2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar ben kulübe yeni katıldım. sadece okumak yetmedi artık ben de muhabbetlere katılayım dedim. ben de 21 nisande doğum yapacağım inşallah. çok zor geçiyor ama 24 saat midem bulanıyor hala. acıkınca stresten ağlıyorum artık. heyecanla normale döneceğim günü bekliyorum...

17-3 haftalıgım dün bebeğimin kız olacagını ögrendik... şimdi güzel bir kız ismi aramaya başladım.. sizce yanılma ihtimali varmıdır doktorun kız değilde erkek olma gibi yani.. eşim erkek istiyordu...

selam bayanlar dün kızım oalcagını ögrendim 17-3 haftalık olduk... sizce yanılma ihtilmali varmıdır doktorun kız değilde erkek olması... yaa bu arada isim aramak ne zor şeyy yaa allah herkese yardımcı olsun

aryacım doktorların malesefkı yanılma payları oluyor cunku bı tanıdıgıma dogana kadar kız dedıler erkek oldu

bizim cinsiyetimiz henuz belli olmadı malesef daha kucukuz 14. haftanın ıcındeyız ıste

allahım bebeklerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin canım...

Bizim taa ikili testte gayet bacaklar açık oldğndan dr kız gbi sanki demişti. Başka bi dr 14 te kız ama kesin demeyelim dedi 15.5ta başka bi dr erkek sanki ama kordon geçiyo dedi:S
Anlıcanız pek emin olmamak lazım en güzeli 4D ultrasona kadar emin olmamak

Hoş bulduk tatlım, sonuçta hepimiz aynı şeyi ama bambaşka yaşıyoruz. paylaştıkça da yalnız olmadığımızı görüyoruz. güzel olan da bu. bu arada ben de şehzade annelerindenim.

martim yeni topikmi açsak burda sayı olarak biraz fazla konuşmalar gümbürtüye gidiyor ne dersin

hoşgeldim tatlım yeni yerimiz burasıymış ev değişikliği yaptık ama burada konu bayağı ilerlemiş durumdaa
,

slm canım evet sabah bir baktım bizim konu kapanmış.konular burda baya hızlı ilerliyor sanırım.çok kişi olunca umarım arada sorularımız sorunlarımız kaybolup gitmez.deneyip görücez.:)

bizim ultrason 4 boyutlu idi ama ben pek bi şey anlamıyodum
doktora dedim bi tuşa bastı
resmen içim renklendi bebeğimi rengarenk gördüm
çok keyifliydi

nekadar buyuk bu göbüşş :))) kılo almadın tabi anca bukadar ama çok şeker:))

NSA BEBEĞİN CİNSİYETİ ÖĞRENMİŞSİN GÖZÜN AYDIN

sevdacım teşekkür ederim canım..evde iki şehzade olacak..ve senle daha önce konuşmuştuk hatırlarsan bu da erkek olursa kız şansımı daha sonra deneyebilirim yine ...
hayırlısı artık..

sevdacım teşekkür ederim canım..evde iki şehzade olacak..ve senle daha önce konuşmuştuk hatırlarsan bu da erkek olursa kız şansımı daha sonra deneyebilirim yine ...
hayırlısı artık..

evet canım , hayırlısı olsun hakkımızda hayırlı evlat olsunlar inşallah 3,4,5 yaparız nolcak canımız sağolsun yeterki

herkese merhabalar sanırım kız bebekler erken geliyor olayı doğru kuzenim bugün bebeğini kucağına aldı daha doğuma 2 haftası vardı Darısı bizim başımıza sağlıkla bir an önce bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah Ama ben kuzenimi kıskandım şimdi yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…