kızlar göbüş topiği iyce boş kaldı yaaa...göbüşleri büyüyenler yeni fotolarını koysalarda göbüş görsek şenlensek diyorum hanibenim henüz çok fazla bi dğeişiklik olmadı akşamları büyüyo
kuşuumm oda gazdan mı :)
valla bende anlamıyorum gazmı ne ama 6 aylık gibi oluyorum akşamları eşim çok seviyo yerim o göbüşünü diyo
aynencanım benimde öyle sabahları sanki yemek yemişimde karnım çıkmış gibİ . hatta hamile olduğuma inanamıyorum akşam da tam tersi sanki 6 aylık gibi oluyor. sanırım şişkinlik.
bis cıkıyorus kızlar babamız uyuyo uyandırıp kahvaltı yapıcaz sonra giyinip doktora gidicez cok heyecaaannlıyımmmmm doktordan sonra gezmeye gitmezsek gelirim hemen yazarım size hoşçakalın öptüm hepinizi
çok sevindim canım temiz çıkmasına..o değer herkeste tutmuyomuş canım..kızlar bizim ikili test sonucumuz çıktı çok şükür temiz...ama hani şu b hcg değeri varya o bende 23.5 ... bu şimdi erkek olacağı anlamınamı geliyor :26:
prenses geliyor musssss
prenses geliyor musssss
prenses geliyor musssss
canım gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış..ben pek güvenmiyom o tahlil sonucuna göre değerlendirmeye canım ya sağlıklısı olsun 2-3 hafta sonra öğreniriz inş. senle aynıyız 1 gün öndesinkızlar bizim ikili test sonucumuz çıktı çok şükür temiz...ama hani şu b hcg değeri varya o bende 23.5 ... bu şimdi erkek olacağı anlamınamı geliyor :26:
prenses geliyor musssss
hayırlı olsun canım ama kıskançlıktan çatlamak üzereyim, benim dr neden söylemiyo yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bu kadar ara vermekten midir nedir benim kutu da ağrıyo elçincim ya hafif hafif sızlıyo..normaldir herhalde dimi
çok sevindim canım temiz çıkmasına..o değer herkeste tutmuyomuş canım..
Amanın bi prensesss çok sevindim canımmm tebriklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?