doktorunuz hangi ilaçları verdi
benim tek bir ilacım var o da elevit
aslında folik asit ihtiyacını kısır ve bulgurdan karşılayabilirmişiz arkadaşlar
güüünaydınlarrrr
ya sizinde göğsünüzün ucuna iğne batması gibi ağrılar giriyomu. özellikle sağ göğsümde geceden beri bi ağrı var uykudan uyandırdı beni o derece yani. acaba neden olabilirki:26:
bilgisi olan varmı
Merhabalar herkese..adım esin inşallah ben de nisanda ikinci çocuğumu kucağıma alacağım..
günaydınnn... öpüyorum her bi yerinizden..
sen tün nie erken firar ettin bebem
iş yerinde sistemm arızalandı kuzucum.. mecbur kaldım biras..
HE HEE...gebelikte 3. ay bitince kadının içindeki feriştah uyanyomuş cnmcım..seninkide uyanmaya ordan başlamış olabilir:))
yorma kuzum kendini..günaydınlar kızlarrr
geçmişi biraz okudum ve geldim
dün biraz yoruldum sanırım belim ve bacağım ağrıyoo
sizler neyapıyorsunuz nasılsınız bakalımm
ciddimi. bende başka şeylere yoruyodum süt falanmı doluyo diyodum
yorma kuzum kendini..
walla bilmom, ben bilimin yalancısıyım...3. aydan sonra kadın kocasına bıyık kıvırmaya, üstüne atlamaya başlarmış...benim 3,5 ay bitti daha bi numara görmedik emme öleymiş:)))
sabah sabah otobüse yetişeyim diye koştum koştum...
şimdi de karnım ağrıyo.. bebikim iyidir değil mi kızlar..
heheeh herüf yaşadı o zamanyorma kuzum kendini..
walla bilmom, ben bilimin yalancısıyım...3. aydan sonra kadın kocasına bıyık kıvırmaya, üstüne atlamaya başlarmış...benim 3,5 ay bitti daha bi numara görmedik emme öleymiş:)))
sabah sabah otobüse yetişeyim diye koştum koştum...
şimdi de karnım ağrıyo.. bebikim iyidir değil mi kızlar..
iiidr cnm bence o eğlenmiştir fazla coşmuştur ondan ağrıodur...nat geo nun bi belgeseli varya ismini unuttum yunus eğitmeni bi kadının 9 ay gebeliğini anlatıodu..orda kadın her sbh koşuyo sahilde, anne koşarken bebeği gösterio bebek annenin karnı sallandıkça nasıl eğleniovaktin olunca izle bi ara cnm için rahatlar..
ben yormuyorumda bedenim artık çabuk yoruluyor sankii
bendee numara çok :)
çok kıskandım şimdi...9 ayın bitiminde biz bebek sahibi olcaz inş. ama kocamlada kardeş olcaz bu gidişle 89 gün oldu...max. sarılıp uyyoz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?