kızlar konuyla pek alakasız olabilir ama. 2 gecedir benim karnım ağrıyor ya. sizde de olan varmı? endişelenmeye başladım. :18:gündüz hiç birşey yok.
kızlar henüz erken gibi geliyo havadan sudan şekilde konuşuyoruz bu bebek arabası işini ama bir iki ay içinde iş ciddiye binecek bence bi topik açalım bu konuyla da ilgili. benim şimdiden kafam karıştı :111:
bu arada az önce dr'dan geldik bebişim 155 gr boyu 16-20 cm arası imiş ama cinsiyetine bakmaya yeltenmedi bile dr, 4 hafta sonra netleşir doğru olanı söylerim şimdi ne desem %100 doğru olmaz dedi
veeeee itiraf ediyorum gelirken kırmızı lahana aldım bugün lahana suyuyla cinsiyet tahmini işini deneyeceğim, madem bilim benden yana değil...
osteocare vegynoferon verdi dr.
son olarak şu bebişlerimiize aldığımız ciciler topiğine aldıklarınızı ekleyin çok şeker duruyorlar:92:
canım ne oldunu bende bilmiyorum. uykum ağır ama sadece ağrıdını anlıyorum. hemen pozisyon değiştiriyorum. bide iki gecedir midem bulanıyor. normalde bulantım yok allaha şükür. anlamadım bu işten. yarın doktora gitcem. yoksa şimdi atlayıp gitcem. çok endişeleniyorum. kızlar dua edin olurmu?canim nasil bir agri.benim kasiklarim sancilaniyor arada adet olacakmisim gibi.bide dedigin gibi geceleri oluyor.gunduz agri yok
bu arada hepinize tünaayyddıınnn.. dün gece kötü bişi yasadım bi baygınlık gecirdim ödüm patladı bebeğimize bişi oldu diye ilk defa yasadım bide Allah'ım ne fena bişey annemle babam vardı eşim daha işteydi küt diye yere serildim yazık annemle babam ne korktular nasıl aglıyolar bende iyice bi coştum eşim geldiginde gözlerim kapanmış derecede şişti aglamaktan ay kurban olurum oda cok korktu. Allah bi daha yasatmasın resmen hersey sıfırlandı önumde bi çizgi kafam bomboş ve yerdeyim..
bu arada hepinize tünaayyddıınnn.. dün gece kötü bişi yasadım bi baygınlık gecirdim ödüm patladı bebeğimize bişi oldu diye ilk defa yasadım bide Allah'ım ne fena bişey annemle babam vardı eşim daha işteydi küt diye yere serildim yazık annemle babam ne korktular nasıl aglıyolar bende iyice bi coştum eşim geldiginde gözlerim kapanmış derecede şişti aglamaktan ay kurban olurum oda cok korktu. Allah bi daha yasatmasın resmen hersey sıfırlandı önumde bi çizgi kafam bomboş ve yerdeyim..
canım alakasız bi yanı yok burda yasadıklarımızı paylasmak için varız. benimde 3 gundur kasıklarım agrıyo dediğin gibi gece daha coğalıyo. ama korkma bunlar normal bebişlerimiz buyuyo rahimde buyudugu için kaıslma veya agrı seklnde yansıyo bize druma sormustum 9 ay bile agrıyabilir dedi. benim adet sancılarım beterdi ilk gunumde iptal oluyodum o sancının yanında bu sinek ısırıgı gibi geliyo. yani korkulacak bişey yok üzülme..
canim lahana suyuyla cinsiyet tahmini nasil yapiliyor.hic duymamistim daha once.evde var bende yapayim.ise yariyorsa
2 günde 35 şehit !
allahım bebegımn sevıncını bıle yasayamıyorum üzüntülerden
esım askerde ve gelmesıne daha 114 gün var
kızlar konuyla pek alakasız olabilir ama. 2 gecedir benim karnım ağrıyor ya. sizde de olan varmı? endişelenmeye başladım. :18:gündüz hiç birşey yok.
kızlar günaydın nasılsınız? benim burun tıkanıklığım var bugün onun haricinde sabah gözüm karardı Tansiyon düşüklüğünün bebeğe bi zararı olur mu ki
canim cok gecmis olsun.cok uzuldum.Allah bir daha yasatmasin.neden bayildin.
cıddımısınız ?? bole thmnmı edılıormus :) ılk defa duydm
canim bende burda bi arkadastan duydum.nasil yapildigini sordum ama cvp alamadim:)
canım psikolojik sanırım. morallerimiz bozuk ailece uzun hikaye ama kısaca biz ankaradan eşimle ist tasındık babamla iş kurdular aslında ortak olduk ortakta bizi dolandırdı bir sürü borcla kaldık hacizde geldi dukkanın birine ödeyecek işte yapmıyo dustu işler şimdi napıcagımzıı bilmiyorum ankaraya tekrar gitmek istemiyorum kaynanamla anlasamıyorum bebegimi ankda dogurmak istemiyorum aglıyodum sessiz sessiz ayaga kalktım bi kaç adım attım sendeleyerek sonra küt iştedua edin bize lütfenn.. ben istanbulda dogdum buyudum buraya asıgım ankya gelin gittim boguldum orda 9 ay kaldım evden cıkmak istemiyodum 1 bucuk yıllık evliyim buraya gelince oh dedim ama nerden biliyim sonra ahhh diyecegimi.. : (
canım psikolojik sanırım. morallerimiz bozuk ailece uzun hikaye ama kısaca biz ankaradan eşimle ist tasındık babamla iş kurdular aslında ortak olduk ortakta bizi dolandırdı bir sürü borcla kaldık hacizde geldi dukkanın birine ödeyecek işte yapmıyo dustu işler şimdi napıcagımzıı bilmiyorum ankaraya tekrar gitmek istemiyorum kaynanamla anlasamıyorum bebegimi ankda dogurmak istemiyorum aglıyodum sessiz sessiz ayaga kalktım bi kaç adım attım sendeleyerek sonra küt iştedua edin bize lütfenn.. ben istanbulda dogdum buyudum buraya asıgım ankya gelin gittim boguldum orda 9 ay kaldım evden cıkmak istemiyodum 1 bucuk yıllık evliyim buraya gelince oh dedim ama nerden biliyim sonra ahhh diyecegimi.. : (
anam maşallah ne kadar büyümüş, o kadar olyolar hee 16. hafta bitince...tü tüü
nasıı ya 16. hafta bitiminde doğru olmaz dio...hep yazıo yani 11 den sonra bilinebilir ama 15-16 da kesin bilinir die..çok kızdım şimdi..walla ben cmt gittiğimde dr söylemeden kalkmıcam o yataktan..ahh burayada yazıom
hamarat anneler bak ya maşallah size tüh htühh
bide biz arabayı alcaz cnm pahalıymış bu araba işleri alalımda bebe doğana kadar ödeyelim çıksın aradan dioz:) taksitle alcaz nede olsa
canim lahana suyuyla cinsiyet tahmini nasil yapiliyor.hic duymamistim daha once.evde var bende yapayim.ise yariyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?