hey maşallah...bi arkadaşım demişti doğum yapacağı tarih belliydi sezeryan olacaktı. doğuma gitmeden hemen önce birlikte olmuşlarr nasıl bi isteksee
alla allaaaa bende mi problem var acaba? ben ne zaman öle olacağım yaaa
benim daha toktorum bişi demedi henüz bende sormadım..ama 4. ay bitince kullanmaya başlim diom kendimce, almadım henüz
sanmıyorum cnm ya..3 al 2 öde ler güvenilir siteler..kaçak değildir
hangi siteydi o yaa ben kaçırdım onu... var mı hatırlayan?
benim baya pimpiriklide kesin bişey vardır diyoo
doktorum bana musteleyı önerdi çok iyi dedi hiç çatlak olmuyormuş
bakın ben bunu buldum facedede paylaştımda giremeyenler için
Lierac Phytolastil Jel (100 ml) - Sıkıştırıcılar - LIERAC - BEBEKZ
gözün aydın cnm..sevindim sağlık haberlerine..gunaydin kizlarrr herkeze.
dun doktora gittim.bebegim buyumus epey.
ayaklari filan hareket ediyordu.harika bir duygu bu ya.13 haftamiz bitmis.
doktor bazi testler istedi.kan testi gibi vs.onlari yaptiricam.2li test yaptirmayacagim ben.
bide kan grubum (-)oldugu icin dogumdan sonra igne yaptirmaniz lazim dedi doktor.
2. bebek icin.bunun disinda hersey normalmis cok sukur.
kızlar benim çok yakın bi arkadaşım eczacı, ben ondan geliş fiyatına alacağım. size de tavsiyem varsa etrafınızda eczane ile alakalı biri geliş fiyatına ondan alın. en güveniliri.
ben de işkillendim şimdi site çok bilindik olmadığı için. :126:
bakın ben bunu buldum facedede paylaştımda giremeyenler için
Lierac Phytolastil Jel (100 ml) - Sıkıştırıcılar - LIERAC - BEBEKZ
hani forumcek-cak mustela kullanacaktık....
eczacı. com dru cnm sanırım
öğrenmedim cnm henüz..1 hafta sonra gidicem inş. o zmn öğrencemde...listeye ben ısrar ettim yaz içime doğyo şehzade doğurcam ben diemerhaba kızlar listenize baktımda petunya şehzade yazıyor. ne zaman öğrendim petunya gözün aydın
yani beklenen doğum tarihi bebeğin gelişime göre döllenmesine göre değişebilirde sat ın değişmesi ilginç cnm...ben dr a 2. gittiğimde 2 gün öne kaymıştı, sonrakinde 4 gün...yani en son gittiğimde 12+2 idim sata göre ama dr 12+6 söyledi...ama sat tarihim hep aynı...bide zaten bu tarihler şimdi çok öenmli değil bildiğim kadarıyla..çünkü şimdi sat vs değilde bebeğin boyu önemli..yani gittin dielimki 6,5 santim bebek...6,5 santim bir bebek normal de kaç günlük olmalıysa senin tarihin ona göre hesaplanıo..ben dr un hesabını değil sat a göre olan hesabı dikkate alyom..çünkü 6 aydan sonra bu tarihler değişebilir zaten..kizlar ya kafama takilan bir sey var.benim SAT 7 temmuz ama doktor daha dogrusu ultrason ilk kontrolde 15 temmuzdan dunku gittigimdede 10 temmuzdan hesaplamis neden boyle oluyo anlamadim.sata gore 14 haftalik olmasi lazim ama doktorda 13+3 gunluk cikti.simdi ben hangi tarihi baz almaliyim.
hani forumcek-cak mustela kullanacaktık....
ya ben artık kendime alışveriş yapmak çok istiyorum hamile elbiseleri almak istiyorum ama daha o kadar göbeğim yok petuş bi site paylaşmışsın aldınmı ordan bişeyy ben lcden bi pantolon aldım hiç memnun değilim acayip bollaştı belindeki lastiği söküldü hamile kıyafetleride pahalı geldi bana bi tayt 60 lira olurmu hamile kıyafetleri satan yerler çok pahalı lc uygun ama çok çeşit yokne yapcazz
canım benim bi elbisem vardı göbeği bol haftada 2 gün onu giyyom çok rahat ediom...dün o ATTIĞIM SİTEDEKİ ELBİSEYİ ALCAKTIM 49 LİRA FENA DEĞİL, BENİM GİYİM TARZIMADA ÇOK UYGUNDU AMA kredi kartım inetrenete açık değilmiş, internete girip onu açmak gerekiodu, hevesim kaçtı o arada, uğraşamadım..yani sadece hamile kıyafeti satan yerler çok pahalı..ben geçen gözüme takıldı yazlık incecik bi elbise 90 lira..lc ye bakcam bide c&a da var oraya bakcam ay sonunda..ay sonunda 4. ay bitio artık rahat bişiler alcam yani..lc nin bazı ürünleri dandik olyo bazen zaten ya, sinir olyom..ben elbise alcam cnm daha çok, kışın elbisede daha rahat ediom beni, altına çorap giyyoz ya daha sıcak olyo, hem de daha rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?