebişler artık annelerinin kucaklarına gelmek için hızla buyuyolar buda bize agrı tarzında yansıyo.
benim bebegim çok dadlııı teyzeleri resimlerine bakıp duruyorum koca kafalı minnoşum :)
amman dikkat et canım ama sana tavsiyem hep pozitif düşün. anneliğe ilk adım die bi kitap var onu al ve oku cok yararlı bi kitap. benimde ilk gebeliğim o kitaptan cok sey ögrendim herkese tavsiye ederim..
maşallahh teyzesi yesin onuu :)) cnm benimki tüp bebek o yüzden daha evhamlıyım galiba.bide 3hafta önce kahverengi leke geldi benden dr sürekli yat dedi o gündür yatıyorum..ve kokularımda öylece başladı.. rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?