2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
YAĞMURLU SOĞUK Bİ İST. DAN BİR CUMA SABAHINDAN GÜNAYDINLAR HERBİRİNİZE...
bugün 16. haftamıza ayak basmış bulunmaktayız
aceba hamileliğin son zmznlarımı geçmek bilmio..ben ne zmn 16. haftaya geldik anlamadım yane, 4 hafta sonra yarısı bitmiş olcak olayın..
daha şöle işkence boyutunca bi aşeremedik en çok yanayim..bide bebeme bi ton bile alamadım ona yanayim..

doktorunuz hangi ilaçları verdi
benim tek bir ilacım var o da elevit
aslında folik asit ihtiyacını kısır ve bulgurdan karşılayabilirmişiz arkadaşlar

cnm bende bi tek elevit ve balık yağı kyllanıyorum.
elevitte zaten ihtiyacını karşılayacak kadar folic var.
bide dipnotkızlar tuz gibi fazla bulgurda ödem yapıormış...tikkat pls...

güüünaydınlarrrr

ya sizinde göğsünüzün ucuna iğne batması gibi ağrılar giriyomu. özellikle sağ göğsümde geceden beri bi ağrı var uykudan uyandırdı beni o derece yani. acaba neden olabilirki:26:
bilgisi olan varmı

HE HEE...gebelikte 3. ay bitince kadının içindeki feriştah uyanyomuş cnmcım..seninkide uyanmaya ordan başlamış olabilir:))

günaydınlar kızlarrr

geçmişi biraz okudum ve geldim

dün biraz yoruldum sanırım belim ve bacağım ağrıyoo

sizler neyapıyorsunuz nasılsınız bakalımm

günaydınlar kızlarrr

geçmişi biraz okudum ve geldim

dün biraz yoruldum sanırım belim ve bacağım ağrıyoo

sizler neyapıyorsunuz nasılsınız bakalımm
yorma kuzum kendini..
ciddimi. bende başka şeylere yoruyodum süt falanmı doluyo diyodum

walla bilmom, ben bilimin yalancısıyım...3. aydan sonra kadın kocasına bıyık kıvırmaya, üstüne atlamaya başlarmış...benim 3,5 ay bitti daha bi numara görmedik emme öleymiş:)))

sabah sabah otobüse yetişeyim diye koştum koştum...
şimdi de karnım ağrıyo.. bebikim iyidir değil mi kızlar..

ben yormuyorumda bedenim artık çabuk yoruluyor sankii

bendee numara çok :)

iiidr cnm bence o eğlenmiştir fazla coşmuştur ondan ağrıodur...nat geo nun bi belgeseli varya ismini unuttum yunus eğitmeni bi kadının 9 ay gebeliğini anlatıodu..orda kadın her sbh koşuyo sahilde, anne koşarken bebeği gösterio bebek annenin karnı sallandıkça nasıl eğlenio vaktin olunca izle bi ara cnm için rahatlar..

heheeh herüf yaşadı o zaman
aylardık tık yoktu bende. ama olacağınıda sanmıyom yaf
bazıları doğuma giderken birlikte olduk diyolarla bravo vallla

ben her sabah yapıyom onu kuşum.
ve hergünde vicdan azabı çekiyom
ama lanet otobüsü kaçırdımmı 20dk beklemem gerekiyor. bu seferde geç kalıyom

aaa evet ben onu izledim ama hiç o bebek aklıma gelmiyoduu doğru ya bebek pek keyifle zıplıyodu içerde

günaydın arkadaşlar dün 2li testimizi yaptırdık sonucu haftaya perşembe alcazz..çok şükür ense kalınıgı normal çok iyi dedi:))cinsiyeti sordum benim bebikk yan gelmiş yatıyor yattıgı yerde de durmuyor:)) kıpır kıpırrr dokr çok ugraştı ama tm göremedi ama kıza benziyor dedi..ama bu sadece varsayım dedi net 16 cı hafftada görebilirz dediii:)) allh biliyor yaa aslında şehzade bekliyordum bi kızım var bide ogluşum olsun çok istedim ama kısmet rabbim neyi layık görürse o olurr saglıkla dünyaya gelsinde hayırlısıylaaa

çok kıskandım şimdi...9 ayın bitiminde biz bebek sahibi olcaz inş. ama kocamlada kardeş olcaz bu gidişle 89 gün oldu...max. sarılıp uyyoz:))

ne biliyim bende hiç bebeğe bişey olur diye bi his yok acaba sorun bendemi diyorum hiç korkmuyorum bişey olacak die doktor ilk 3 ay hafta bir dedi o kuralı bile aştık uygun pozisyon olunca sorun olmuyo 3 ay sonunda sordum ne olcak 2.üç ay sorun yok normal dedi ohhh ama yinede dikkat ediyoruz bebeğin gelişimi içinde sağlıklıymış kalp atışları hızlanıyormuş metobolizması gelişimi için iyiyimiş :) sadece onun için kendimizi düşünümyoruz hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…