2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla bende anlamıyorum gazmı ne ama 6 aylık gibi oluyorum akşamları eşim çok seviyo yerim o göbüşünü diyo

aynencanım benimde öyle sabahları sanki yemek yemişimde karnım çıkmış gibİ . hatta hamile olduğuma inanamıyorum akşam da tam tersi sanki 6 aylık gibi oluyor. sanırım şişkinlik.

bis cıkıyorus kızlar babamız uyuyo uyandırıp kahvaltı yapıcaz sonra giyinip doktora gidicez cok heyecaaannlıyımmmmm doktordan sonra gezmeye gitmezsek gelirim hemen yazarım size hoşçakalın öptüm hepinizi

günaydın koca göbüşler nasılsınız bakalımmmm bugün ne güzel şeyler konuşulmuş sabah sabah ilişki filan olsun oda şart bizim tüp bebek olduğu halde dr yasak koymadı ama benim kuku acayip acıyo dayanamıyorumki hatta baya ağlıyorum eşimde kıymamıyo bendemi var bi anormallik acep :26:

inş. cinsiyeti belli olur canım yaaa hayırlı haberlerle gel..belli olursa bende gidecem haftaya

kızlar ya doktorum bana verdiği vitamin hapını içemiyorum ben ya kocaman bişi yutarken öğürüyorum sonrada afedersiniz kusmaa:120:
yarım yarım içeyim dedim onuda beceremedim.. sizin ilaçlarda büyükmü nasıl içiyonus ya

bu kadar ara vermekten midir nedir benim kutu da ağrıyo elçincim ya hafif hafif sızlıyo..normaldir herhalde dimi

kızlar bizim ikili test sonucumuz çıktı çok şükür temiz...ama hani şu b hcg değeri varya o bende 23.5 ... bu şimdi erkek olacağı anlamınamı geliyor :26:

kızlar bizim ikili test sonucumuz çıktı çok şükür temiz...ama hani şu b hcg değeri varya o bende 23.5 ... bu şimdi erkek olacağı anlamınamı geliyor :26:
çok sevindim canım temiz çıkmasına..o değer herkeste tutmuyomuş canım..
prenses geliyor musssss

Amanın bi prensesss çok sevindim canımmm tebriklerr

canım gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış..ben pek güvenmiyom o tahlil sonucuna göre değerlendirmeye canım ya sağlıklısı olsun 2-3 hafta sonra öğreniriz inş. senle aynıyız 1 gün öndesin

prenses geliyor musssss

ayyyyy yaşasınnn yerim ben o prensesiiiii

Amanın bi prensesss çok sevindim canımmm tebriklerr[/QUOTE]

cnm tsk ederim...

hayırlı olsun canım ama kıskançlıktan çatlamak üzereyim, benim dr neden söylemiyo yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

valla cnmcıım ilk 2lı ye gittimizde radyalog %60 kıss demişti ..surekli gitttim dr a soylemedim bişey %90 kısss dedi teyitlenmiş oldugu...kıss olunca 3 cizgi oluyor gosterdi :) darısı sana inşallh gonlune gore..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…