ben dr'a üstü kapalı olarak eski yaşam şeklime dönebilir miyim dedim çünkü eşim yanımdaydı çekindim açık açık yasak kalktı mı diye sormaya, ama kadın bana "bol bol yürü" dedi.
"havuz?" dedim,
"klor zararlı olabilir, deniz olsa izin verirdim" dedi.
ben de tehlike geçtiği için yasağım kalkmıştır diye düşündüm ama eşime bişi diyemedim onun hala ödü kopuyo bişi olcak diye, sapık gibi üstüne gitmek de istemiyorum:26:
cnm biz beyimle değil hamile olduğumu öğrenmek bebek için deneme yaptığımız en son günden buyana (17 temmuz olur o tarih-dün gibi aklımda) kardeş kardeş yatıoz...bi yasak vs. yoktu aksine toktorumuz eskisi gibi devam didi her gittiğimizde ama biz bebeği rahatsız etmek istemioz:)) en fazla sarılıp uyyoz...utanıoz bebekten
biz devam ediyoruzama sık sık değil araya baya bi zaman giriyor.oda benim bulantılarımdan dolayı zaman giriyo. yoksa bi sorun yok şimdilik şükür.
her seferinde bebişten özür diliyoruz
dr lar çok temkinli yaklaşıyorlar. benimkide yazmış 4 aya kadar haftada 1 sadece. sonra haftada iki. diye. sanki ilaç mübarek. ben hiç uymadım. araştırdım netten eğer düşük riski yoksa sıkıntıda yok aynen devam ediyorsun.
günaydın herkese..
ilişki yasağı sadece 3 ay sürüyor sonra ilişkiye girelebilir bir sakıncası olmaz bizdede vardı eger kanaman olmadıysa hiiiç korkma çünki cocukla alakası yok ilişkinin bu sürelerde..
günaydın annişlerrrrrr
ya bize 3 ay ilişki yasak dedi toktor ama biz çekiniyoz hala petuşum seninde dediğin gibi kardeş kardeş yatmaya devamsoramıyorumda doktora çok çekiniyorum 9 ay böle gitcek sanırsam
geçmişi şöle bi okudumda genelleme olarak yazayım..çatlak kremi bende kullanmaya başlamadım daha mustela almıcam faydası yok diye duydum onun yerine bebe yağı kullanıcam ve aktardan çilek+badem yağını alıp karıştırıp onuda sürcem..çilek yağı mükemmelllllll kokuyor yaaa
bu arada haftaya alanyaya gidiyorumm yehuuuuu memleket hasretiyle yanıp tutuşuyorum kocişim çalıştığı için o anca bayrama gelcek..beni gelip babam alcak..annem seni burda doktora götürcem diyo bakalım inş. cinsiyetinide öğrenebilirim
biz zaten normaldede çok fazla ilişkiye girmediğimiz için haftada 2 kez oluyordu normalde şimdi çok zorlanmıyoruz açıkcası ama ilk 3 ay yasak dediğinde doktor eşim çıldırıyordu resmen ne zaman bitecek yasak diye hani yasakya cazip geliyordu :) ilişki yasağı biteli 1 ay olacak nerdeyse 2 kere girdik sadece ilişkiye iki haftada bir oluyor zaten üşeniyoruz :) birde benim canım çok yanıyor sizinde oluyormu ilişkiden sonra dayanılmaz acı çekiyorum??
BizdeeHele şu aralar ban bişiler oldu
korunmana gerek yok canım bebeğe ulaşmıyor hiçbirşey ben baktım nette söylüyor ayrıntılı
bende tam eşim kapıdan çıkarken gizlice sordum doktora 3 ay bitince
cinsel hayatımız ne olacak dememe bırakmadan 2. 3 ay herşey serbest diye 6.aydan sonra
tekrar duruma göre haftada 1 olacak sanırım
kaldı şimdi 2 ayımız sonra zaten durumlar değişecek iyi değerlendirmek lazım
doğumdan sonrada baya ara gircek sanırım bilemiyorum yani
bide ilişki sırasında bebeğin kalp atışları hızlanıyormyuş buda bebeğin kalp sağlığı için iyiymiş
tabi uygun pozisyonlarda
Hepiniz çok ama çok sağolun..bizim de olsa en fazla haftada 1 olur zaten de 15 haftalık aradan sonra ilk ilişki korku dolu oldu biraz benim için.Doktorumuz ilk 3 ay yasaklarken de zaten bi sorun oluğu için değil sadece önlem amacı ile yasaklıyorum demişti. Dün de hamilelik bir hastalık değil sadece önlem olsun diye yasak demiştim artık devam edebilirsiniz dedi.Ama ne 3 ay içinde ne de ilişki sonrası binlerce şükür hiç kanamam olmadı
Mavilim cnm ben de araştırdım pek bişi bulamadım ama korunmuyoruz.o yazıya denk gelirsen yollar mısın çok sağol canım..
Not: Kızlar aniden çıkarsam yanlış anlamayın :)))