2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar konuyla pek alakasız olabilir ama. 2 gecedir benim karnım ağrıyor ya. sizde de olan varmı? endişelenmeye başladım. :18:gündüz hiç birşey yok.

canım alakasız bi yanı yok burda yasadıklarımızı paylasmak için varız. benimde 3 gundur kasıklarım agrıyo dediğin gibi gece daha coğalıyo. ama korkma bunlar normal bebişlerimiz buyuyo rahimde buyudugu için kaıslma veya agrı seklnde yansıyo bize druma sormustum 9 ay bile agrıyabilir dedi. benim adet sancılarım beterdi ilk gunumde iptal oluyodum o sancının yanında bu sinek ısırıgı gibi geliyo. yani korkulacak bişey yok üzülme..

canim lahana suyuyla cinsiyet tahmini nasil yapiliyor.hic duymamistim daha once.evde var bende yapayim.ise yariyorsa

canim nasil bir agri.benim kasiklarim sancilaniyor arada adet olacakmisim gibi.bide dedigin gibi geceleri oluyor.gunduz agri yok
canım ne oldunu bende bilmiyorum. uykum ağır ama sadece ağrıdını anlıyorum. hemen pozisyon değiştiriyorum. bide iki gecedir midem bulanıyor. normalde bulantım yok allaha şükür. anlamadım bu işten. yarın doktora gitcem. yoksa şimdi atlayıp gitcem. çok endişeleniyorum. kızlar dua edin olurmu?

bu arada hepinize tünaayyddıınnn.. dün gece kötü bişi yasadım bi baygınlık gecirdim ödüm patladı bebeğimize bişi oldu diye ilk defa yasadım bide Allah'ım ne fena bişey annemle babam vardı eşim daha işteydi küt diye yere serildim yazık annemle babam ne korktular nasıl aglıyolar bende iyice bi coştum eşim geldiginde gözlerim kapanmış derecede şişti aglamaktan ay kurban olurum oda cok korktu. Allah bi daha yasatmasın resmen hersey sıfırlandı önumde bi çizgi kafam bomboş ve yerdeyim..

canim cok gecmis olsun.cok uzuldum.Allah bir daha yasatmasin.neden bayildin.

canım geçmiş olsun. bende geçenlerde bayıldım hemde trende. allahtan eşim vardı tek başıma olsam ne yapardım bilmiyorum.
ben ilk tansiyondan sandım ama doktor şekerin düşüyordur dedi. bende yanımda şeker taşıyorum kötü oldukça alıyorum bi tane. bir de ben bayılmadan 1 dk önce falan anlıyorum yanımdakilere söylüyorum onlar tutuyo beni :) yoksa direkt yere düşsem bende korkarımm

sağolun kızlar ya rahatladım biraz da olsa. yarında sorarım doktora zaten. ama hani normalmi bilemiyor insan.
menzil geçmiş olsun. tansiyonun mu düşük acaba. hamilelikte çok oynar ya tansiyon. istersen tansiyonunu hergün ölç kontrol et. biraz tuzlu yersen geçer umarım. çok dikkat et ani kalkma olurmu

2 günde 35 şehit !
allahım bebegımn sevıncını bıle yasayamıyorum üzüntülerden
esım askerde ve gelmesıne daha 114 gün var

canım benimm bu acı haberlerin seni etkilemesine izin verme hepimiz üzülüyoruz tabi orası ayrı
eşinede Allahım bi an önce kavuştursun inş. kuzum..

kızlar konuyla pek alakasız olabilir ama. 2 gecedir benim karnım ağrıyor ya. sizde de olan varmı? endişelenmeye başladım. :18:gündüz hiç birşey yok.

canım 2 gecedir bendede ağrı var ama karnımmı kasığımmı tam anlamadım..biraz üşütmüşüm ondan olabilir diyorum ama dediğin gibi gündüz geceki gibi ağrı olmuyo sanırım bebişimiz büyüyo artık

kızlar günaydın nasılsınız? benim burun tıkanıklığım var bugün onun haricinde sabah gözüm karardı Tansiyon düşüklüğünün bebeğe bi zararı olur mu ki

canım günaydın hoşgeldin..tansiyon düşüklüğünün bebeğe bi zararı olduğunu zannetmiyorum çünkü benim normal tansiyonum hep düşüktür..ayran iç normalde tuzlu ayran derler ama fazla tuz zararlı azıcıkta tuz at iç kuzum..burun tıkanıklığı içinde su kaynatıp içine limon sık buharını burundan içine çek iyi geliyor mucuk

gebe bır kadında düşük tansiyon
,Gebelikte sırt üstü veya sağ yana doğru yatıldığında rahim büyük damarlara baskı yaparak tansiyon düşmesine neden olabilir. Gebelikte sol yana yatılması önerilir. Gebeliğin ilk aylarında (4. aya kadar) rahim henüz küçük olduğu için her yöne yatılabilir, sakınca olmaz.
- Hamilelikte aşırı kanama yaratan durumlar düşük tansiyona neden olabilir. Örneğin düşüğe bağlı aşırı kanama olması veya gebeliğin son aylarında bebeğin eşine bağlı aşırı kanama gibi durumlar tansiyon düşmesine neden olabilir. Gebelikte her tür kanama az miktarda bile olsa acilen doktora başvurmayı gerektirir.
- Yatarken veya otururken aniden ayağa kalkmak tansiyon düşmesi nedeniyle baş dönmesi, göz kararması gibi şikayetlere neden olabilir.
- Aşırı sıcak yaz aylarında terleme ile fazla sıvı kaybedilmesi tansiyon düşmesine neden olur. Bu nedenle yaz aylarında bol sıvı tüketilmesi önemlidir.

kuzummm Allah korusun çok geçmiş olsun dikkat et kendine bugün yat kalkma hiç..korkmuştur tabi herkes yazık..

canim cok gecmis olsun.cok uzuldum.Allah bir daha yasatmasin.neden bayildin.

canım psikolojik sanırım. morallerimiz bozuk ailece uzun hikaye ama kısaca biz ankaradan eşimle ist tasındık babamla iş kurdular aslında ortak olduk ortakta bizi dolandırdı bir sürü borcla kaldık hacizde geldi dukkanın birine ödeyecek işte yapmıyo dustu işler şimdi napıcagımzıı bilmiyorum ankaraya tekrar gitmek istemiyorum kaynanamla anlasamıyorum bebegimi ankda dogurmak istemiyorum aglıyodum sessiz sessiz ayaga kalktım bi kaç adım attım sendeleyerek sonra küt işte dua edin bize lütfenn.. ben istanbulda dogdum buyudum buraya asıgım ankya gelin gittim boguldum orda 9 ay kaldım evden cıkmak istemiyodum 1 bucuk yıllık evliyim buraya gelince oh dedim ama nerden biliyim sonra ahhh diyecegimi.. :(

canım geçmiş olsun hiç canını sıkma. benzer olaylar bizimde başımıza geldik birlikle beraberlikle aştık olayı. dua et devamlı. ve rabbim darda kalana öyle biryardıme idyorki gün gelecek sende diyeceksin gerçekten doğruymuş. o yüzden bebeğini daha fazla üzme şimdi

canim cok gecmis olsun.evet nerden bileceksin islerin boyle olacagini.ins en kisa zamanda hersey yoluna girer.
insanin alistigi sehri birakmasi zor gercekten.bende oyleyim.ben ulkemi biraktim.oyle cok ozlyorumki Turkiyeyi.
sen uzme tatli canini bebisine zarar.Allah saglik versin hersey duzelir....

ben de ısrar ederim diyodum ama bebişmi öyle tepinirken görünce umrumda olmadı cinsiyeti, insan yavrusunu o ekrandan görünce hayal aleminde gibi oluyo dünya yansa dert etmeyecek hale geliyo, fakat dr'un odasından çıkar çıkmaz gerçek tokat gibi vuruyo yüzüne
hamaratlığa gelince benden tembeli yoktur, uzman tv'den baktım örgüye başlarken çok iyi bilmediğim için, pirinç örgü diye basit bişey yapıyorum...

seninki söylerse cinsiyetini bana dr'unun adresini verirsin ben de giderim 1 seferlik

canim lahana suyuyla cinsiyet tahmini nasil yapiliyor.hic duymamistim daha once.evde var bende yapayim.ise yariyorsa

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...r/388880-kirmizi-lahana-cinsiyet-tahmini.html
yukarıdaki linkte tarifi var, yapayım öğleden sonra size sonucunu yazarım

canım açlık tokluk kan şekeri testi yaptır ihmal etme, ben de fena oluyodum acıkınca test yaptırdım açlık kan şekerim düşük çıktı, dr aç kalmayacaksın sık sık az az yiyeceksin dedi. sana da fazla düşkse başka tavsiyeleri olabilir ihmal etme :26::26:

arkadaşlar üstünüzden uzak olsun da benim bir şikayetim var. az bir iş yapsam bel ağrısından kımıldıyamıyorum. uzandığım zaman kalkamıyorum ve kalkabildiğim zaman da ayaklarımın üstüne basamıyorum. şimdiden böyle ben ilerleyen zamanlarda ne yapıcam. bu kalıcı olurmu. dr randevum kasımın ilk haftasında. sizce ne yapmalıyım. bu bel ağrısı beni mahvediyor (((

slm kızlarr
dün kızkardeşim bendeydi takılamadım topiğe...
bugün gitti
birinede öylee sinirlendim kiiii sinirimden kasılıyorum sabahtan beriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…