ben de sorcam, ben de sorcam...
bu bebek arabası evin neresine park ediliyo?
balkon şart mı???
ama böle bişiye bebek daha minnacıkken oturabilirmi, sağlıklımı yani bebeği oturtmak..yani ben şey gibi dülşünyom bebek 3-5 ay olana kadar yatar poziyonda taşınmalı..bunda yatabilirmi bebek tamamen??
:)) senindemi balkonun yok..
allam 56 metrakare evde bende nereye sokuşturcam çok merak ediom:)) dairenin girişi kapı önü var oraya eve sığmayan bi saksıyı ve sallanan sandalyeyi koydum, oraya koysam onları napcam...apartman imza toplucak yakında:))
kızım 3-5 ay olana kadar arabada ne işi var bebek çantasında kucanısta gidicek tutup yeni doğmuş bebeği arabaya koymayı düşünmüosunuz dimi petu:44:
kızım 3-5 ay olana kadar arabada ne işi var bebek çantasında kucanısta gidicek tutup yeni doğmuş bebeği arabaya koymayı düşünmüosunuz dimi petu:44:
Canım bu tür olanlar yeni doğan için pek uygun değil diye duydum ben. Biraz daha büyüklen için. Sanırsam bu yatmıyor.
56 metrekare olduğuna emin misin?
benim anne evindeki odam balkonuyla birlikte 40 civarıydı şimdi evim 90 ve ben sığamıyorum
inanmıyorum kızlar size yeni doğmuş bebeği arabaya koyucas demeyin bana bebek çantaları 0-3 ay için ne işi var yeni doğanın arabada
ben düşünüyodum gibi filan hani yani...
yaf neblim ben...koyulur koyulmaz bilmom ama bende diom yeni doğmuş bebeği insan kucağında taşımak ister..ama hastaneye gidince bakıoz yeni doğmuş bebekler hep arabada??
inanmıyorum kızlar size yeni doğmuş bebeği arabaya koyucas demeyin bana bebek çantaları 0-3 ay için ne işi var yeni doğanın arabada
yaf neblim ben...koyulur koyulmaz bilmom ama bende diom yeni doğmuş bebeği insan kucağında taşımak ister..ama hastaneye gidince bakıoz yeni doğmuş bebekler hep arabada??
eee koyyolar ama..o zmn bu resmini attığım arabalar nie varki? senin yolladığın resimdekiler tabikide daha mantıklı 6-7 aydan sonra...ama hastanede alışveriş merkezinde vs. hep arabada bebekler yada şu elde oto koltuğu gibi olan şeyler var ya onda(ismini bilmom, cehaletime verin)
tatlım ben almıştım puseti.. kesinlikle katılıyorum.. şu uzay mekiği gibi görünen arabalar varyaa.. onları ben imkanı yok süremem.. çok ağır ve hantal.. şık ama bana göre değil.. ben ana kucağı da dahil olan ürünlerden aldım.. hem ana kucağını oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun hem de elde taşımak için de uygun.. bebikken ana kucağında kullanırım büyüyünce de pusetin kendisini..
şemsiye tipi olanlar en hafif ve kullanışlı olanı ama sokak koşulları için devrilebilir gibi geliyor bana..
bi de katlanınca arabanın bagajına evin balkonuna sığsın istedim..(ayıptır sölemesi 2 balkonu varda evin.. genişlik desen140mk) yani tecrübesiz olsam da.. karış karış alışveriş merkezi dolaşıp bütün arabalar el attım..
eee koyyolar ama..o zmn bu resmini attığım arabalar nie varki? senin yolladığın resimdekiler tabikide daha mantıklı 6-7 aydan sonra...ama hastanede alışveriş merkezinde vs. hep arabada bebekler yada şu elde oto koltuğu gibi olan şeyler var ya onda(ismini bilmom, cehaletime verin)
anladım cnm..yani özetliyorum: biraz önce resmini attığım tarzdaki arabalar ana kucağı olarakda ayrılıp kullanılıyor ama gerek yok dioruz araba formatına..yalnızca ana kucağı yeterli yeni doğmuşken..biraz büyyüncede bayansu nun attığı formda daha hafif puset, öylemi?
anladım cnm..yani özetliyorum: biraz önce resmini attığım tarzdaki arabalar ana kucağı olarakda ayrılıp kullanılıyor ama gerek yok dioruz araba formatına..yalnızca ana kucağı yeterli yeni doğmuşken..biraz büyyüncede bayansu nun attığı formda daha hafif puset, öylemi?
babasına teslim edcen cnm:))ben bebeğimle yakındaki bi avm'ye gidip bi kahve içmek 2-3 mağaza bakmak ona da cici almak istedğimde lazım olmayacak mı araba?
o kadar yol kolda taşınmaz ki, hem uykusu gelse rahat uyuyamaz da
anladımmmmben öyle yapmadım direk ikili olanlarından aldım işte.. bebek arabasının üstüne monte ediliyor ana kucağı dilediğinde tek hareketle çıkarıp elinde taşırsın.. çocuk büyüyünce de.. bebek arabasının kendisini kullanırsın.. senin baktığını büyüyünce pek kullanamaz.. bakıyorum netten bulabilirsem benimkinden eklerim.. ok.. üst üste kullanılıyo böylee.. anlayıver gariii
puset cnm..ben kıyamam miniğime 40 ı çıkana kadar bi yere çıkarmıcam sonrada anneme götürürüm bebek çantasının içinde bizim bebek arabası minübüse otobüse sığmaz mümkün değil zaten ama biz o zmana kdr araba almayı düşünüyoruz zaten bakalım çocuklar 2ye çıktı şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?