2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benimde korkum yok bişi olacak diye falan. çünkü ağrım falan olmuyo.
ama benim sorunum eşime yaklaşamam
bulantılarımın azalmasına rağmen hala eskisi gibi öpemiyorum.zorla öpüyorum sanki.sarılıyorum

gözün aydın cnm..allah gönlüne göre verir inş..

annelik işte bebem, fedakarlık böle bişi:))
yaf ben başlarda bulantılardan kocamın kokosunu beğenmez olduydum...adamcıkda saolsun idare etti...şimdide bi türlü adapte olamıyoz..geçenlerde bi gün tam banyoya gircem bornozu giydim kapıda 2 sallandım zıp geldi bu yanıma ama beni bu sfer bi gülme aldı...didim bebn kafasına tikkaet et bakem kafadan tanışmasın babsıyla..gülcez die konsantrasyon sıfıra indi..beyimde kovdi beni yatkdan:)) şimdide gel gel yapıom yok dalga geçion sen dio...bizim toktor başdan buyana eskisi gibi devam dio da biz bi türlü ısınamadık..

bizde de eşim acayipleşti..tamam benn zaten halsiz uykusuz gezdim 3 ay ama kociş korkuyor çook.. olurda bebike bi şey olurmuş.. bi de artık anne oluyormuşum ya.. kutsal bi yere koydu beni.. tabe zor tutuyor kendini..

bizde de eşim acayipleşti..tamam benn zaten halsiz uykusuz gezdim 3 ay ama kociş korkuyor çook.. olurda bebike bi şey olurmuş.. bi de artık anne oluyormuşum ya.. kutsal bi yere koydu beni.. tabe zor tutuyor kendini..

hehehe çocuğumun anası diye yaklaşamıyo zaar.
herif beni çok çekici buluyo zaar bu halimle. sürekli yanaşmak istiyor ama cıks olmasss

Son düzenleme:

aynen cnm işte acemilik sanırsam bu yaşadığımız..

gunaydınlar,,,
maşlhh bugun ki sabah konusu tahrik edici......kısss anam bii rahatsızlıgınız yoksa canınız cekiyorsa viriiin gitsinn
yarın birgun karnımız şişince tek pozısyonda bişey anlayamıyacazz

biz şimdilikte tekinede razıyızda tık yok

GÜNAYDIINNNN HERKESE....
yaw accıkta çalışın yaaa, hep bi çene bi çene yetişemiyorum, çok fena kıskanıyorum.

yorma kuzum kendini..
walla bilmom, ben bilimin yalancısıyım...3. aydan sonra kadın kocasına bıyık kıvırmaya, üstüne atlamaya başlarmış...benim 3,5 ay bitti daha bi numara görmedik emme öleymiş:)))
benim kocişte dört gözle o günleri bekliyor... hani hani nezaman öyle olacaksın die peşimde dolanıyor

heheeh herüf yaşadı o zaman
aylardık tık yoktu bende. ama olacağınıda sanmıyom yaf
bazıları doğuma giderken birlikte olduk diyolarla bravo vallla5:
o nasıl şeymiş öyle yaaaa

çekici olmamı heççç....gögüsler olmuş kaffa kadar

3 aydır idare ediyorlar biraz daha idare ediversinler.. şunun şurasında çarşambaya ne kaldı

rahatsızlık değil aslında bizimki biraz psikolojik

çatlak kremi kuullnmaya başladınız internette 3 al 2 ödeyi söledim eşime kaçaktır boşver dedi

benimde içime kurt düştüü o yüzden vazgeçtim

dr teyze düşük tehlikesi olunca bize yasak getirdi, baba şimdi evde kenardan kenaradan yürüyo, benim sırnaşık olduğumu bildiğinden yanımdan geçmeye korkar oldu.

bakalım çarşamba kontrole gittiğimde yasağım kalkacak mı? o yasak kalksa da acaba bizim baba bu psikolojiden sıyrılacak mı?

zati yasaksız dönemde onun korkusu yüzünden 2 haftada bir ancak sarılıp koklaşıyoduk, şimdi nolcez meraklardayım

GÜNAYDIINNNN HERKESE....
yaw accıkta çalışın yaaa, hep bi çene bi çene yetişemiyorum, çok fena kıskanıyorum.

o nasıl şeymiş öyle yaaaa

bi arkadaşım demişti doğum yapacağı tarih belliydi sezeryan olacaktı. doğuma gitmeden hemen önce birlikte olmuşlarrnasıl bi isteksee

çatlak kremi kuullnmaya başladınız internette 3 al 2 ödeyi söledim eşime kaçaktır boşver dedi

benimde içime kurt düştüü o yüzden vazgeçtim

benim daha toktorum bişi demedi henüz bende sormadım..ama 4. ay bitince kullanmaya başlim diom kendimce, almadım henüz
sanmıyorum cnm ya..3 al 2 öde ler güvenilir siteler..kaçak değildir

hahhhhh valla gecenlerde baktım fenayı eve girer girmez sıkıstırdım
bizimkıde pek cekıngen utanıyor bebikten valla dedim o senın problemim çalış karın karın içinnn
alla allaaaa bende mi problem var acaba? ben ne zaman öle olacağım yaaa

benim daha toktorum bişi demedi henüz bende sormadım..ama 4. ay bitince kullanmaya başlim diom kendimce, almadım henüz
sanmıyorum cnm ya..3 al 2 öde ler güvenilir siteler..kaçak değildir

hangi siteydi o yaa ben kaçırdım onu... var mı hatırlayan?

alla allaaaa bende mi problem var acaba? ben ne zaman öle olacağım yaaa

dürtülerle alakalı herhalde bebiş daha agır basıyor....bilmem ki petusunda dediği gibi bilimsel olark 3 aydan sonra hormonlar daha cok arzularmıs ....gelir gelir senınde yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…