2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

biz devam ediyoruz ama sık sık değil araya baya bi zaman giriyor.oda benim bulantılarımdan dolayı zaman giriyo. yoksa bi sorun yok şimdilik şükür.
her seferinde bebişten özür diliyoruz

Bizdee Hele şu aralar ban bişiler oldu

Hepiniz çok ama çok sağolun..bizim de olsa en fazla haftada 1 olur zaten de 15 haftalık aradan sonra ilk ilişki korku dolu oldu biraz benim için.Doktorumuz ilk 3 ay yasaklarken de zaten bi sorun oluğu için değil sadece önlem amacı ile yasaklıyorum demişti. Dün de hamilelik bir hastalık değil sadece önlem olsun diye yasak demiştim artık devam edebilirsiniz dedi.Ama ne 3 ay içinde ne de ilişki sonrası binlerce şükür hiç kanamam olmadı artık korkmama gerek yok sanırım değil mi:) Sizlerin de devam ettiğini duyunca içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim.
Mavilim cnm ben de araştırdım pek bişi bulamadım ama korunmuyoruz.o yazıya denk gelirsen yollar mısın çok sağol canım..
Not: Kızlar aniden çıkarsam yanlış anlamayın :)))

cinsiyeti belli olanlar limangoda çok güzel bebek kıyafetleri var duyrulur

özellikle smokinli tulumlar ...

Son düzenleme:

ama benimm 1 ay kanamam olmuştu 9.-13. haftalar arasında o yüzden emin olamadım

öncelikle günaydın cici annecikleeeerrr..
Canım bize dr yasak falan demedi bizde aynen devam ettik hani şu libidonun tavan yapma olayı varya oda bende nerdeyse 1 ay cok siddetli oldu hiç bi gece boş gecmedi şimdi bi gun arayla yada 2 gunde bir ama o istege baglı bişey bebek rahatsız olur diye sacma bişey yok kızlar bebek babasını görmuyo merak etmeyin özür dileyecek bişeyde yok yasagın genel nedeni fazla sarsıntı zaten yada pozisyonlar yoksa kocalarımız asla kardeşlerimiz olmamalı bu geceden tezi yok hadi tekrar onların kadınları oldugumuzu yasatalım şaka bi yana gercekten ilgisizde bırakmayın duygusal dalgalanmalarımız bide cinsellik gitmesin yani kocişlerede yazık..

Hamileler hangi sıklıkta cinsel ilişkiye girebilir? - UZMANTV

Soru: Cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi?

Cevap: Kesinlikle hayır. İlişki esnasında erkeğin penisi fiziksel olarak bebeğe temas etmez. Çünkü bebek, rahim kasları, amniyon sıvı ve kesesi tarafından oldukça iyi korunmaktadır.

Ayrıca rahim kanalının girişindeki mukus tıkaç (servikal mukus) semenin ve bakterilerin rahim içine geçişini engeller. Ancak, derin ilişki veya zorlama, ağrıya sebep olursa bundan kaçınılmalıdır.

Soru: Hamilelikte cinsel ilişki esnasında prezervatif kullanımı önerilmekte midir?

Cevap: Gebe olsun veya olmasın, yeni veya birden fazla kişiyle cinsel ilişkiye giren tüm kadınlar (poligamik kadınlar), cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için prezervatif kullanmalıdır.

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar kapan tüm gebeler, bebeğe zarar verebilecek enfeksiyonlara açıktır ve erken doğum yapma olasılıkları vardır. Hepatit B, Hepatit C, HIV (AIDS) ve Herpes mikroorganizmaları cinsel ilişki ile bulaşan ve doğum yoluyla bebeğe aktarılabilen enfeksiyon etkeni ajanlardır.

Son düzenleme:

ya şu benim libido niye tavan yapmadı ya.
afedersiniz ama hamilelikten önce ben çok istekliydim.üstüste çok sık olurdu.yada 1 gün arayla. şimdi eşim ahh ahh nerde o eski paris diye iç geçirip duruyor öyleyken böyle olmak adamı sarstı şuandada o istediği için giriyorum ilişkiye. yoksa istek hala yok.. doğumdan sonra geçer inşallah yaa:26:

Kesinlikle katılıyorum. ;Daha bunun doğumdan sonrası da var kesiydi iyileşmeşdi bayağı zaman sürecek malesef. Şuan bir acı hissetmiyorum zaten. Bende bu ahfta libidom tavan yaptı yane napcam bilemiyorum..

Biz de normalde çok sık yaşayan biri değiliz ama 15 hafta bana bile uzun geldi canım açıkçası ve hem cinsiyet kalkmasını hem de yasakların kalkmasını korkarak da olsa kutladık ve çok şükür kanamam fln yok..sizleri de okuyunca içim rahatladı gerçekten çok sağolun.Bundan sonra kafam daha rahat olur en azından...Kanama olmdığı sürece korkmam gereken bir şey yok demek ki doğru anlamışım değil mi :)

çok sağol canım..
biz kahvaltı yapıp geliyoruz öpüyorum hepinizi çok sağolun..

şu libido bendede tavan yapmıyor zaten eşimde tedirgin sürekli sırf bu yüzden bebeğe birşey olursa kendimi asla affetmem deyip duruyor garibim :)

duş almaya üşenmediğimiz sürece her gün olabilir. hayret edecek bişey yok ki kuzu hayretlik bi olay yok yani hepsi istekle ilgili

bizde duş almaya üşeniyoruz saçımı kurutmak işkence geliyor bana zaten buda ilişkimizi ertelememize neden oluyor en büyük neden bu aslında ama yinede hergün olması imkansızdı herhalde biz iyi çocuk yapmışız çok üşengeciz hakkaten :)

yefrum biliyozda işte bi acemilik yapıştı yakamızı bırakmıo:))):26::26:

ivet yaa..benim beyimde dio çocuuk için tohumlarımı alana kadarmış senin ateşin...

neyse teyzelerii bugun 13:30ta dr randevumuz var bakalım görebilecekmiyiz cinsiyetini. bu arada ruyamda bebişim dogmustu bi yandan kollarının altından tutuyorum bi yandan bezini cıkarıyorum banyoya yapmaya hazırlıyodum sonra birazcık kaka yapmıştı öncce onu temisledim sonrada yıkadım mis oldu miss bebem ayh ruyada da olsa böyle muthiş bi duygu yok yaa :)

kızlar göbüş topiği iyce boş kaldı yaaa...göbüşleri büyüyenler yeni fotolarını koysalarda göbüş görsek şenlensek diyorum hani benim henüz çok fazla bi dğeişiklik olmadı akşamları büyüyo

büyük ihtimalle görür doktor cinsiyetini benim oğluşum olacakmış hayırlısıyla geçen hafta belli oldu :)

hergün ilişkiye girenlere hayret ediyorum bizdemi sorun var aceba :26:

ya şimdi kızların yazdıklarını okuduktan sonra bende kendimin sorunlu olduğunu düşünmeye başladım.ben eve gidiyorum sadece uyuyorum aklıma cinsellik gelmiyo bile.

biz birazcık kaçıyoruz bugün babamımız erken gelecek evimizi toparlıyalım

yemek yapalım sonrada rahat rahat gezmeye gidebilelim

arada uğrarım açık sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…