inş canım... geçen geldi-gitti kadın ondan sonra ben hastalandım ve doktor depresyona girmişsin, rahatsızlığın psikolojik kaynaklı demişti... bu sefer inş. daha relax olmaya çalışıcam.. Allahtan çalışıyorum da günler hep beraber geçmeyecek...
aman iyimiş canım seninkiler iyi bizimkisiler aynı şehirde 1 hafta kalmaya geleceklerdi
sakın sakın..
psikolojik kaynakları at bi tarafa.. ya bak memlekette neler oluyor.. millet canının derdinde..
başlarım kaynanana şimdigit gel işine sakin sakin.. evde de fazla yüz göz olma.. kocişinin hatrına sinirlenme.. amaan işte o yokmuş gibi davran.. istese de istemese kabullenmek zorunda o seni, sen de onu..
boşveer..ammmaan. hamilesin zaten, erkenden yatarsın, karnın ağrır tansiyonun düşer falan.. bulursun yolunu.. dert etme
oy oy o da kötüymüş... oğlunu çok kıskanıyor benden... sanırsın kumayız. eşim elimi tuttuğunda ellerimize bir bakışı var valla korkumdan nas felak okuyup üflüyorum o kadar kötü bakıyor... ki bu en ufak icraatı... düğünümüze on gün vardı boşa bu kızı diye aradığında eşimi... dua etmem lazım... manevi açıdan güce ihtiyacım var resmen...
sonuna kadar haklısın... buluruz yolunu da... salak hassas bi yengeç burcuyum işti klasik.. araştırmalar bile doğruluyor bak. akıl hastanelerindekilerin yüzde elliden fazlası yengeç burcu :)
sonuna kadar haklısın... buluruz yolunu da... salak hassas bi yengeç burcuyum işti klasik.. araştırmalar bile doğruluyor bak. akıl hastanelerindekilerin yüzde elliden fazlası yengeç burcu :)
kızlar yaaaa kayınvalidem geliyor sanırım yaaaa.. napıcam ben yaaa... bi sürü kasılıcam yine... bir yığın laf sokacak... içim daraldı... biz evleneli bir yıl olacak kasımda... kabullenemedi hala beni ya... ağlamak istiyorum bengeçen geldiğinde evde ben yokmuşum gibi davranır hep, sanırsınız eşimin bekar evidir orası ben de hizmetçi... amaaaan....
ay bende yengeçim.çok fena bi burç ya. herşeyi kafaya takar herşeye alınır. elinde olmadan surat asar. mutsuzluğunu hemen belli eder. hiç rol yapamaz. geçmiş sürekli aklındadır .niye böyle oldu niye böyle dedi diye düşünür düşünür en sonunda kafa yeme derecesine gelir. ahanda benn
sen o gelmeden sırtım ağırdı diye çıtlat eşine hafiften, hatta şimdi hemen ara havadan sudan konuş sonra belim ağrıyo de, hatta sağlık ocağına bi uğrıycam filan de yakında varsa.
eve gidince hafiften başlarsın ay ayakta duramıyorum, kemiğim batıyo filan. kaynanan gelince de tepeni attırırsa başım ağrıyo karanlık ortam lazım de, git yatak odana uzan.
hem bu durumda eşin anasıyla yalnız kaldığında aklı sende olacağı için kadın daha da fıttırır. yatağına uzanınca da 99 nas, 99 da felak oku vakit geçir. bebikinle içinden konuş ona komik şeyler anlat babaannesi ile ilgili neşen yerine gelir
ama yemin ettim, beş ay sonra benim de oğlum olacak, kimseyi boğmuycam oğlumu kıskanıyom diye...
canım benim kaynanam da bana başlangıçta köyden alınmış gelin muamelesi yaptı kendisi öyle olduğu için, ama ben mücadelemde zaferi görene kadar çırpındım. kadın evlendiğim ilk günün sabahı 2 oğlunu evime yolladı habersiz. okuldan gelmişlermiş...
3. ay tripten anlamadıkları için ben sıcak savaş başlattım, terör estirdim ağzıma geleni söyledim. gecenin 12'sinde telefon açıyolardı sokağın başındayız çay demleyin diye.
sonunda ne oldu? küçük oğulları oturduğumuz evi kayınpederim verdiği için bana benim evimde "burası benim babamın evi,sen sonradan geldin git burdan deyince (yaşı 15-16 civarıydı o zamanlar) eşime dedim "burası benim evimse o gider, onun babasının eviyse ben giderim!" eşim mırın kırın yapınca çocuğun poposuna bastım tekmeyi akşam vakti kovdum evimden :)
şimdi görseniz bana yağ çekiyolar, o velet büyüdü ve benim olduğum yerlerde bana şirin gözükmeye çalışıyo, yaptığım en saçma espriye bile gülüyo. demem o ki devir, ezilenin ezeni büyük gördüğü saçma sapan bir devir. beni ezmeye kalktılar, çelme taktım devirdim şimdi de kıymete bindim. artık haber vermeden evime gelmeleri mümkün değil öyle çatkapı
canım benim kaynanam da bana başlangıçta köyden alınmış gelin muamelesi yaptı kendisi öyle olduğu için, ama ben mücadelemde zaferi görene kadar çırpındım. kadın evlendiğim ilk günün sabahı 2 oğlunu evime yolladı habersiz. okuldan gelmişlermiş...
3. ay tripten anlamadıkları için ben sıcak savaş başlattım, terör estirdim ağzıma geleni söyledim. gecenin 12'sinde telefon açıyolardı sokağın başındayız çay demleyin diye.
sonunda ne oldu? küçük oğulları oturduğumuz evi kayınpederim verdiği için bana benim evimde "burası benim babamın evi,sen sonradan geldin git burdan deyince (yaşı 15-16 civarıydı o zamanlar) eşime dedim "burası benim evimse o gider, onun babasının eviyse ben giderim!" eşim mırın kırın yapınca çocuğun poposuna bastım tekmeyi akşam vakti kovdum evimden :)
şimdi görseniz bana yağ çekiyolar, o velet büyüdü ve benim olduğum yerlerde bana şirin gözükmeye çalışıyo, yaptığım en saçma espriye bile gülüyo. demem o ki devir, ezilenin ezeni büyük gördüğü saçma sapan bir devir. beni ezmeye kalktılar, çelme taktım devirdim şimdi de kıymete bindim. artık haber vermeden evime gelmeleri mümkün değil öyle çatkapı
iyi yapmışsın canım, ezdirmemişsin kendini, ezdirme de zaten... fırsatını bulunca ezmekten zevk alır bunlar..
ilk aylar ağlaya ağlaya halim kalmamıştı... şimdi sadece bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum... yazık benim stresimden etkilenmesin...
saremisss
yevrum takma kafana kaynananı
sen hamiş aynı zamanda da çalışan bir kadınsın..yani zaten bütün gün canın çıkıyor bide onun gönlünü mü yapıcaksın??
walla benim 70 yaşındaki babaannem bile gelininde kalırken çalışıyor diye elinden geldiği kdr yemeğini fln yapıp evini toparlıyo..,onun seni nazlması lazım bu dönemlerdee...walla biz altı üstlü oturduğumuz halde fazla görüşmeyiz..ne kadr yüz verirsen o kdr iş beklerler
benim eşimde savunur sağolsun hiç ezdirmez beni
eşine ters gelicek bişey yapma yeter emin ol seni savunacaktır
inşallah bi atlatırsam bu seferki badireyi sonrakilerde nasıl davranacağımı bilirim... en son geldiğinde kopan fırtınadan sonra.... aman yok düşünmicem onu ya... valla... bu gün öğrendim de geleceğini ondan böyle panik oldum yoosam çok relaxtım (külliyen yalan.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?