kızlar ya doktorum bana verdiği vitamin hapını içemiyorum ben ya kocaman bişi yutarken öğürüyorum sonrada afedersiniz kusmaa:120:
yarım yarım içeyim dedim onuda beceremedim.. sizin ilaçlarda büyükmü nasıl içiyonus ya
hayırlı olsun cnm....
canım gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış..ben pek güvenmiyom o tahlil sonucuna göre değerlendirmeye canım ya sağlıklısı olsun 2-3 hafta sonra öğreniriz inş. senle aynıyız 1 gün öndesin
ayyyyy yaşasınnn yerim ben o prensesiiiii
prenses geliyor musssss
prenses geliyor musssss
herlade lucycim sanırım ondan dur bakalım sıklaştırıyım bari bende yazık adamda sevinsin
:)))) demi canım benimki pek bi sevindi valla hadi deyince heheh :))) bizinki sanki ilk gün gibi oldu bu kadar ara da çokmuş ya
:)))) demi canım benimki pek bi sevindi valla hadi deyince heheh :))) bizinki sanki ilk gün gibi oldu bu kadar ara da çokmuş ya
yehhuuuu... biliyo musun denis herkes erker doğuracak.. senin kıza kaç erkek düşüyo bu durumda düşünseneyavrum seçici olcek işte.. seçsin seçsin beğensin..
de le le le lee
canım mavilef in dediği gibi kız çocuğunun piyasası ilerde çok yüksek olcak bu gidişle, banada cazip gelmeye başladı yani kız bebe fikri
deniscim kızın hayırlı olsun hayırla doğsun inşallahhhh
canımm battaniye modelini internetten mi buldun yollar mısın varsa tarifi ben de örmek istiyorum.ben şu an geçen sene kendime başlamış olduğum pançoyu bitirmeye çalışıyorum..kızlar biz battaniye örmek için yan odaya geçiyoruz biras
akşam eşim gelsin fotosunu çektirip koyarıp hem örgünün hem de son aldığım cicilerin, siz de ihmal etmeyin işte bu da linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476964-2012-nisan-anneleribebisimize-neler-aldik.html
yaaa benim herif benden çok korkuyo hem istiyo hemde bişi olcak diye ödü kopuyoo..napsamkine
kızlar nasılsınız?? bu cinsellik derdini bırakın da kardeşinizin derdini dinleyin yahu !! :)
ikili test sonuçlarım:
sadece yaş: 1/1460
tarama riski: 1/3430
biyokimyasal risk: 1/399
şimdi burada asıl önemli olan tarama riski değil mi? benim doktorum sırf yaşınıza bağlı olarak riskiniz 1/1460 iken, tarama sonucu risk 1/399 a çıkmış üçlü yapmalıyız falan dedi.bebeğimin ensesi 1.0 mm idi burun kemiği iki hafta sonra baktık 3.1mm burnu var yavrumun..sizin doktorlar ne yaptı tarama riski mi biyo riskine mi baktı??
kızlar nasılsınız?? bu cinsellik derdini bırakın da kardeşinizin derdini dinleyin yahu !! :)
ikili test sonuçlarım:
şimdi burada asıl önemli olan tarama riski değil mi? benim doktorum sırf yaşınıza bağlı olarak riskiniz 1/1460 iken, tarama sonucu risk 1/399 a çıkmış üçlü yapmalıyız falan dedi.bebeğimin ensesi 1.0 mm idi burun kemiği iki hafta sonra baktık 3.1mm burnu var yavrumun..sizin doktorlar ne yaptı tarama riski mi biyo riskine mi baktı??
ikili test sonuçlarım:
canım bence hiç moralini bozma herşeyi gayet güzel bence heleki ense ölçümü dahada önemki benim dr um ikili testi gerek bile görmedi ense kalınlığı çok iyi dedi burun kemiğide güzel gelişmiş dedi hiç canını sıkma hiç bişeyi yok kuzunun
tatlım ben de tek bi risk değeri vardı bu testlerin sonuç kağıtları da değişik oluyor sanırım mesela free beta hcg değeri bende yoktu.o yüzden net bi yorum yapamam bende tek bi risk aralığı vardı trisonomy için bi değer bi de down için bi değer vardı.sadece yaş tarama riski gibi 3 ayrı şey yoktu. çok iyi dedi doktorum ve sonra 3lü testi de kapsayan bi 4lü tarama yaptı
canım benim 2lide öyle bi değer yoktu o yüzden yazamıyorum.Bize de 2li sonucu çok iyi çıktı dün 4lü yapacağım hem 3lüyü kapsayacak hem ekstra şeyler de olacak dedi ve 3lü yapmaya gerek duymadı direkt 4lü yaptı.17 kasımda da 4 boyutlu ultrason varoo bir prenses geliyor maşlhh ilk kızımız sanırım
bu cinsiyetleri öğrenenler free b-hcg değerlerini yazabilirlermi
benim doktor 2li testimi iyi diye yorumladı 3lü için ibrşey demedi bende sormadım
4lü testte de aç tok olmamız farketmiyordur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?