evettttt göbüş topiğinee büyüyen yeni göbüşler bekliyoruz kızlar hadi amaaaaaa
canımm battaniye modelini internetten mi buldun yollar mısın varsa tarifi ben de örmek istiyorum.ben şu an geçen sene kendime başlamış olduğum pançoyu bitirmeye çalışıyorum..
bi kıyak geçmek lazım aman pek bi seviniyolar
bend ebi mrb deyip kaçıyım bugun yıne daktıra gıttımbişe yok a dedi kasıklarımdaymış bebiş evet ama çok ıyı durumda endişe etme dedi baktı baktı ya göstermıyo uygun posizyon yok kızmı dedi yok valla göremıyorum dedi kaldırdı benı petuşşşşşşşşşşşş biz dört gözle bekledik 4 ayı bunlar göstermicekmi neeeeeeee
bu arada facebook taki grupta olmayan lar hemen beklıyoruz sizi aaa
2012 NİSAN ANNELERİ (KK)
sen sen sennnnnnnnn
selam arkadaşlar ben 14+o hamileyim dün doktora gittik.çok şükür herşey yolunda cinsiyeti için çok ısrar ettim büyük ihtimalle kız dedi.Allah affetsin üzüldüm.çünki annemin 3 kızı ablamın 3 kızı diğer ablamın kızı ve benimde 1 tane kızım var.yani hiç erkek çocuğumuz olmadı.ve bu bebeğimin erkek olması için herşeyi denedim.tabiki önce sağlık ama insan 8 kızdan sonra 1 tanecik erkek bebek diliyor ALLAH tan.acaba yanılma payı varmıdır doktorun varmı böyle birşey yaşayan:44:
veeeeeeeeeeee oğlumuuzzzz olacakkk :) inşallah Allahın izniylee.. kızlar cok mutluyum ucuyorum suratımda aptal bir gulumseme var gitmiyoo kocişimi öpüp öpüp duruyorum geldigimizden beriii oooo yeeaahhh
selam arkadaşlar ben 14+o hamileyim dün doktora gittik.çok şükür herşey yolunda cinsiyeti için çok ısrar ettim büyük ihtimalle kız dedi.Allah affetsin üzüldüm.çünki annemin 3 kızı ablamın 3 kızı diğer ablamın kızı ve benimde 1 tane kızım var.yani hiç erkek çocuğumuz olmadı.ve bu bebeğimin erkek olması için herşeyi denedim.tabiki önce sağlık ama insan 8 kızdan sonra 1 tanecik erkek bebek diliyor ALLAH tan.acaba yanılma payı varmıdır doktorun varmı böyle birşey yaşayan:44:
veeeeeeeeeeee oğlumuuzzzz olacakkk :) inşallah Allahın izniylee.. kızlar cok mutluyum ucuyorum suratımda aptal bir gulumseme var gitmiyoo kocişimi öpüp öpüp duruyorum geldigimizden beriii oooo yeeaahhh
kızlar şu göbüşlerinizin linkini verir misiniz.. bilgisayar müthiş yavaşş.. arayıp bulamadı bi türlü..
canım gözün aydınn haydeeeee şehZAdemiz geliyorr sağlıkla sıhhatle inş..
nasıl bi mutluluktur yaaa bizde öğrenelim artıkkınnn
dr ultrason cihazını koydu ve 3 saniye sonra erkek dedi hatta bebeeemm arkasını dönmus uyuyodu hareket etmiyodu dr bi aleti titretti biraz poposunu salladı ama hiç dönmedi uykucu şehzade :)
veeeeeeeeee bir erkek daha ohh ohh maşallahhh süphanallahhh allahım nazardan saklasın yavrularımızı inşallahh allahım tamamına erdirsin canım benim hayırlı olsun pipilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?