2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydın geçmiş olsunn

şehit haberini bende duydum çok tkileniyorum hemn ağlamaya başladığım için izlemedim okumadım

günaydın tunicim...bende izlemedim ama okdum, geldi haberi Allah kalanlara sabır versin yani bi hiç uğruna ölyo gencecik insanlar, vatan millet yalan yani
bişiler yimeye çalış cnm, yemedikçe insan hepden yiyesi gelmio

tmm datlım senden hbr beklom:)) Hazıra koncam

maclaren için bebek arabasının mercedesi diyorlardı.

lanet düzen böle oldukçada daha çokk şehit veririz malesef
çorba içmeyi denicem normalde çok iştahlıydım ama bugün karnımda başımda bi ağrı hiç bulanmayan midem çok fena bugün
öğlen oldu ben daha kahvaltı etcem Allahım yaa

cnm evde farketmioz havasız kalyoz ....kapıyı pencereyi bi kaç azcık hava çek..benim hep hafta sonları midem bulanıodu..şimdide hep hafta sonları başım ağrıo..evin havasından yani bence

maclaren için bebek arabasının mercedesi diyorlardı.

valla canım ilk bizde ablam aldı sonra herkes aldı çok hafif şık ve kullanışlı bir araba. biraz oda tuzlu yaklaşık 600 civarı ama aldıkmı iyi bişey alalım diyorum 300 e de var arabalar ama sonuçta çocuk neredeyse 3 yaşına kadar biniyor yürüse bile.

cnm evde farketmioz havasız kalyoz ....kapıyı pencereyi bi kaç azcık hava çek..benim hep hafta sonları midem bulanıodu..şimdide hep hafta sonları başım ağrıo..evin havasından yani bence

zaten sanırım kapı pencere açmaktan üşüttüm galiba dozu fazla kaçırdım hava alma konusunda
astımımda olduğu için sürekli havalandırırım evi ama iycede soğudu hava kapmışım bişeyler belli yani
kızlar ya ayıp olmasın ama bişi sorcam ishalin bebeğe bi zararı olmaz dimi?? bol bol su tüketsek geçer sanırsammm:44::44:

zaten sanırım kapı pencere açmaktan üşüttüm galiba dozu fazla kaçırdım hava alma konusunda
astımımda olduğu için sürekli havalandırırım evi ama iycede soğudu hava kapmışım bişeyler belli yani
kızlar ya ayıp olmasın ama bişi sorcam ishalin bebeğe bi zararı olmaz dimi?? bol bol su tüketsek geçer sanırsammm:44::44:

olmaz bebem bence...su tüket muz yi..ishale ii gelyo bildiğim kadarıyla

2 günde 35 şehit !
allahım bebegımn sevıncını bıle yasayamıyorum üzüntülerden
esım askerde ve gelmesıne daha 114 gün var

tamam bebem tişkür ederim..inş. En kısa zamanda geçer
Bugün forum sessiz sankii..
walla bugün bende bi uyku hali var, hafta ortası ondan sanırsam..emme diğerlerinin sebebi ne bilemiom
2 günde 35 şehit !
Allahım bebegımn sevıncını bıle yasayamıyorum üzüntülerden
esım askerde ve gelmesıne daha 114 gün var

allah sana sabır versin cnm ya

kızlar henüz erken gibi geliyo havadan sudan şekilde konuşuyoruz bu bebek arabası işini ama bir iki ay içinde iş ciddiye binecek bence bi topik açalım bu konuyla da ilgili. benim şimdiden kafam karıştı :111:

bu arada az önce dr'dan geldik bebişim 155 gr boyu 16-20 cm arası imiş ama cinsiyetine bakmaya yeltenmedi bile dr, 4 hafta sonra netleşir doğru olanı söylerim şimdi ne desem %100 doğru olmaz dedi

veeeee itiraf ediyorum gelirken kırmızı lahana aldım bugün lahana suyuyla cinsiyet tahmini işini deneyeceğim, madem bilim benden yana değil...

osteocare vegynoferon verdi dr.

son olarak şu bebişlerimiize aldığımız ciciler topiğine aldıklarınızı ekleyin çok şeker duruyorlar :92:

yuh ya 16 haftadada söylemedimi. bende ümitleniyorum kasımın 4 ünde söyleyecek diye. ayh çatlarım valla . dayanamam. yap kız sonrada bize öğrwetirsin.

kızlar konuyla pek alakasız olabilir ama. 2 gecedir benim karnım ağrıyor ya. sizde de olan varmı? endişelenmeye başladım. :18:gündüz hiç birşey yok.

selam kizlar nasilsiniz.bebisleriniz nasillar.insaallah hersey yolundadir.kac gundur nete giremiyordum.
sehit haberlerini okudum dunden beri bu ne ya.Allahim su pkk belasini basimizdan def et.sehit ailelerinede sabirlar ver.

kızlar günaydın nasılsınız? benim burun tıkanıklığım var bugün onun haricinde sabah gözüm karardı Tansiyon düşüklüğünün bebeğe bi zararı olur mu ki

kızlar konuyla pek alakasız olabilir ama. 2 gecedir benim karnım ağrıyor ya. sizde de olan varmı? endişelenmeye başladım. :18:gündüz hiç birşey yok.

canim nasil bir agri.benim kasiklarim sancilaniyor arada adet olacakmisim gibi.bide dedigin gibi geceleri oluyor.gunduz agri yok

ben dün akşam bebişime battaniye örmeye başladım bu nedenle fazla duramayacağım nette, sabırsızlanıyorum bir an önce bitirmek istiyorum :6

anam maşallah ne kadar büyümüş, o kadar olyolar hee 16. hafta bitince...tü tüü
nasıı ya 16. hafta bitiminde doğru olmaz dio...hep yazıo yani 11 den sonra bilinebilir ama 15-16 da kesin bilinir die..çok kızdım şimdi..walla ben cmt gittiğimde dr söylemeden kalkmıcam o yataktan..ahh burayada yazıom
hamarat anneler bak ya maşallah size tüh htühh
bide biz arabayı alcaz cnm pahalıymış bu araba işleri alalımda bebe doğana kadar ödeyelim çıksın aradan dioz:) taksitle alcaz nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…