nefes alamadım o derece bi ağrıydı uzun sürmesi endişelendirdi beni ama şimdi biraz daha iyiyim.bide tek taraflı olunca korktum bıçak saplanmış gibi..normalmiş demek içim rahatladı ..kanamam yok Allaha şükür kuşum inş. da olmaz..
ay nasıl mutlusundur şimdi canım yaaa Allah nazarlardan korusun minik erkekini inş.
Yok btanem korkma kramp gibi oluyomuş bazen 26 haftalık hamiş bi arkadaşım da söyledi aynısını çok oluyo diye. Aman olmasın cnm Allah korusun.Aynen bitanem çok mutluyum vee bi de 65le hamile kalmıştım 1 kilo vermiştim bulantılarda henüz hiç kilo almamışım ilk 3 ayı kilo almadan atlattık ona da mutluyum çok
çok bebeğim içimi rahatlattın gerçekten
bana 3 ayı kilo almadan geçiren anneler 9. aya kadar çok fazla kilo almıcak gibime geliyo Allahın izniyle 9-10 kiloyla kapatırız inş. kuşum sağlıklı bi şekildebende 1 kilo almışım sadece ama iştahım çok açık 4. aydan sonra coşmasam iyi
:))) ne demek canım benimmm :)) Ayy inşallah canım ben de öyle umuyorum valla ama bakalım 4. aydan sonra hızlı alınıyor diyolar ama bakacağız artık aman onlar sağlıklı olsun da
inş.canım benim yaa gerçekten bebeklerimiz sağlıklık olsunda kilonun hiçbir önemi yok gözümdeben zaten biraz kilo almak istyiyorum alsam hiç fena olmaz
kızlarrrrr naberrrr
kızlarrrrr naberrrr
Bugün herkes dizi izliyor heralde kimsecikler yok :)
Ben her gün 9-10 saat uyuyorum . Akşam 22.30 yatış sabah 8-9 gibi kalkış :) İşten ayrılmam en çok bu yönden iyi oldu. Çok uyumaya ilk 3 ay diyolardı sonra düzeliyor diyolardı sanırım benim özüm buymuşohh evde olunca her saat burda oluyonuz ne güzel. ben anca geçmişi bitirdim. ama çok uykum var ya. sizlerinde mi öyle.
Bugün herkes dizi izliyor heralde kimsecikler yok :)
canım sancın gecti mi tamamen?
ohh evde olunca her saat burda oluyonuz ne güzel. ben anca geçmişi bitirdim. ama çok uykum var ya. sizlerinde mi öyle.
Eveeetaynı hafta hatta aynı gundeyiz :) cinsiyet belli oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?