aman ya..bide kafanda kuruon ya ölemi desem bölemi desem die...walla içim şişti, çalışamıom
cnm benim bu iş yerinde 9. ayım; 4. ayım bitio hamilelikte sen düşün yani:)) beni atmadılar..
9. ayımdayım seneye olan 12 iş günü iznimden 5 gününü yazın kullandım zaten, şimdi küsüratta kalan 2 ide kullanmak istiom, nevar yani demiii:)))
ne var tabisi 2 gün izin çokmu sankim iste bacım iste mavilefcimin dediği gibi isteyenin 1 vermeyenin
yok öyle bişey tatlım.. çatırr çatır haklarımız var alırız icap ederse.. söle gitsin.... de ki size müthiş bi haberim var ama sakın çığlık atmayın.. tebrik için de bi maaş avans yeterli.. abartmaya lüzum yok.. teyze ya da duruma göre amca oluyorsunuzz..bu kaaar dadlum yaa.. durumun senle ilgisi yokmuş gibi davran.. ben müdürüme öyle dedim önce 1 saat güldü.. dayı olmuştum ama amca olamıyorum diye üzülüyordum dedi.. bi sevindi bi sevindi..
şşşş...işi bıraktım..avuçlarımın içi terlemeye başladı..sanırım geldim gaza, fırsat kolluyorum şu an..marsık gibi pusdum masaya...avımın bana bakmasını bekliyorum
aynen cnm insan önce sağlığını öğrenmek istiyor sonra merak ediyor :)))inşallah sonuçlar temiz çıkar canım cinsiyette önmeli değil aslında ama merak ediyoruz işte benimkide üstten göstermemişti alttan baktıda söyledi dr um heheheh
Amin canım sağol darısı sizlere inşallah:))yaf benimde orda bi yer ağrıo ama kuyruk kemeiğimmi kalçammı hala çözemedim:))
ben senin şehzadenin tonuna tükirim elchin taammıı
hadi inş. sonuçlarda güzel çıkar cnm
canımmm hoşgeldinn biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın bakalım??nasıl oldun ??
oy oyyyy yerim ben onu bizde 4 gözle seni bekliyoduk şekeriminş. sonuçları almaya gittiğinde öğrenirsin cnm bizde meraktan çatlıcaz yoksa 4lü test sonucu aynı gün çıkıyomuymuş??
tatlım evet yaa yarına kadar bekliyimde geçmezse gidicem bol sıvı ve muz tüketicem patateste iyi geliyomuş yiyim bakalım nolcak ..
ağırlık merkezimiz değişiyomuşya ondan sanırsam ya kuyruk kemiğisinin ağrısı yanlarada vuruyo yürüyünce falan belki sendeki ağrıda kuyruktur
dur hele biras sakinleştim anlatıpta tekrar sinirlenmiim..ama önemi yoq artık mühim deiill
:129:beni sevmeyen ölsünnnn
süperr
seninkine erkek yazdık zaten bakalım hayırlısı artık
Biz tekrar geldik teyzelerimiz geçmişi okuyamadık ama 4lü tarama sonucumuz çok iyi çıkmış çok şükür. 17 kasımda 4 boyutlu ultrasonumuz var hayırlısı ile. Veeeeeeee rica ettik tekrar bakar mısınız 1 ay çok uzun diye baktı erkek gibi görünüyor tabi yüzde yüz diyemem kordon da olabilir ama erkek gibi görünüyor dedi ve biz ona söylememiştik farkında olmadan acil doktorumuzu onayladı artık erkekim diye seviyorum oğluşumu
ayyy maşallah luckywalla doktorunada bravoo
öpüyorum oğluşunu
Biz tekrar geldik teyzelerimiz geçmişi okuyamadık ama 4lü tarama sonucumuz çok iyi çıkmış çok şükür. 17 kasımda 4 boyutlu ultrasonumuz var hayırlısı ile. Veeeeeeee rica ettik tekrar bakar mısınız 1 ay çok uzun diye baktı erkek gibi görünüyor tabi yüzde yüz diyemem kordon da olabilir ama erkek gibi görünüyor dedi ve biz ona söylememiştik farkında olmadan acil doktorumuzu onayladı artık erkekim diye seviyorum oğluşumu
Sağol bitanem biz de seni öpüyoruz çok..ayyy maşallah luckywalla doktorunada bravoo
öpüyorum oğluşunu
Çok sağol canım :)) Sorma öyle oldu bu aytebrik ederim canım maşlhh hep erkek forum gerçekten
bizde bekliyoruz hafta perşembe şafak 8
Çok sağol bitanemm aminnn darısı sana herkese inşallahcanım benim gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış şehzademizde geliyomuşçooook sevindim kuşum..
nazarlar değmesin inş...topiğimizin erkekleri çoğaldıı
kızlarrr ya 2 saattir sağ kasığımda şiddetli bi ağrı var birazcık yattım uyuyim dedim ama hala geçmedi..yerimden hareket ettiğimde ve hatta öksürürken çok canım yanıyo ..şimdiye kadar hiç kasığımda ağrı olmamıştı..sizce normalmi kasık ağrısı bukadar şiddetlimi oluyo??
Çok sağol bitanemm aminnn darısı sana herkese inşallahSorma valla şehzade topiği oldu
canım normalmiş doktorum kasık ağrıların normal çok daha da artabilir kanama olmadıkça korkma dedi..
merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. 14+3 günlük hamileyim. dün dayanamayıp kendi doktorumun dışında başka bir dra gittim cinsiyetini öğrenmek için. dr büyük ihtimalle kız dedi.sanırım bu dönemdeki ender kız bebek bekleyen annelerdenim. dr un dün dediği birşey canımı sıktı. bebek biraz iriymiş. 89 gr. bunu kendi dr umda söylemişti. benim dönemimde olan anne adaylarının bebekleri kaç gr paylaşır mısınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?