2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Yok btanem korkma kramp gibi oluyomuş bazen 26 haftalık hamiş bi arkadaşım da söyledi aynısını çok oluyo diye. Aman olmasın cnm Allah korusun.Aynen bitanem çok mutluyum vee bi de 65le hamile kalmıştım 1 kilo vermiştim bulantılarda henüz hiç kilo almamışım ilk 3 ayı kilo almadan atlattık ona da mutluyum çok

çok bebeğim içimi rahatlattın gerçekten
bana 3 ayı kilo almadan geçiren anneler 9. aya kadar çok fazla kilo almıcak gibime geliyo Allahın izniyle 9-10 kiloyla kapatırız inş. kuşum sağlıklı bi şekildebende 1 kilo almışım sadece ama iştahım çok açık 4. aydan sonra coşmasam iyi

:))) ne demek canım benimmm :)) Ayy inşallah canım ben de öyle umuyorum valla ama bakalım 4. aydan sonra hızlı alınıyor diyolar ama bakacağız artık aman onlar sağlıklı olsun da

:))) ne demek canım benimmm :)) Ayy inşallah canım ben de öyle umuyorum valla ama bakalım 4. aydan sonra hızlı alınıyor diyolar ama bakacağız artık aman onlar sağlıklı olsun da

inş.canım benim yaa gerçekten bebeklerimiz sağlıklık olsunda kilonun hiçbir önemi yok gözümde ben zaten biraz kilo almak istyiyorum alsam hiç fena olmaz

iyi akşamlar arkadaşlar bende hiç kilo almadım çok şükür inşallah bundan sonrada fazla almam diye umuyorum

Bnmdetüp bebekle oldu ilk ay 2 kilo aldım ilaclardan sonra 2.5 aydır hiç almadım tedaviye 48 kilo ile basladım 50 kiloyum bnde 60 ı görmem die düsünüyorum kasılma bndede cok oluyo bnm asıl sıkıntı uyku sorunu don dolas bütün gee 4 saat zor uyuyorum saga hiç yatamıyorum nefesim kesiliyor sanki

Merhabalar sevgili nisan anne adayları bende mayıs anne adayıyım nasılsınızz?? Ne güzel sizler bizlerden 1 ay önde gidiyorsunuz tecrübelerinizden faydalanmak isterim mümkünse. Cinsiyetlerde belli olmuştur ayy ne heyecanlı şimdi örgü alışveriş zamanı . Bi kaç soru sormak istiyorum öncelikle beylikdüzünde hastane ve doktor tavsiye edecek olan varmı içinizde ve ikinci merak ettiğim de sizler 2li testleri atlattınız değil mi nasıl nerde yaptırdınız kaça yaptırdınız?

martda doğum yapacaklarda bizden 1 ay öndeler cnm :) hepimiz sabırsızız emin ol biran evvel zaman geçsin istiyor insan işte bir bakmışın 8 ay olmuş bile inş. :)

ohh evde olunca her saat burda oluyonuz ne güzel. ben anca geçmişi bitirdim. ama çok uykum var ya. sizlerinde mi öyle.
Ben her gün 9-10 saat uyuyorum . Akşam 22.30 yatış sabah 8-9 gibi kalkış :) İşten ayrılmam en çok bu yönden iyi oldu. Çok uyumaya ilk 3 ay diyolardı sonra düzeliyor diyolardı sanırım benim özüm buymuş

Bugün herkes dizi izliyor heralde kimsecikler yok :)

bende bi yandan kuzey güneye bi yandan mutteşem yüzyıla bi yandan da buraya bakıyorum..

canım sancın gecti mi tamamen?

evet canım yaa Allahıma şükür şuan bişi yok çok iyiyim..ağrı uzun sürünce korkmuştum ama kanama olmazsa normalmiş kramp tarzında sancılar..saol kuşum..

ohh evde olunca her saat burda oluyonuz ne güzel. ben anca geçmişi bitirdim. ama çok uykum var ya. sizlerinde mi öyle.

ben gündüzleride uyuyorum ama buna rağmen 11 gibi uykum geliyor

iyi akşamlar arkadaşlar bende yarın doktora gitcem 3 te randevum varr 2 li test sonuçlarını alcaz bize dua edin arkadaşlarr...inşlhh cinsiyetini de görürüzzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…