zaten demek istediği göbek deliği değil yefrım göbek deliğinin üst kısmı
resmini yollasam benimkinide yorumlarmısn cnm..ben bakıom bakıom hala karşıya bakıo gibi gelio...tedirgin olmaya başladım:)))
alttan çıtçıtlı atlet giymiştim loo.. Bi helaya gidimde bakem gelem. Bende merak ettim
he yafrum bende gittim geldim.. Benimki de kendine bakıyo vallaIçine kaçmış sankii
aynen benimde gıı. Dimdirek bakıyoo
töbe töbeee..ben telaşlanmaya başladım hee...zaten rüyamdada bi gün erkek bi gün kız çocuk göryom..tanrımm:44::44::44:
aynen benimde laaa aşağı yukarı falan bakan biyer yok
off yaaa daraldım...bayram öncesi 3-4 kasıma izin kullanmak istiom ama gelecek yılın izninden avans olarak yani:)) ama söylemeye cesaretim yok..kafamda kura kura eridim burda..puff pufffff
off yaaa daraldım...bayram öncesi 3-4 kasıma izin kullanmak istiom ama gelecek yılın izninden avans olarak yani:)) ama söylemeye cesaretim yok..kafamda kura kura eridim burda..puff pufffff
kuyruk kemiğim hala ağrıyo yaaaaaa
yaf benimde orda bi yer ağrıo ama kuyruk kemeiğimmi kalçammı hala çözemedim:))
ay ne zor geliyo dimi insana ya çekiniyo insan
benimde bölüm başkanımıza hamile olduğumu söylemem gerekiyomuş. istanbuldaki merkezde kendisi. telefonla söyleyeceğim
ne stres yaptım 2 gündür. yüzyüze olsak sölerimde telefondada nasıl denirki ya :26: şey ımmm ben şeyim hamileyimmi dicem
acaba hamileyim diye işten çıkarırlarmıki beni:18:
yok öyle bişey tatlım.. çatırr çatır haklarımız var alırız icap ederse.. söle gitsin.... de ki size müthiş bi haberim var ama sakın çığlık atmayın.. tebrik için de bi maaş avans yeterli.. abartmaya lüzum yok.. teyze ya da duruma göre amca oluyorsunuzz..ay ne zor geliyo dimi insana ya çekiniyo insan
benimde bölüm başkanımıza hamile olduğumu söylemem gerekiyomuş. istanbuldaki merkezde kendisi. telefonla söyleyeceğim
ne stres yaptım 2 gündür. yüzyüze olsak sölerimde telefondada nasıl denirki ya :26: şey ımmm ben şeyim hamileyimmi dicem
acaba hamileyim diye işten çıkarırlarmıki beni:18:
isteyenin bi yüzü vermeyenin..
kuzucum alıştıracaksın böyle durumlara.. ben çok yüzsüzümdür valla bu konularda.. sonuçta durum da belli yane.. kendini ne yiyon ki.. kimden izin alıyorsan onun başının etini yeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?