2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaa bizim çok işimiz var onu anladım şu balayı denilen süreçte bunları kesinleştirmek lazım
baby shower yapacakmısınız
bebek kuarbiyeleri
hastane süsleri
doğum fotoğrafçısı

baby shower yapmayı düşünmüyorum çünkü konyada doğum yapıcam kendi memleketimde değil o yüzden burdada yapabileceğimi zannetmiyorum...ama ilerde fikrim değişirde daha doğrusu eşim kabul ederde memleketimizde doğum yaparsam düşünürüm ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi orda çünkü..
ama bebek şekeri süsü bunları yapmak istiyorum..hastanede kuaför olduğunu sanmıyorum ama kuzenime yaptırcam saçlarımı ve fotoğrafçıda tutarım büyük ihtimalle..zaman var diye şimdiden düşünmedim hiç detaylı olarak

bebek şekerleri bebek doğunca gelen misafirlere verilen şekerler değil mi?onlar hazır satılmıyo mu? bide sen nasıl nasıl hazırlıyorsun merak ettim doğrusu?daha ekonpmik olursa bende kendim yaparım olmazsa.....

yaa bizim çok işimiz var onu anladım şu balayı denilen süreçte bunları kesinleştirmek lazım
baby shower yapacakmısınız
bebek kuarbiyeleri
hastane süsleri
doğum fotoğrafçısı

baby shower yapmayı düşünmüyorum çünkü konyada doğum yapıcam kendi memleketimde değil o yüzden burdada yapabileceğimi zannetmiyorum...ama ilerde fikrim değişirde daha doğrusu eşim kabul ederde memleketimizde doğum yaparsam düşünürüm ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi orda çünkü..
ama bebek şekeri süsü bunları yapmak istiyorum..hastanede kuaför olduğunu sanmıyorum ama kuzenime yaptırcam saçlarımı ve fotoğrafçıda tutarım büyük ihtimalle..zaman var diye şimdiden düşünmedim hiç detaylı olarak

ben de senin gibi düşünüorum güncecim..zaten hamilelik bebek beklemek çok özel ve sayılı yaşanacak dönemler..ve tabi bu dönemin tadı paylaştıkça ki bu topik işi harika bunun için ,,bebeğimiz için yapmayı düşündüklerimizi planladkçaa güzelleşecek..zaten son ana bıraklnca bazı şeyler de muhakkak eksik kalıyr..ya da içine sinmeyen oluyr ..

evet cnm evet var bi çok hastanede..benimkindede var..ama biz kendimizde ayarladık, arkadaş yani beleş nede olsa:)) bebemiz alışsın hemen flaşlara:)

benide götürrrrr:) ist. anneleri toplaşıp gidelim hatta:)

götüreyim kız ne var hatta beraber bile yaparız ben tecrübeliyimya ne de olsa.bende silikon tabancasıyla lavanta var.gidince biblo, mıknatıs, şerit ve lavantayı koymak için bi tüller var onlardan alıcam bi gecede yapmıştım 50 tanesini.kendime de 100 tane yapıcam.sepet filan da var eminönünde.istanbulda olanlar baksın o kadar güzel şeyler var ki.kapı süsü filan.çok alternatif var oralarda.

Son düzenleme:

evet ya.milupanın sitesinde ihtiyaçlistesi var onun bi çıktısını alıp bakcam ne lazım diye.gerçi ablamın bebeğinden kalan şeyler de çok.onun dışındakileri alcam tek tek.hiçbir şeyi eksik bırakmak istemiyorum.bebek güncesi alıcam bi de.günlük almıştım da günceyi sonraya bırakmıştım cinsiyet belli olunca alırım diye.

normal kurabiye yapıp üstüne şeker hamuru ile süslüyorsun maliyetide dışarıdakini çok çok altında oluyor tabi onlar çok teferruatlıda yapıyolar ama baya tuzlu ben daha basit şekiller yapıcam olacak

oldukça güzel bence.hele kurabiyeler çok ciciolmuş.ben bu kadar yapamam da annem yapar yaw.en önemli soru: bu kalıpları ve şeker hamurunu nerden alıyorsun?

allah hepsine sağlık versin inş.
randevumu one cektim 28 ekimde 4lu testimiz yapilacak allah kismet ederse 16+4 olacagiz o gun boylece tam 1 ay arayla doktor ziyareti yapmis olacagim bebegimi bir hissetmeye baslasam heyecanla o gunlerin gelmesini bekliyorum
ii olmuş cnm bence, ii etmişisn
Eki Görüntüle 275279
bakın bunu kardeşim için yapmıştım
güzelllll

sabunda koyyolar artık içine, renkli kokulu minnak sabunlar

oldukça güzel bence.hele kurabiyeler çok ciciolmuş.ben bu kadar yapamam da annem yapar yaw.en önemli soru: bu kalıpları ve şeker hamurunu nerden alıyorsun?

internete da satılıyor pasta süsleri satan yerlerde var

hele istanbuldaysan altarnetif çoktur araştır derim izmitte tek biryer var ordan almıştım

kurabiye yapmak çok kolay bide minik alfabe satılıyor onlada üstüne hoşgeldin ... bebek gibi şeyler yazıyorlar sonra minik poşetlere koyup kurdela ile süslüyorsun bayatlamazda

o da süsleri... bebek şekerleri..minik minnacık tulumlar..foto ve güzel gecelikli kırmızı kurdelalı Allah ın izniyle zafer işaretli anneler.....inşallah sağ sağlam o günler gelsin ..insAN düşündükçe bile bir mutlu oluyor..

internete da satılıyor pasta süsleri satan yerlerde var

hele istanbuldaysan altarnetif çoktur araştır derim izmitte tek biryer var ordan almıştım

kurabiye yapmak çok kolay bide minik alfabe satılıyor onlada üstüne hoşgeldin ... bebek gibi şeyler yazıyorlar sonra minik poşetlere koyup kurdela ile süslüyorsun bayatlamazda

Dekoratif Kesme Setleri Kategorisi - MutfakDelisi.com! - Online Al??veri? Sitesi

tamaaaam yaşasın bunu da yapıyorum çok iyi oldu bunu öğrendiğim benim bebeğimde kurabiyesiz kalmasın ya.yazık di mi ama.hem hatıra olur resimleri

kızlar daha çok var insan sabırsızlanıyor komşum 8 aylık hamile herşeyini hazırlamış doğumu bekliyor çok güzel bir duygu bir bakmışız bizde 8 aylık hamile olmuşuz bile inş. :)

Kızlar selam nasılsınız... Biz 13 ümüzü doldurduk çok şükür.... Yalnız doktor bana şurup gibi küük şişelerde bi ton ilaç verdi :) bunlardan içeniniz varmı aranızda... Kan ilacıymış birde magnorm verdi suda eritilecek .....

kızlar ben düşündükçe iyice heyecanlanıyorum ama bir de doğumdan sonra inşallah sapasağlam kucağımıza alırız dr.a çikolata çiçek ne bileyim sonra mevlüt işi var..gerçi bunları eşler ya da anneler de planlayabilir ama..

kızlar daha çok var insan sabırsızlanıyor komşum 8 aylık hamile herşeyini hazırlamış doğumu bekliyor çok güzel bir duygu bir bakmışız bizde 8 aylık hamile olmuşuz bile inş. :)

ayy hadi inş. bnde istiyorum herşeyi bitirp beklemeyi 2 tane kız kardeşim ve onlara da söylüyorum ben unutabilirim siz unutmayın hastaneye düzleştirci makyaj malzemelri gerçi çantayı hazırlarken koyarım hepsini ama genede bilgi veriyorum neler istediğimi herkes bol bol fotoğraf çeksin diye çünkü o an hatırlamayız herhlde sezeryen olursa bunlar daha planlı oluyorda ben normal istediğim için karışmasın herşeyi önceden hazır olsun istiyorum bazen forumlarda denk geliyo bebek beklennden erken doğunca baba acele alışveriş yapıyo aklı hastanede o yüzden belli başlı şeyleri düşünüp netleştirmek lazımki zamanı geldiğinde hazır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…