2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bendede kansızlık var ama doktor ilgilenmiyor hiç bende kansızlık şurubu versin istiyorum bunun için acıbademe gittim orda kan verdim bütün herşeye bakacaklar detaylı olarak bende kansızlık oldugu için cok üsüyorum belimde ve bacagımda şiddetli ağrılar var bunların magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum açıkcası

hoş geldin..canım ben ferro sanol kullanıyrm bir de elevit var..şurup içiyorum ama mide bulantılarım çok olduğu ve hala geçmediği için..

tşk ederim nisa hosbuldum :)

acıbademde lohusa şerbeti, kuaför v.s hepsi var çok birşey düşünülmesine gerek yok aslında ben orda doğum yapmak istiyorum eşimde öyle istiyor ama doktorum başka hastanede o yüzden çok kararsızım bide sezeryanla olursa doğum gitmeden makyajımı yaparım saçımı düzenlerim bütün bakımlarımı yapar öyle giderim diye düşünüyorum gerçi kapalıyım ama şık bir tülbent yada şalda alırım yanıma bakalım hayırlısı :)

slm kızlar bizide alın aranıza 15+1 iz bugün benim hala kasık ağrılarım oluyo kızlar sizler ne durumdasınız gerçi normal diyorlar ama tedirgin oluyorum:18:

canım çok doğru yapıyrsun gerçekten :))))biz unutsak bile yanımızda önceden unutmamaları tembihliler lazım ki ben ilk çocuğumdaki tüm fotoğraflarda baygın aygın çıkmışım...neyime güveniyrsam makyaj çantası falan almamışım... sonra çocuk 15 -20 günlük olunca kendime çeki düzen verdim de kırmızı kurdelalı fotolar çektrmştm ama hastahanedekinin yerini tutmuyr tabii..

yok bebeğim bu kansızlıkla ilgili deil bebeğin vitamin alması içinmiş dr. Unu değiştir bence sen hangi ildesin ?

slm kızlar bizide alın aranıza 15+1 iz bugün benim hala kasık ağrılarım oluyo kızlar sizler ne durumdasınız gerçi normal diyorlar ama tedirgin oluyorum:18:

slm cnm hosgeldin. kasık ağrıları belli bir gün oluyor ben o zaman anlıyorumki rahim genişliyor çunki ertesi gün geçiyor bende öyle oluyor yani endişelenecek birşey yok bende çok kafama takıyorum herşeyi ama ikna oluyorum yavas yavas :)

yok bebeğim bu kansızlıkla ilgili deil bebeğin vitamin alması içinmiş dr. Unu değiştir bence sen hangi ildesin ?

bence vardır bir bildiği sen içmeye devam et cnm. ben kayserideyim iki doktora birden gidiyorum birinin gözünden kaçarsa diğerinin kaçmaz diye bakalım hangisinde karar kılıp devam etcem..

canım bak benim bi arkadaşım da kapalıydı doğumunda gittimona.oğlu olmuştu onun.düz renk mavi şal takmıştı saçına.çok güzel olmuştu.öyle yapabilirsin.

canım bak benim bi arkadaşım da kapalıydı doğumunda gittimona.oğlu olmuştu onun.düz renk mavi şal takmıştı saçına.çok güzel olmuştu.öyle yapabilirsin.

inş. canım o gün gelsinde mavide takarım yeşilde :) bende petrol mavisini çok seviyorum iyi fikir.

petuşun istanbuldaki annelerle buluşma fikrini şiddetle destekliyorum.. açım ben bi de

ollyyyyy buluşalım, kaynaşalım..çıkmış göbüşlerimizle yandan sıralanıp resim çekilelim:) :119: :119: :119:
puff ya eline tatlıyı, çikolatayı alan gelyo al yi die..ben bugün kotamı doldurdum aştım bile

ya ben normalde tatlıyı çok severim ama benim bebek hiç sevmiyo galiba.hamile olduğumdan beri nerdeyse hiç çikolata yemedim diyebilirim.

bende bebek şekeri ve kurabiye yaptırıcam doğumdan 10-15 gün sonra mevlüt yapmak istiyorum ozaman gelen misafirlere dağıtıcam bir arkadaşım var çok güzel pastalar kurabiyeler yapıyo yani çok güzel az kalır süper yapıyo ona yaptırıcam dışarıda sipariş üzerine yapıyo aklınızda bulunsun ist. anadolu yakasındayız linkini veri oradanda bakabilirsiniz cikolatabutikpasta.blogspot.com/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…