2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bu kış kendime çapras fermuar simsiyah deri bi mont alıcaktım...vücuduma öyle güzel oturmuştukii emmeee neye niyet neye kısmet heralde çuval gibi bişi alcam

Son düzenleme:
bu kış kendime çapras fermuar simsiyah deri bi mont alıcaktım...vücuduma öyle güzel oturmuştukii emmeee neye niyet neye kısmet heralde çuval gibi bişi alcam

heee bende ömrümde ilk defa saçlarımı boyatayım dedim ve dediğim hafta bebekim hooooop dedi ben varım noliyeee

ben kendime geçen sezondan kalma bi kaşe buldum, inanılmaz şeker bişi. fatih'de caddede mağazalar bakarak yürürken tekbir'in kapı girişinde görüp aşık oldum mağaza hiç tarzım olmasa da manto süpper
80 tl'ye alıdm, fotosunu yüklerim bi ara :)

MERHABA KIZLAR..biz geldik...herkes iyidir umarım...yeni cinsiyet haberi var mı ? biz bakalım cumaya 1.5 gün kaldı..aslında gelecek cumaydı bu haftaya aldrdm..zaten de en son gidişimin üzeriden 1 ay geçti..

kızlar benimki hala oynamıyor
hisseden var mı
çok merak ediyorum ama ya
zıplasın artık içimde

heee bende ömrümde ilk defa saçlarımı boyatayım dedim ve dediğim hafta bebekim hooooop dedi ben varım noliyeee

kızlar ben de geçen nisan ayında Ankara ya gittiğimde sezon sonu ürünlerinden dünya dolusu alışveriş yapmştm, her zaman ANkara ya gelme fırsatımız olmuyor diyerekten..ve taksitlerinin bir bölümü eylülde bitti kalanın da en sonu ocakta bitiyor..daha da hiç birini giyemedim..

benim daha göbik çıkmadığı için geçen seneki montlarım rahat oluyor..ama karnım şişince de bişiler bulurum herhalde bi kışta tarzımız olmasın napalm artıkkkseneye bomba gibi dönerim inş=)

kızlar bu arada yengeç burcu konuşulmuş sanırım..ben koç burcuyum 1 Nisan doğumluyum..ama yengeç burcunda geçmişte çok samimi arkaDAŞIM OLMUŞTU ONU TARİF ETMİŞSİNİZ SANKİ..

kızlar benimki hala oynamıyor
hisseden var mı
çok merak ediyorum ama ya
zıplasın artık içimde

eveett.bu soruyu ne zamandır sorayım diyordum sen benden hızlı çıktın..geçmişte konuşuldu mu hisseden var mı bilmiyrm..ben ilk çocuğumu ,oğlumu, tam 4.ayında MUHTEMELEN 17 haftalıkken hissettiğimden bundaki daha sata göre 15+5 veya 16 olmam lazım ..karnımdaki 1 haftadır olan kellebeğin kanat çırpınışı gibi hisleri bebeğin hareketine yormadım.. ama bakıyorum ilk bebeğimde hissediklerimin aynısı..başka ne olabilir..bir de benim bebek sağ tarafta daha çok ve kanat çırpınışları da orda...

benim daha göbik çıkmadığı için geçen seneki montlarım rahat oluyor..ama karnım şişince de bişiler bulurum herhalde bi kışta tarzımız olmasın napalm artıkkkseneye bomba gibi dönerim inş=)

bende de aman aman bişi çıkmadı ama daha sonra sığamadığım için kış sonu yeni bişi alacağıma önden alıp cici cici giyeyim dedim :)

kızlar biz de çıkıyoruz babacığı işten almaya gidiyoruz sonra da inş kızıma yatak odası ve araba bakacağız

kızlar ben şimdilik çıkıyrum kendinize iyi bakın..ama akşam yine girerim topiğe..öptümm..

anammm
ikinci bebik mi bu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…