kızlar ben her akşam 3-5 acı biber turşusu yiyorum yemeğin yanında durduramıyorum kendimi:)))
netten baktımda bebike zararlımı die, zararlıdır die bişi okumadım hiç, aşağıdaki yazıda hoşuma gitti...yanık bağırlı bi bebem olcak heralde:)))
Araştırmacılar, ceninlerin rahim sıvısında en çok rastlanan lezzetlere alışarak, kendilerini anne sütünün özel lezzetine hazırladıklarına inanmaktadır. Doğumdan sonra beslenme alışkanlıklarını kökten değiştiren annelerin, başlarda bebeklerini emzirmekte zorlandığı bilinmektedir. Çünkü bebeğin emdiği sütün tadı, rahimde alışık olduğu lezzetten farklıdır. Anne, hamileliği boyunca düzenli olarak acı yerse, rahimdeki bebek buna alışır. Ancak bebek buna alışık değilse ve rahim sıvısına bir anda çok kuvvetli bir acı biber tadı dolarsa, bundan rahatsız olabilir. Hatta acı ir yemek yedikten sonra bebeğinizin, ifadesini görebilecek olsanız, tanımadığı lezzetten ötürü yüzünü buruşturmasına şaşırırdınız.
Meselâ, yemek yeme konusunda direnen bir bebek, besinler havuç suyuyla karıştırıldığında hemen yemeye başlamıştır. Konu araştırıldığında, annenin hamileliği sırasında bol havuç suyu içtiği ortaya çıkmıştır. Uzmanlara göre tatlar, çocuğun fetal tat tomurcuklarına amniyon sıvısı ile geçmektedir. Hamileliğinde acı biber yiyen annenin çocuğu üç yaşına geldiğinde acı biberi severek yemeye başlamıştır.
bizimki birşey demedi çünkü ben acı sevmem:) hamilelitkte ne yersen bebekte onu severmiş bende okumuştumm doğrudur mantıklıda
benim asıl çözmem gerekn konu bebek arabası çok kararsızım sizler ne yapacaksınız şuan arabalar indirimde yazın daha pahalı olur diye düşünürekten şimdiden alıcam ama karar veremiyorum yardım istiyorum şık bişeyde olsun istiyorum ama çokta pahalı olmasın
kızlar ben her akşam 3-5 acı biber turşusu yiyorum yemeğin yanında durduramıyorum kendimi:)))
netten baktımda bebike zararlımı die, zararlıdır die bişi okumadım hiç, aşağıdaki yazıda hoşuma gitti...yanık bağırlı bi bebem olcak heralde:)))
Araştırmacılar, ceninlerin rahim sıvısında en çok rastlanan lezzetlere alışarak, kendilerini anne sütünün özel lezzetine hazırladıklarına inanmaktadır. Doğumdan sonra beslenme alışkanlıklarını kökten değiştiren annelerin, başlarda bebeklerini emzirmekte zorlandığı bilinmektedir. Çünkü bebeğin emdiği sütün tadı, rahimde alışık olduğu lezzetten farklıdır. Anne, hamileliği boyunca düzenli olarak acı yerse, rahimdeki bebek buna alışır. Ancak bebek buna alışık değilse ve rahim sıvısına bir anda çok kuvvetli bir acı biber tadı dolarsa, bundan rahatsız olabilir. Hatta acı ir yemek yedikten sonra bebeğinizin, ifadesini görebilecek olsanız, tanımadığı lezzetten ötürü yüzünü buruşturmasına şaşırırdınız.
Meselâ, yemek yeme konusunda direnen bir bebek, besinler havuç suyuyla karıştırıldığında hemen yemeye başlamıştır. Konu araştırıldığında, annenin hamileliği sırasında bol havuç suyu içtiği ortaya çıkmıştır. Uzmanlara göre tatlar, çocuğun fetal tat tomurcuklarına amniyon sıvısı ile geçmektedir. Hamileliğinde acı biber yiyen annenin çocuğu üç yaşına geldiğinde acı biberi severek yemeye başlamıştır.
evet cnm o nedenle hazır kış sebzeleride çıkmışken bol bol ıspanak, pırasa, kereviz, enginar yiyelim demi..bebiklerin en yimedikleri şeyler:))
aman ya cnm bende daha bu sbh diodum eşime bu hafta sonu o bebeğe o araba alıncak..forumda herkes bebikine bişi almış bizimkinin bi tonu bile yok die..canımcım biz şöyle yapcaz..bu hafta sonu çıkcaz tek tek heryere bakcaz kafamıza yatan modeli bi netten araştırcaz uygun fiyat için...bi kere mavilef in önerdiği gibi alcam puset ve otokultuğu şeklinde 2 parça..işte çift yönlü olmalı, hafif olmalı, otokoltuğu pusete monte edilmeli vs. o özelliklere tikkat edcem...
benim aklımda kraftın o 2011 modeli var gitti gidiyorda yuvarlar 800 lira..aynı modelin 2010 versionu var...eşim bi yere sormuş arada ne fark var die tekerlekleri farklıymış bi tek, biri dolgu biri havlımıymış ne..2010 uda 700 lira..pierre cardin olanlarda yattı kafama 550-600 civarında..yerinde görcem hangisi hoşuma giderse artık..
ya benim kafam çok karıştı akşam baktık eşimle graco symbıo beğendik sabah yorumlara baktım netteki resimlerle ilgisi yokmuş
dün dediğmiz kraft twist içinde oturma yeri çok rahtsızmış çocuk kayıyormuş ve sürekli düzeltmek zorunda kalıyormuşsun d
hemde çinde üretiliyomruş kraft
alternatif bunlar var ama tabi gidip görmek en iyisi
Maxi-Cosi Taxi Citi Travel Sistem Bebek Arabası
Quinny Senz Travel Sistem Bebek Arabası+Cabriofx
sanırım fazla yorum okumadan kendi kullanım amacını belirleyip ona göre bişey almak
gunaydın kızlar herkesın keyıflern yerındedır umarım sizide strese sokmak ıstemıyorum forumun havası değişmesın dıye
ama korkuyorum ben ya kasıklarım dunden brı ağrıyo dr öle dedı psikolojıkmı oldu bılmıyorum ama ya bişe olursa korkusu beni sıkıntıya soktu akşam da kayıpeder kayınvalıde burdaydı sınır edıp durdular yok şunu bunu nıye akıl edememeişim ya aklım başımda değil zaten kendı derdıme düşmüşüm onlar başka başka dertlerde bayramda ıstanbula gıtcez ortada fol yok yumurta yok dıyokı bız belkı oğlanı nişanlıcaz sen istanbula gıdıyon oğlunuzun dotunumu beklıcem ben 1 bçuk sene oldu gıtmeyelı offfffffff
canım ya benimde öyle sanki yürüdükçe bebek aşağı iniyor gibi iki gündür birde fazla yoruldum iş yerinde yol yürüdüm falan. aklıma hemen kötü şeyler geliyor. sanırım psikolojik olabilir. belkide bebeklerimiz iyice ağırlaşıyor daha dikkatli davranmalıyız. sen çalışmıyorsan dinlen bence.
gunaydın kızlar herkesın keyıflern yerındedır umarım sizide strese sokmak ıstemıyorum forumun havası değişmesın dıye
ama korkuyorum ben ya kasıklarım dunden brı ağrıyo dr öle dedı psikolojıkmı oldu bılmıyorum ama ya bişe olursa korkusu beni sıkıntıya soktu akşam da kayıpeder kayınvalıde burdaydı sınır edıp durdular yok şunu bunu nıye akıl edememeişim ya aklım başımda değil zaten kendı derdıme düşmüşüm onlar başka başka dertlerde bayramda ıstanbula gıtcez ortada fol yok yumurta yok dıyokı bız belkı oğlanı nişanlıcaz sen istanbula gıdıyon oğlunuzun dotunumu beklıcem ben 1 bçuk sene oldu gıtmeyelı offfffffff
ben dun dra gıomtiştim dr bebeği kasıklarında taşıyosun baş aşağı duruyo pırt dıye çıkcak gıbı kasık ve bel ağrısı çok olur bırazdaha zorlarsan hastaneye yatırırım seı dedi ondan dolayımıdır nedır ağrım yokken dun bırden ağrı olmaya başladı
ama benım suçum hiç kendımı korumuyorum kızımla atlıyoz zıplıyoz bebek arabasını kızımı aynı anda taşıyrm hep yokuş buralar öyle bı ıtıklıyorumkı sankı gebe değilim halay felan çekıyoduk o durumda yanı(((((
salakmıyım neyım ya mıllet bana dıyodu ama sen kendını hiçç korumuyosun hastalıkd eğil bu ne var dıyodum ama çok hırpaladım kendımı dünden beri dınlenmeye çalışıyorumda eh oluyomu inşallah önemli birşey yoktur pazartesı kendı druma gıdıcem geçmıyo vakıt
cnm sanada o doktor bi kuyya taş attı yani..sen kendi dr una pzt gitmicenmi, bekleme pzt bugün yrn git...yani 1 hafta 10 değilki bu 2-3 gün önce sonra ne farkeder..git kendi toktoruna için rahatlasın bence
4 boyutlu bakılcaktı gerıye alamıyoum randevuyu dedi boşlukları yokmuş
bekleyelım bakalım paartesiyi bişe aklmadı bol bol dınlenıyım ben :18:
canlarım günaydınn..
başım okadar çok ağrıyoki yataktan kafamı zor kaldırdım geçmişi okuyamadım..33 şehit haberini duyunca başıma dahada ağrılar girdi
midemde aşırı bi yanma ve bulantı hakim bugün hala bişey yiyemedim ya birazda üşütmüşüm sanırım wcden çıkmıyorum :26:
sizler nasılsınız bakalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?