2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

izmitte az mağaza var hepsi yan yana rekabet yok mecburlar diye fiyatlar uçuk

bide güzel olsa bişey değil ama uyduruk kot yani rengi falan da çirkin 90 lira diyo kafayı yemişler C&A bende duydum ama burda yok artık en yakın via port oraya gitcez artık bide cevahirde GEBE var bakalım en azından bayram için hamile olduğum belli olacak şekilde giyinmek istiyorum

dün bide yine tulum aldım ama hep erkek için olanlarından almak zorunda kalıyorum onlar unisex gibi duruyo çok mutlu oluyorum bunlar beni bi hafta idare eder artık bide eşim çok kıskanıyo ya sizdede varmı hep bebeğe diyo gittik dün kan aldırdı sırf onunla ilgileneyim diye söylüyo bide sonrada başım dönüyo die naz yapıyo benim koca bebeğim diyorum nasıl seviniyo

uyku deyince aklıma geldi yazim..hamileliğin son 3 ayında hani gebeşlerin uyku düzeni bozulyomuş gecelri uyyamıyomuş ya, onun nedenei vucüt kendini doğum sonrasına hazırlıomuş..bebe doğunca gece sık sık uyanıp beslemek gerekyo ya, vucut öncesinde hazırlıomuş kendini..

ayy bide bişi daha okudum çok duygulandırdı bu beni..hani kadınların gögsü beyaz gögüs ucu daha koyu siyaha yakın bi renkde olyo ya..bunun nedenide şuymuş..bebeler doğunca zıt renkleri ayırtedebilyomuş bi tek..o nedenle doğar doğmaz gözü daha yumuş yumuş ederken o memenin ucunu cuk die bulabilyolarmış..bebecikler cuk die bulsun die memişlerimiz siyah beyazmış:)))

selaaam kızlarr ben çok uuyuyorum napcam yaa saat 11de kahvaltı yapıyorum dr 6-7 öğün diyo ben 2 öğün yiyorum ama tıka basa o yüzden de şişttiim çok uyuyan varmı aranızda

canim bende cok uyuyorum.ama aksamlari erken yatiyorum bu yuzdende sabahlari 7 bucuk gibi kalkiyorum 8 de kahvalti yapiyorum.erken yatmasam bende gec kalkarim heralde.ama dayanamiyorum.hemen yataga kosuyorum.

herşeyin bi nedeni var işte.Rabbimin büyüklüğü

bak yaa ama zaten uyancaz bari son 3 ay rahat uyusaydık da uykusuzluğa o kadar erken başlamasaydıkk.

aslında herşey okadar güzel yaratılmışki biz sebepleini bilmiyoruz yada sonradan öğreniyoruz herşeyin bir nedeni var

Yaradan herşeyin yolunu göstermiş ne kadar güzel hamd olsun şükürler olsun halimize o kadar mutluyum o kadar heyecanlıyım ki biran önce bebeğimi kucağıma alıp öpüp koklamak kokusunu içime çekmek istiyorum hepimiz için hayırlısı olsun hanımlar

gercektenmi canim cok ilginc.anne karninda bebegin parmak emmesi dunyaya geldiginde anne gogsunu rahat emmesi icin bir on hazirlikmis bende bunu duydum

günaydın fıstıklarrr
bugünki konular iç gıcıklayıcı:112:

bende 13 haftalık gebeyim ilk baslarda misafirliğe giderdik koltukta otururken uyurdum hele bayramda eşimin memleketine gittik kendimi akrabalarına rezil olmus gibi hissettim. bana geelliiiiinnnn diyolar bişi soruyolar ben mışıl mışıl elim kafamda uyuyorum herkes uyuklamamdan anladı hamiş oldugumu. benim bide bulantımda olmadı hiç kusmadım bugune kadar iştahımda yerindeydi 5 kilo almışım drda diyet verdi ama ben doymamki o kadarcııkk seyle. aslında cok uyuklamaktan aldım bence kiloyu. diyeti yapsammı ki yaa 70 oldum 90la doguma gitmekte istemiyorum

kızlar gözünüz aydın bebişlerinizi görmüşsünüz
asimavi cinsiyeti belli deilmi cnm

wayyyyyy çokk duygulandım

bende gördum bebişimi çarsamba gunu karnımda trambolin varmıs gibi zıplıyodu :) %75 oglumuz olacakmış persembe belli olucakmış tamamen inşallah..
ama kızda olabilir dedi arada kaldı bi gösterdi bi kapadı. eşiimm ben gördum dio güya testislerini görmüş dr pipisini zor gördu muallakta kaldı :)

kızlar çok hastayımm grip oldum.. normalde bu kadar ağır geçmiyordu ama hamilelikte daha ağır geçiriyormuşuz gribi. dün doktora gittim belki ilaç verir diye ama vermedi istirahat et dedi. nane limon ıhlamur bunlarla geçirmeye çalışcaz.

birde cinsiyetimiz de belli oldu..

Eki Görüntüle 273021

bu elbise nasıl lc nn sitesinde var 39 lira fiyatta iyi ama mağaza görmedim ben
canım lc nin bi mağazada olan diğerinde olmuo bi standardı yok...bende önümüzdeki hafta 20 sişnden sonra bakcam..bişi bulursam güzel hbr verrim..
herşeyin bi nedeni var işte.Rabbimin büyüklüğü
dimi ya...bunları okuyup duygulanmamak elde değil...allahın varlığına büyüklüğüne inanmamak mümkün değil..
gercektenmi canim cok ilginc.anne karninda bebegin parmak emmesi dunyaya geldiginde anne gogsunu rahat emmesi icin bir on hazirlikmis bende bunu duydum

antremanlı gelyo panpişler:))

geçmiş olsuunn evet cok agır geçiyor ıhlamur, karanfil tarcın cok iyi geliyor.. dikkat et kendine. cok enteresan bebekte grip oluyomuş. biz nasıl halsiz gucsuz bitkin oluyosak onlarda oluyomuss.. yazık ya kıyamammmmm

geçmiş olsun tusem ilaç içermıyoruz malesef bend eher sabah ve akşam grip gıbıyım zaten alerjım var sureklı burnum akıyo ve hapşırıyorum çok yorluyorum bu duurmdan ma egebelıgımde daha çok ortaya çıkıyo bu bunye düşüyo tabi:) biran önce ıyıleşirsin inşallah
bebişin cinsiyetıde hayırlı olsun cnm amma söylemen lazımmm

GEÇMİŞ OLSUN CNM..TİKKAT ET KENDİNE...
aa belli oldu didin emme söylemedin..haydi söyle söyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…