benim ev 5. katta cnm..bende çok rahat geçiryorum die çok önemsemiodum böyle şeyleri cnm..aksine hareket olsun die o 5 katı koşarak inip çıkyodum, nişantaşında iş yeri beşiktaşa vapura kadar yürüom yokuş aşağı koşarak yürüodum tikkat etmek gerekyomuş meğerse..inş. güzel şeyler söyler cnm, herşey güzel olur inş.petunya ya ben senin yapma deiklerini hep yapıyorum sabah gerinmeler. günde 10 kere inip çıkıyorum bu iş yerini. 4. kattayız bu arada. ve çok hızlı yürüyorum. pöfff bakalım 4 kasımda bana ne diyecek
HEE HEE katılıyorum toprağıma.. bereket tabeki...
ismi yağmur olan kızlar da apak, köşe yastığı, biblo gibi bi şey olur gibi geliyor bana.. al karşına izle dur.. hanım hanımcık bi çağrışım oldu bende.. ilgilerinize kuşum
ayy banada böyle çok naif, böle güzel, nazlı bi kızı anımsatıo...oldumu hocam:))
isim neydi şekerim.. hemen bakayım falınıza..Biz de yorum istiyoruzzzzzzzz
evet evet aynen.. anlatmak istediğim buydu.. şeker gibi bişey olcek işte.. benim avatara baksana yaa.. değiştirmem lazım bu yorumlardan sonra.. yağmur gelir bi benim başıma yağar, her aksilik beni bulur dabenim ev 5. katta cnm..bende çok rahat geçiryorum die çok önemsemiodum böyle şeyleri cnm..aksine hareket olsun die o 5 katı koşarak inip çıkyodum, nişantaşında iş yeri beşiktaşa vapura kadar yürüom yokuş aşağı koşarak yürüodum tikkat etmek gerekyomuş meğerse..inş. güzel şeyler söyler cnm, herşey güzel olur inş.
ayy banada böyle çok naif, böle güzel, nazlı bi kızı anımsatıo...oldumu hocam:))ona hitaben o avatarı eklemiştim.. kızımıza ayıp olcek şimdi.. nası değişcek kii..
Hanimlar benim de kizimolucak ismini ecrin dusunuyoruz sizce nasil? Aslinda hep naz diyodum ama cinsiyetini ogrendigim gunden beri ecrin ismi cok hosuma gitti
anladım cnm....ben bugüne kadar çok rahat bi hamilelik geçirdim bulantılar dışında..dr eş aşağıda ama bu çok öenmli bişi değil dedi..dikkat edersen yukarı doğru çıkar dedei..normalde ayda bi gidiyodum şimdi 3 hafta sonra gel dedi..yasakları söyledi..netten baktım genelde çıkıomuş..kanama vs. olmaz ama dedi ilişkiye girmeyin, ondan dolayı kanama olabilir dedi....zıplama, koşma, çok ani hareketler yapma, ağır kaldırma, zevişme didi sadece onun dışında ilaç, iğne vs. yazmadı cnm
bizede yasak didi
isminin anlamı konusunda çeşitli şaibeler var .. benim börülcemin kızının ismi.. pek bi zillidir kendisiHanimlar benim de kizimolucak ismini ecrin dusunuyoruz sizce nasil? Aslinda hep naz diyodum ama cinsiyetini ogrendigim gunden beri ecrin ismi cok hosuma gitti
ya banada ablam ecrin koy dedei...güzel bi anlamda söyledi hatırlamıyorum ama bana bi tuhaf gelyo bu isim..yani çok söylemek istemiom ama ecel gibi bişi çağrıştıryo..böyle neblim doğayla ilgili, çiçek böcek isimlerini beğenyorum..neşeli, tabaiata özgü..Hanimlar benim de kizimolucak ismini ecrin dusunuyoruz sizce nasil? Aslinda hep naz diyodum ama cinsiyetini ogrendigim gunden beri ecrin ismi cok hosuma gitti
benden çok zor öle bişi çıkmasıya hayırlısı bebem:)) diline sağlık...evet evet aynen.. anlatmak istediğim buydu.. şeker gibi bişey olcek işte.. benim avatara baksana yaa.. değiştirmem lazım bu yorumlardan sonra.. yağmur gelir bi benim başıma yağar, her aksilik beni bulur daona hitaben o avatarı eklemiştim.. kızımıza ayıp olcek şimdi.. nası değişcek kii..
delü ya...ben bilyodum onu dur bi keşfedimde söylerim sana
günayydınn güzel annişşkolaarr..
petunya canım tebrik ederim cok sevindim hayırlı olsun. dunyalar guzeli bir kız olsun inşallah.. cicileride cok güzel saglıklı gunlerde giyinsin kızımız..
çook saol cnm
VEEE alakasız olcak emme biz hamileliğin balayında zevişme yasağı yidik:)) eş aşağıda olunca zevişmek yok yukarı çıkana kadar...
zaten manaydı ii oldu yani:)) 4 ay tık yoktu bu daha bi 5 ay sürer sanırım...evde 3 kardeş olcaz doğumla birlikte bu gidişle:))
canım bence süper nehir. nehir ırmak yağmur benim düşündüğüm diğer isimlerdi. belki klasik falan diyeceksin ama farklı bişey arayayım derken bence kötü bir isim seçmektense nehir den vazgeçme.
Biz de yorum istiyoruzzzzzzzz
petuşum kızın hayırlı evlat olsun sağlıkla dunyaya gelsin inşallah herkeşten önce öğrendık ama burdan yazammak olmaz :)) opuyorum bal dudak kızını:)))
geçmişe azcık göz attım cicileri süperr çok tatlılar benımde kızım olucak daha dra gıtmeden soyluyom burda aha dedı bu kız dersınız:)))))))))
saat 16 gibi görüşürüz kızlar cınsıyet öğrendıkten sonra çarşı turlıcam bende petuşum gıbı bişeler almak ıstıyorum artık
kendınıze ıyı bakın hepınızı opuyorumm
alllaaamm alllammmm allaaaaammmDoruk Ege mavilefim
Kız olsaydı Ecem Naz koyacaktık neyse 2.ye kısmetse
Hanimlar benim de kizimolucak ismini ecrin dusunuyoruz sizce nasil? Aslinda hep naz diyodum ama cinsiyetini ogrendigim gunden beri ecrin ismi cok hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?