canlarım günaydınn..
Başım okadar çok ağrıyoki yataktan kafamı zor kaldırdım geçmişi okuyamadım..33 şehit haberini duyunca başıma dahada ağrılar girdi
Midemde aşırı bi yanma ve bulantı hakim bugün hala bişey yiyemedim ya birazda üşütmüşüm sanırım wcden çıkmıyorum :26:
Sizler nasılsınız bakalım??
günaydın geçmiş olsunn
şehit haberini bende duydum çok tkileniyorum hemn ağlamaya başladığım için izlemedim okumadım
bende birazcık evi toparlıyım
kocacım evde olunca saolsun epey dağıtıyorr
sonra sen sakın birşeye elleme ben gelince yaparım diyor
ama kıayamıyorum ona
işim bittikten sonra hava güsel çarşıya çıkacam
şu bebek arabalarına canlı bakıcam
birazcıkta ciciler bakarım bebeşime
sonra yazarım
görüşürz iyi muhabettler...
kızlar benim abla ve halalarımın kullandığı ve kesinlikle memnun kaldırğı iki araba var. biri Quınny gibi bişey petunya senin gösterdiğin krafta benziyor. bir kaç seçenekli bir araba. 3 tekerlekli. biraz kaba ama çok kullanışlı kızı 2,5 yaşında hala kullanıyor. birde maclaren baston tipi araba. Quınny piraz pahalı ben sanırım maclaren alacağım.
günaydın tunicim...bende izlemedim ama okdum, geldi haberiAllah kalanlara sabır versin yani bi hiç uğruna ölyo gencecik insanlar, vatan millet yalan yani
bişiler yimeye çalış cnm, yemedikçe insan hepden yiyesi gelmio
lanet düzen böle oldukçada daha çokk şehit veririz malesef
çorba içmeyi denicem normalde çok iştahlıydım ama bugün karnımda başımda bi ağrı hiç bulanmayan midem çok fena bugün
öğlen oldu ben daha kahvaltı etcem Allahım yaa
maclaren için bebek arabasının mercedesi diyorlardı.
cnm evde farketmioz havasız kalyoz ....kapıyı pencereyi bi kaç azcık hava çek..benim hep hafta sonları midem bulanıodu..şimdide hep hafta sonları başım ağrıo..evin havasından yani bence
cnm evde farketmioz havasız kalyoz ....kapıyı pencereyi bi kaç azcık hava çek..benim hep hafta sonları midem bulanıodu..şimdide hep hafta sonları başım ağrıo..evin havasından yani bence
zaten sanırım kapı pencere açmaktan üşüttüm galiba dozu fazla kaçırdım hava alma konusunda
Astımımda olduğu için sürekli havalandırırım evi ama iycede soğudu hava kapmışım bişeyler belli yani
Kızlar ya ayıp olmasın ama bişi sorcam ishalin bebeğe bi zararı olmaz dimi?? Bol bol su tüketsek geçer sanırsammm:44::44:
olmaz bebem bence...su tüket muz yi..ishale ii gelyo bildiğim kadarıyla
walla bugün bende bi uyku hali var, hafta ortası ondan sanırsam..emme diğerlerinin sebebi ne bilemiomtamam bebem tişkür ederim..inş. En kısa zamanda geçer
Bugün forum sessiz sankii..
2 günde 35 şehit !
Allahım bebegımn sevıncını bıle yasayamıyorum üzüntülerden
esım askerde ve gelmesıne daha 114 gün var
kızlar benim abla ve halalarımın kullandığı ve kesinlikle memnun kaldırğı iki araba var. biri Quınny gibi bişey petunya senin gösterdiğin krafta benziyor. bir kaç seçenekli bir araba. 3 tekerlekli. biraz kaba ama çok kullanışlı kızı 2,5 yaşında hala kullanıyor. birde maclaren baston tipi araba. Quınny piraz pahalı ben sanırım maclaren alacağım.
canım ya şöylede düşün internete şikayeti olan girip yazar, memnun olan kimse giripde bende memnunum die yazmaz:))
ben açıkcası topicimizdeki tecrübeli annelerin önerilerinede uyarak kendi kafama göre bişi alcam, tabi fiyatıda çok abartmadan..
ya benim kafam çok karıştı akşam baktık eşimle graco symbıo beğendik sabah yorumlara baktım netteki resimlerle ilgisi yokmuş
dün dediğmiz kraft twist içinde oturma yeri çok rahtsızmış çocuk kayıyormuş ve sürekli düzeltmek zorunda kalıyormuşsun d
hemde çinde üretiliyomruş kraft
alternatif bunlar var ama tabi gidip görmek en iyisi
Maxi-Cosi Taxi Citi Travel Sistem Bebek Arabası
Quinny Senz Travel Sistem Bebek Arabası+Cabriofx
sanırım fazla yorum okumadan kendi kullanım amacını belirleyip ona göre bişey almak
walla bugün bende bi uyku hali var, hafta ortası ondan sanırsam..emme diğerlerinin sebebi ne bilemiom
kızlar henüz erken gibi geliyo havadan sudan şekilde konuşuyoruz bu bebek arabası işini ama bir iki ay içinde iş ciddiye binecek bence bi topik açalım bu konuyla da ilgili. benim şimdiden kafam karıştı :111:
bu arada az önce dr'dan geldik bebişim 155 gr boyu 16-20 cm arası imiş ama cinsiyetine bakmaya yeltenmedi bile dr, 4 hafta sonra netleşir doğru olanı söylerim şimdi ne desem %100 doğru olmaz dedi
veeeee itiraf ediyorum gelirken kırmızı lahana aldım bugün lahana suyuyla cinsiyet tahmini işini deneyeceğim, madem bilim benden yana değil...
osteocare vegynoferon verdi dr.
son olarak şu bebişlerimiize aldığımız ciciler topiğine aldıklarınızı ekleyin çok şeker duruyorlar:92:
kızlar konuyla pek alakasız olabilir ama. 2 gecedir benim karnım ağrıyor ya. sizde de olan varmı? endişelenmeye başladım. :18:gündüz hiç birşey yok.
kızlar henüz erken gibi geliyo havadan sudan şekilde konuşuyoruz bu bebek arabası işini ama bir iki ay içinde iş ciddiye binecek bence bi topik açalım bu konuyla da ilgili. benim şimdiden kafam karıştı :111:
bu arada az önce dr'dan geldik bebişim 155 gr boyu 16-20 cm arası imiş ama cinsiyetine bakmaya yeltenmedi bile dr, 4 hafta sonra netleşir doğru olanı söylerim şimdi ne desem %100 doğru olmaz dedi
veeeee itiraf ediyorum gelirken kırmızı lahana aldım bugün lahana suyuyla cinsiyet tahmini işini deneyeceğim, madem bilim benden yana değil...
osteocare vegynoferon verdi dr.
son olarak şu bebişlerimiize aldığımız ciciler topiğine aldıklarınızı ekleyin çok şeker duruyorlar:92:
ben dün akşam bebişime battaniye örmeye başladım bu nedenle fazla duramayacağım nette, sabırsızlanıyorum bir an önce bitirmek istiyorum:6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?