yaa bizim çok işimiz var onu anladım şu balayı denilen süreçte bunları kesinleştirmek lazım
baby shower yapacakmısınız
bebek kuarbiyeleri
hastane süsleri
doğum fotoğrafçısı
kızlar bi de bu bebek şekeri işini filan çok ertelememek lazım arkadaşımerteledi erteledi sonra yapamadı.ben eminönüne gidip alcam malzemesini kendim yapcam.çocukluk arkadaşımın bebeğine yapmıştım çok beğenmişti herkes.lavanta koycamiçine mıknatıslı yapcam bi de.
yaa bizim çok işimiz var onu anladım şu balayı denilen süreçte bunları kesinleştirmek lazım
baby shower yapacakmısınız
bebek kuarbiyeleri
hastane süsleri
doğum fotoğrafçısı
kızlar bi de bu bebek şekeri işini filan çok ertelememek lazım arkadaşımerteledi erteledi sonra yapamadı.ben eminönüne gidip alcam malzemesini kendim yapcam.çocukluk arkadaşımın bebeğine yapmıştım çok beğenmişti herkes.lavanta koycamiçine mıknatıslı yapcam bi de.
evet cnm evet var bi çok hastanede..benimkindede var..ama biz kendimizde ayarladık, arkadaş yani beleş nede olsa:)) bebemiz alışsın hemen flaşlara:)
benide götürrrrr:) ist. anneleri toplaşıp gidelim hatta:)
ben de senin gibi düşünüorum güncecim..zaten hamilelik bebek beklemek çok özel ve sayılı yaşanacak dönemler..ve tabi bu dönemin tadı paylaştıkça ki bu topik işi harika bunun için ,,bebeğimiz için yapmayı düşündüklerimizi planladkçaa güzelleşecek..zaten son ana bıraklnca bazı şeyler de muhakkak eksik kalıyr..ya da içine sinmeyen oluyr ..
Eki Görüntüle 275289 Eki Görüntüle 275290
normal kurabiye yapıp üstüne şeker hamuru ile süslüyorsun maliyetide dışarıdakini çok çok altında oluyor tabi onlar çok teferruatlıda yapıyolar ama baya tuzlu ben daha basit şekiller yapıcam olacak
allah hepsine sağlık versin inş.petuş ilk çocuğum uzun tedavi süreçlerinin ardından olmuştu ve öncesinde de olumsuz tecrübelerim vardı..o yüzden 8-9 aya kadar baktımsa da bir şeyler almaMIŞTIM..efham da vardı biraz bende sanırım..son 2 ay böyle aklıma yer edenleri toplu toplu almştm..ama bu bebeğimde içimde inanılmaz bir huzur ve alışveriş heyecanı var cinsiyetini öğrenmeyi bekliyrm ben de..
ii olmuş cnm bence, ii etmişisnrandevumu one cektim 28 ekimde 4lu testimiz yapilacak allah kismet ederse 16+4 olacagiz o gunboylece tam 1 ay arayla doktor ziyareti yapmis olacagim bebegimi bir hissetmeye baslasam heyecanla o gunlerin gelmesini bekliyorum
güzelllllEki Görüntüle 275279
bakın bunu kardeşim için yapmıştım
götüreyim kız ne var hatta beraber bile yaparız ben tecrübeliyimya ne de olsa.bende silikon tabancasıyla lavanta var.gidince biblo, mıknatıs, şerit ve lavantayı koymak için bi tüller var onlardan alıcam bi gecede yapmıştım 50 tanesini.kendime de 100 tane yapıcam.sepet filan da var eminönünde.istanbulda olanlar baksın o kadar güzel şeyler var ki.kapı süsü filan.çok alternatif var oralarda.
oldukça güzel bence.hele kurabiyeler çok ciciolmuş.ben bu kadar yapamam da annem yapar yaw.en önemli soru: bu kalıpları ve şeker hamurunu nerden alıyorsun?
evet ya.milupanın sitesinde ihtiyaçlistesi var onun bi çıktısını alıp bakcam ne lazım diye.gerçi ablamın bebeğinden kalan şeyler de çok.onun dışındakileri alcam tek tek.hiçbir şeyi eksik bırakmak istemiyorum.bebek güncesi alıcam bi de.günlük almıştım da günceyi sonraya bırakmıştım cinsiyet belli olunca alırım diye.
oldukça güzel bence.hele kurabiyeler çok ciciolmuş.ben bu kadar yapamam da annem yapar yaw.en önemli soru: bu kalıpları ve şeker hamurunu nerden alıyorsun?
Eki Görüntüle 275279
bakın bunu kardeşim için yapmıştım
internete da satılıyor pasta süsleri satan yerlerde var
hele istanbuldaysan altarnetif çoktur araştır derim izmitte tek biryer var ordan almıştım
kurabiye yapmak çok kolay bide minik alfabe satılıyor onlada üstüne hoşgeldin ... bebek gibi şeyler yazıyorlar sonra minik poşetlere koyup kurdela ile süslüyorsun bayatlamazda
Dekoratif Kesme Setleri Kategorisi - MutfakDelisi.com! - Online Al??veri? Sitesi
kızlar daha çok var insan sabırsızlanıyor komşum 8 aylık hamile herşeyini hazırlamış doğumu bekliyor çok güzel bir duygu bir bakmışız bizde 8 aylık hamile olmuşuz bile inş. :)
kızlar daha çok var insan sabırsızlanıyor komşum 8 aylık hamile herşeyini hazırlamış doğumu bekliyor çok güzel bir duygu bir bakmışız bizde 8 aylık hamile olmuşuz bile inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?