2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Hanimlar benim de kizimolucak ismini ecrin dusunuyoruz sizce nasil? Aslinda hep naz diyodum ama cinsiyetini ogrendigim gunden beri ecrin ismi cok hosuma gitti

günayydınn güzel annişşkolaarr..
petunya canım tebrik ederim cok sevindim hayırlı olsun. dunyalar guzeli bir kız olsun inşallah.. cicileride cok güzel saglıklı gunlerde giyinsin kızımız..

nefrazen canım bugun mu gidiyosun doktora? saat kaçta gideceksin senide cok merak ediyorum ?

Hanimlar benim de kizimolucak ismini ecrin dusunuyoruz sizce nasil? Aslinda hep naz diyodum ama cinsiyetini ogrendigim gunden beri ecrin ismi cok hosuma gitti
isminin anlamı konusunda çeşitli şaibeler var .. benim börülcemin kızının ismi.. pek bi zillidir kendisi
ama şu kadarını söyleyebiilirim.. son 3-5 yılda doğan kızçelerin % 70'inin ismi Ecrin..

petuşum kızın hayırlı evlat olsun sağlıkla dunyaya gelsin inşallah herkeşten önce öğrendık ama burdan yazammak olmaz :)) opuyorum bal dudak kızını:)))
geçmişe azcık göz attım cicileri süperr çok tatlılar benımde kızım olucak daha dra gıtmeden soyluyom burda aha dedı bu kız dersınız:)))))))))
saat 16 gibi görüşürüz kızlar cınsıyet öğrendıkten sonra çarşı turlıcam bende petuşum gıbı bişeler almak ıstıyorum artık
kendınıze ıyı bakın hepınızı opuyorumm

ya banada ablam ecrin koy dedei...güzel bi anlamda söyledi hatırlamıyorum ama bana bi tuhaf gelyo bu isim..yani çok söylemek istemiom ama ecel gibi bişi çağrıştıryo..böyle neblim doğayla ilgili, çiçek böcek isimlerini beğenyorum..neşeli, tabaiata özgü..

alkışmı yapiim yoqsa wahhh wahhh mı diim şaşırdım walla

canım bence süper nehir. nehir ırmak yağmur benim düşündüğüm diğer isimlerdi. belki klasik falan diyeceksin ama farklı bişey arayayım derken bence kötü bir isim seçmektense nehir den vazgeçme.

sen beğendiysen kesin olur bu iş
yok cnm şaka bi yana gerçekten ilk çocuğumuz kız olsa adı nehir olcaktı şimdi bakma arandığımıza ilk olunca insan daha kolay buluyo sanki:26:

saol cnmcım..hadi bol şans inş...
o zmn gelince nasıl olur bilmem duygularım ama oğlum olsaydı 2. yi oğlan , kızım olursada 2. yi de kız olsun diorum hep:)) ablamla kendimi düşünyorum, eşimle abisini..çok tatlı ilişkiler

güzel...bizim ailede yağmur,ecrin,ceylin,ceyda,irem,aslı,zeynep daha aklıma gelmeyen bi sürü kız var...aynı olmasını istemediğim için bu kadar zor oluyo isim bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…