oo bir prenses geliyor maşlhh ilk kızımız sanırım
bu cinsiyetleri öğrenenler free b-hcg değerlerini yazabilirlermi
benim doktor 2li testimi iyi diye yorumladı 3lü için ibrşey demedi bende sormadım
4lü testte de aç tok olmamız farketmiyordur dimi
benim hcg 66 idi canım ve inşallah kızım olacak
benim ikli test sonuclarım tam olarak yarın sabah cıkacak
ama kan değerlerimden bazıları cıktı
free hcg değilde
serbet hcg 31,4 yazıyor
sizlerde hiç serbet hcg diye bi bölüm varmıydı?
benimde zonkluyorr offf doktoramı gitsem acaba:2:Günaydın herkeseNasılsınız . Benim 2 gündür kesintisiz başım ağrıyor yaa Ağlamak istiyorum beynim zonkluyor resmen İşe zor geldim yanii
prenses geliyor musssss
benim ikli test sonuclarım tam olarak yarın sabah cıkacak
ama kan değerlerimden bazıları cıktı
free hcg değilde
serbet hcg 31,4 yazıyor
sizlerde hiç serbet hcg diye bi bölüm varmıydı?
Canım ben Amerika'da eğitim görmüş bir Türk doktorun yazısını okumuştum. Orada önerilen 9 ay boyunca 5 defa ultrason kontrolüymüş. Ultrasona belli bir dakikadan fazla (yanlış hatırlamıyorsam 1 dk gibi birsüreydi) maruz kaldığınızda bebeğin kalp ısısı yükseliyormuş bu da sağlıklı değilmiş. Bu yazıyı okuduktan sonra dikkat ettim ki doktorum ultrason sırasında çok hızlı hareket etmeye çalışıyor kalp atışını 2 sn dinletiyor ve çok uzatmadan kapatıyor. Çok sık ve uzun süreli ultrasonu önermiyorlar.acaba ultrason çocuk için zararlı da o yüzden mi böyle bi sınırlandırma var ki
pariscim benimde elevit kocaman ikiye kırıp içiyorum bazende senin gibi öğürüyorum ama drum sıkı sıkı tembihledi onlar içilecek dedi:26:
teşekkürler canımmserbest hcg ile free hcg aynı şey canım)
slm kızlar çoook hastayımyataktan zor çıktım walla biras bakıyım ne var ne yoq dedim
benimde zonkluyorr offf doktoramı gitsem acaba:2:
gözümüz aydın listemiz kızz gördü
cnm free trkçede serbest anlamına geliyor aynı şey
kızlar nasılsınız?? bu cinsellik derdini bırakın da kardeşinizin derdini dinleyin yahu !! :)
ikili test sonuçlarım:
sadece yaş: 1/1460
tarama riski: 1/3430
biyokimyasal risk: 1/399
şimdi burada asıl önemli olan tarama riski değil mi? benim doktorum sırf yaşınıza bağlı olarak riskiniz 1/1460 iken, tarama sonucu risk 1/399 a çıkmış üçlü yapmalıyız falan dedi.bebeğimin ensesi 1.0 mm idi burun kemiği iki hafta sonra baktık 3.1mm burnu var yavrumun..sizin doktorlar ne yaptı tarama riski mi biyo riskine mi baktı??
teşekkürler canımm
aslında benimde aklıma geldi ama dedim belki farklı şeylerdir diye :)
tüm ihtimaller erkek üstünde gidiyor ama
içimden bir ses inatla kız diyor
aslında hiç farketmez kızmıs erkekmiş ama
insan cok merak ediyor
yok canım sende bir anormallik bende de aynen..günaydın koca göbüşler nasılsınız bakalımmmm bugün ne güzel şeyler konuşulmuş sabah sabah ilişki filan olsun oda şartbizim tüp bebek olduğu halde dr yasak koymadı ama benim kuku acayip acıyo dayanamıyorumki hatta baya ağlıyorum eşimde kıymamıyo bendemi var bi anormallik acep :26:
psikolojik sanırım bizimkisi.. allahtan yalnız değilmişim :)bu kadar ara vermekten midir nedir benim kutu da ağrıyo elçincim ya hafif hafif sızlıyo..normaldir herhalde dimi
gözün aydın canım... bizimki 89 çıktı ama erkek :)))kızlar bizim ikili test sonucumuz çıktı çok şükür temiz...ama hani şu b hcg değeri varya o bende 23.5 ... bu şimdi erkek olacağı anlamınamı geliyor :26:
gözünaydın canım.. rabbim pamuk prensesini kucağına almayı nasip etsin...prenses geliyor musssss
slm kızlar çoook hastayımyataktan zor çıktım walla biras bakıyım ne var ne yoq dedim
benimde zonkluyorr offf doktoramı gitsem acaba:2:
gözümüz aydın listemiz kızz gördü
cnm free trkçede serbest anlamına geliyor aynı şey
yok canım sende bir anormallik bende de aynen..
psikolojik sanırım bizimkisi.. allahtan yalnız değilmişim :)
gözün aydın canım... bizimki 89 çıktı ama erkek :)))
gözünaydın canım.. rabbim pamuk prensesini kucağına almayı nasip etsin...
çok geçmiş olsun bitanemm...
Hadi kızlarr grubumuza gelsin olmayalarr
sağol canım face mi benim faceim yoqki sevmiyorumz biz eşimle face kullanmıyoruz
siz de ara verdiniz mi canım yoksa kesintisiz devam mı :))) off ağrı yeni yeni geçti benim
teşekkürler canımm
aslında benimde aklıma geldi ama dedim belki farklı şeylerdir diye :)
tüm ihtimaller erkek üstünde gidiyor ama
içimden bir ses inatla kız diyor
aslında hiç farketmez kızmıs erkekmiş ama
insan cok merak ediyor
arkadaslar neler yazıyorsunuz öyle kan degerınden cınsıyetmı bellı oluyor benım doktorum bna hıcbırsey anlatmıyor ıkılı test sonucu cok ıyı baska teste gerek yok 1 ay sonra gel dedi bende saf saf bekliyorum 3lü yada 4lü teste gerek varmıdırki acep??
ilk 3 ay, ayda 1 falan öyle yani :))) şimdi hafta 1. ama ağrıyoo valla benim pek istemiyorum aslında ama kocişleride düşünmek lazım... ayrıca çokta uzaklaşmamak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?