2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ne var tabisi 2 gün izin çokmu sankim iste bacım iste mavilefcimin dediği gibi isteyenin 1 vermeyenin

ne var tabisi 2 gün izin çokmu sankim iste bacım iste mavilefcimin dediği gibi isteyenin 1 vermeyenin

şşşş...işi bıraktım..avuçlarımın içi terlemeye başladı..sanırım geldim gaza, fırsat kolluyorum şu an..marsık gibi pusdum masaya...avımın bana bakmasını bekliyorum

evet şu hak hukuk meselesini yarın ayrıntılı bi araştıracağım pek bilgim yok. bakalım öyle bi durumda neler yapmam gerekiyor..

heheh süper ama bizimki bayan olmasına rağmen biraz ciddi resmi öyle desem kedi gibi ensemden tutar atar heralde dışarı
maaş avans olayı süper olur hee ev taşıcaz nakliyat falan fistan tuzlu olacak baya :))

offf haprışa hapşıra içim dışıma çıktı:2:hoşgeldin grippp

şşşş...işi bıraktım..avuçlarımın içi terlemeye başladı..sanırım geldim gaza, fırsat kolluyorum şu an..marsık gibi pusdum masaya...avımın bana bakmasını bekliyorum

ooo tam zamanı tamda mesai bitmek üzere keyfi yerindedir. hadi petuş yürü bacım arkandayızz

Biz tekrar geldik teyzelerimiz geçmişi okuyamadık ama 4lü tarama sonucumuz çok iyi çıkmış çok şükür. 17 kasımda 4 boyutlu ultrasonumuz var hayırlısı ile. Veeeeeeee rica ettik tekrar bakar mısınız 1 ay çok uzun diye baktı erkek gibi görünüyor tabi yüzde yüz diyemem kordon da olabilir ama erkek gibi görünüyor dedi ve biz ona söylememiştik farkında olmadan acil doktorumuzu onayladı artık erkekim diye seviyorum oğluşumu

inşallah sonuçlar temiz çıkar canım cinsiyette önmeli değil aslında ama merak ediyoruz işte benimkide üstten göstermemişti alttan baktıda söyledi dr um heheheh
aynen cnm insan önce sağlığını öğrenmek istiyor sonra merak ediyor :)))
yaf benimde orda bi yer ağrıo ama kuyruk kemeiğimmi kalçammı hala çözemedim:))

ben senin şehzadenin tonuna tükirim elchin taammıı

hadi inş. sonuçlarda güzel çıkar cnm
Amin canım sağol darısı sizlere inşallah:))

dur hele biras sakinleştim anlatıpta tekrar sinirlenmiim..ama önemi yoq artık mühim deiill

:129:beni sevmeyen ölsünnnn

süperr
seninkine erkek yazdık zaten bakalım hayırlısı artık

Canımmm görünce gözlerim doldu inan ki çok sağolun.Şükür her şey yolunda darısı herkese..Normalde 16. haftada yapılıyormuş biz önden gidince hemen yaptı doktorumuz sağolsun.11de tahlil verdik 4 de çıktı cnm şükür hemen..17 kasımda da 4 boyutlu ultrasonumuz var :) inşallah o da iyi çıkar hayırlısı ile herkesinki ile beraber :)) söz verdiğim gibi hemen yazdım kesin olmamakla beraber erkek dedi :))

merhaba kızlar biz geldikkk

yorulduk birazcık çarşıda

mustela krem aldım eczanede kampanya vardı 3al2öde 159liraya aldık 3 tanesini

bebek arabalarınıda baktım ve ben kesinlikle tarvel sistem oto kolduğu takılanlardan istiyorum

graco marka arabalarda güzel fakat oto koltuğu port bebesi yağmurlu yani bütün aksesuarları ayrı satılıyor

kraft twist yoktu göremedim yarın e-bebekten onada tekrar bir bakıcam ve büyük ihtimalle onu alıcam

ptuş paylaştıklarına kesin katılıyorum herkesin kendine göre şartları önemli o yüzden kraft twist alıcam

zaten diğer arabalarda 100tlden başlıyor daha sonrada ondan alırım birtane ne olcak

şimdilik bu kadar

ayyy maşallah lucky walla doktorunada bravoo
öpüyorum oğluşunu

merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. 14+3 günlük hamileyim. dün dayanamayıp kendi doktorumun dışında başka bir dra gittim cinsiyetini öğrenmek için. dr büyük ihtimalle kız dedi.sanırım bu dönemdeki ender kız bebek bekleyen annelerdenim. dr un dün dediği birşey canımı sıktı. bebek biraz iriymiş. 89 gr. bunu kendi dr umda söylemişti. benim dönemimde olan anne adaylarının bebekleri kaç gr paylaşır mısınz?

ayyy maşallah lucky walla doktorunada bravoo
öpüyorum oğluşunu

tebrik ederim canım maşlhh hep erkek forum gerçekten

bizde bekliyoruz hafta perşembe şafak 8

canım benim gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış şehzademizde geliyomuşçooook sevindim kuşum..
nazarlar değmesin inş...topiğimizin erkekleri çoğaldıı

kızlarrr ya 2 saattir sağ kasığımda şiddetli bi ağrı var birazcık yattım uyuyim dedim ama hala geçmedi..yerimden hareket ettiğimde ve hatta öksürürken çok canım yanıyo ..şimdiye kadar hiç kasığımda ağrı olmamıştı..sizce normalmi kasık ağrısı bukadar şiddetlimi oluyo??

canım benim gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış şehzademizde geliyomuşçooook sevindim kuşum..
nazarlar değmesin inş...topiğimizin erkekleri çoğaldıı
Çok sağol bitanemm aminnn darısı sana herkese inşallah Sorma valla şehzade topiği oldu

canım normalmiş doktorum kasık ağrıların normal çok daha da artabilir kanama olmadıkça korkma dedi..

Çok sağol bitanemm aminnn darısı sana herkese inşallah Sorma valla şehzade topiği oldu

canım normalmiş doktorum kasık ağrıların normal çok daha da artabilir kanama olmadıkça korkma dedi..

nefes alamadım o derece bi ağrıydı uzun sürmesi endişelendirdi beni ama şimdi biraz daha iyiyim.bide tek taraflı olunca korktum bıçak saplanmış gibi..normalmiş demek içim rahatladı ..kanamam yok Allaha şükür kuşum inş. da olmaz..
ay nasıl mutlusundur şimdi canım yaaa Allah nazarlardan korusun minik erkekini inş.

canım merhaba hoşgeldin aramıza..ben bebeğim kaç gr bilmiyorum doktorum buna dair hiçbişey sölemedi yanii 14 haftalıkken de kaç gr olmalı bebişlerimiz hiç bi fikrim yok ama doktor bebek biraz iri derken bunun bi sorun teşkil etceğini falan söledimi?? yani belkide normal bi durumdur..yoksa bi açıklama yaparlardı muhakkak gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…