kızlar beni neden duymuyosunuzkasık ağrılarım hala var 15+1 deyim sizdede oluyor mu
bende 15+2 yim ama kasık ağrım yok hiç bu zamanda kasık ağrıları olurmuş diye duydum...
bunu ben not aldım..çok başarılı, zmnı geldiğinde görüşürüz umarım:))bende bebek şekeri ve kurabiye yaptırıcam doğumdan 10-15 gün sonra mevlüt yapmak istiyorum ozaman gelen misafirlere dağıtıcam bir arkadaşım var çok güzel pastalar kurabiyeler yapıyo yani çok güzel az kalır süper yapıyo ona yaptırıcam dışarıda sipariş üzerine yapıyo aklınızda bulunsun ist. anadolu yakasındayız linkini veri oradanda bakabilirsiniz cikolatabutikpasta.blogspot.com/
kızlar beni neden duymuyosunuzkasık ağrılarım hala var 15+1 deyim sizdede oluyor mu
mrb kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben hamile kaldığımdan beri bi dr gitmek için dışarı çıkıyom bu kusmalar yüzünden tamamen eve kapandım 2 gün kusmadım geçti zannettim ama dün o kadar çok kustumki doğana kadar hiç geçmicek gibi geliyor bana bugünde yataktan hiç kalkamadım bulantı yüzünden bebişime daha hiç bişey alamadım haftaya cinsiyetini bi öğreneyim inş iyi olurum alışveriş yaparım sadece şu bulantı geşsin başka hiçbirşey istemiyorum hergün dua ediyorum bitsin diye inş bir gün biter de unuturum bu günleri...
sağol canım ne bileyim korkuyorum ister istemez:18:
bunu ben not aldım..çok başarılı, zmnı geldiğinde görüşürüz umarım:))
cnm ben de 16. haftadayım, bu zmna kadar hiç olmadı nerdeyse bende kasık ağrısı ama olan bi çok arkadaş paylaştı burda, hepsi normal olduğunu, rahim genişlediği için olduğunu söyledi..toktorlar öle diomuş, kitaplarda öle yazıomuş..geçmiş olsun..
bunu ben not aldım..çok başarılı, zmnı geldiğinde görüşürüz umarım:))
arkadaşım bence günde en az yarım saat dışarıda dolaş evin içerisinde bulantıların azalmaz bazen evden içersindeki kokudan tiksinildiği için bulantılar devam edebiliyormuş...hava alman lazım..benimde şiddetliydi bulantılarım ama çooooook azaldı sadece biraqz sabahları oluyo..evden mümkün oldukça uzak kalmak iyi geldi dene bence
bendede olsa korkarım bu zamanlarda olduğunu bilsekte insan yinede korkuyor bende hep kusuyorum çok halsiz kalıyom iyi beslenemiyom bişey olcak diyede korkuyom....
geçmiş olsun canm bende olmuyor allaha şükür ama benim 3. gebeliğim belki ondan olmayabilir senin ilk gebelikse olabilir arkadaşlarında dediği gibi rahim genişlediği için olabilir eee malum 3. olunca zaten yeterince geniş olabiliyo heraldeekızlar beni neden duymuyosunuzkasık ağrılarım hala var 15+1 deyim sizdede oluyor mu
arkadaşım bence günde en az yarım saat dışarıda dolaş evin içerisinde bulantıların azalmaz bazen evden içersindeki kokudan tiksinildiği için bulantılar devam edebiliyormuş...hava alman lazım..benimde şiddetliydi bulantılarım ama çooooook azaldı sadece biraqz sabahları oluyo..evden mümkün oldukça uzak kalmak iyi geldi dene bence
tmm canm aklında bulunsun kendisi hem ev hanımı çok temiz bir bayan evde en iyi malzemelerden alıp yapıyo tadıda çok güzel oluyor
Selamlar kızlar,
Ben ferrum fort kullanıyorum kan için, yalnız ishal yapıyor bir kaç gün bırakıp tekrar kullanıyor tekrar başlıyorDoktor sabahları aç karınla içmemi söyledi, öyle içince midem bulanıyor. Yıldızımız barışmadı şu kan ilacıyla siz de yaşıyor musunuz aynı şeyi ve ne zaman içiyorsunuz ilacınızı?
Selamlar kızlar,
Ben ferrum fort kullanıyorum kan için, yalnız ishal yapıyor bir kaç gün bırakıp tekrar kullanıyor tekrar başlıyorDoktor sabahları aç karınla içmemi söyledi, öyle içince midem bulanıyor. Yıldızımız barışmadı şu kan ilacıyla siz de yaşıyor musunuz aynı şeyi ve ne zaman içiyorsunuz ilacınızı?
Selamlar kızlar,
bende aynısını kullanıyorum sabahları miğdem bulanıyor o zaman içemiyom öğlenleyin açıkınca içiyom sorun olmadı hiç ishalde yapmadı ama herkesin bünyesi farklı cnm...
Mrb canım,bende aynı ilacı kulanıyom sabahları aç karnına içiyom.yanında incir,kayısı falanda yiyom ben yoksa benide aksine kabız yapıyokurtulamadım bi türlü sorma o kadarda dikkat ediyom oysaa...benimde ilaçlar artık midemi bulandırıyo açıkçası tokta içsem kokusu beni kötü yapıyo.diğer öğünde tok karnına vitamin alıyom been bide..
canım ben farklı bi ilaç kullanıyorum. dr.una değiştirmesi fayda verirse ilacını değiştirmesini söyle. benide kabız yaptı kan ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?