2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba bayanlar,benim ikili testem biraz şüpheli cıktı dkr aminiyosentezden bahsetti cok kararsızım aranızda böle bi durum yaşıyan var mı ne yapıcağımı bilemedim de :18:

merhaba bayanlar,benim ikili testim biraz şüpheli cıktı dr aminiyosentezden bahsetti çok kararsızım aranızda böle bi durum yaşıyan var mı? ne yapıcağımı bilemedim de :18:

İnş canım benim.. Neyseki bebek aiLemize katıLana kadar toparLanmam için boL vaktimiz var diyoruz.. Arada hayaLLer kuruyoruz ona dair.. Bazen de karnımı tutup, burada gaLiba bebek var diyorum..

Çok teşekkür ederim Nisacık.. Okudukça rahatLIyorum.. Umarım, bayram sonu, cinsiyetini öğrenince, ufak ufak da hareketlerini hissetmeye başlayınca daha da yoğunlaşır duyguLarımız.. Üç tane kedimiz var, eşimLe hayaL kuruyoruz; ufakLIk onLarı kuyruğundan tutup tutup getirir ya da akşam iş dönüşü dördü birden pusu kurar diyoruz :) BöyLe böyLe normaLe dönüyoruz sanırım..

TEşeekkür ederim canım, güzeL sözLerin içn.. İnşallah zaman denen şey tesirini gösterir de toparLanırız artık..

İnş canım benim.. UğuruyLa, bereketiyLe geLir inşaLLah.. Önümüz bayram, eş dost akraba bir araya geLdikçe de açıIrız biraz.. Hep beraber güzeL günLere,bebekLerLe inşaLLah..

NasıL ferahLIyorum böyLe, anLatamam.. SözLeriniz iLaç gibi geLiyor.. Sabah uyandığımda, gaLiba içimde bir bebek var diyorum kendi kendime.. SAnırım hareketLerini hissetmeye başlayınca, bu üzüntüLerden eser kaLmayacak.. BereketiyLe geLir inşaLLah.. EşimLe bazen konuşurken, tam bir yıL sonra bugün, eLe avuca geLir bir şey oLacak diyoruz.. Sonra içimden, iyi şeyLer de düşünebiLiyoruz diyorum.. İnş ben de sizLer gibi güzeL duyguLarımı payLaşabiLeceğim..

CAnım çok sağoL, sabır ve zaman iki iyi iLaçç BakaLIm.. İçimdeki miniğin bağLI oLduğu tek şeyin ben oLduğunu düşüünce biraz daha güçleniyorum..

doktora gidecek arkadaşlar tetanoz aşısı ne zaman yaptırılmalı die de sorsunlar... ben gidince bende soracağım ama erken öğrenmekte fayda var..

Canım 19.haftada, sana en yakın sağLık ocağında yaptırıyorsun. Ya da gebe takibini yaptırdığın bir sağLIk ocağı, aiLe sağLIğı merkezinde..

Daha beteri de var canım ben de hamileyim ve 2 hafta önce 47 yaşındaki annemi kaybettim.. bana da sorsalar o mezarın içine tereddütsüz girerim, hayat çok acı çok.....

Daha beteri de var canım ben de hamileyim ve 2 hafta önce 47 yaşındaki annemi kaybettim.. bana da sorsalar o mezarın içine tereddütsüz girerim, hayat çok acı çok.....
Çok üzüldüm canım. Allah rahmet eylesin, hayat böyle acılarla kayıplarla devam ediyor. Hayattaki en büyük acılardan birini en özel zamanlarda yaşamışsın, Allah sabır versin.

herkese slmmm çok oldu görüşmeyeli.bizde herşey yolunda.bayram sonrası üçlü testimiz var cinsiyette o zaman öğrenilecek inş.kızlar çoğunluka sanırım.hayırlısı olsun.bende kız istiyoruuummmmmm.tabi allahım sağlıklı sıhatli versin öncelikle

Günaydın kızlar iyi pazarlar:)
Benim ikili testim iyi çıktı çok şükür, doktor 4lü test yapalım dedi. 3lüyü atlayacakmışız. Dörtlü test de yeni bir şey galiba, genelde 3lü yaptırıyorlar değil mi?
Dün bebişimi bir kez daha gördüm, her şeyimiz normal çok şükür ama bacaklarını kapattığı için cinsiyeti göremedim. Diğer randevumuz 1 ay sonra, o zaman o zaman daha net görebiliriz dedi.Sağlıklı olsun da gerekirse göstermesin napalım:)

merhaba bayanlar,benim ikili testem biraz şüpheli cıktı dkr aminiyosentezden bahsetti cok kararsızım aranızda böle bi durum yaşıyan var mı ne yapıcağımı bilemedim de :18:

canım benımde riskli çıktı ben çarşamba günü amniyosentez yaptırıyorum,bu şüpheyle yaşayamam

slm kızlar,ben de 15 haftalık hamileyim,2012 nisan anneleri diye bir forumdaydım ,bütün forumları aynı başlık altında toplayınca site yönetimi sizden haberim oldu,bundan sonra buradan takip edicem sizi,henüz cinsiyet belli değil,bayramdan sonraki doktor kontrolünde öğrenicem muhtemelen,2 li testim güzel çıktı çok şükür,16. haftadan itibaren tetanoz aşısı haftası başlıyor,yaptıranlar var mı?Ateş vs yapıyor mu?Bayramdan sonra sağlık ocağına gidip yaptırıcam ben de.

Çok üzüldüm canım. Allah rahmet eylesin, hayat böyle acılarla kayıplarla devam ediyor. Hayattaki en büyük acılardan birini en özel zamanlarda yaşamışsın, Allah sabır versin.

Başın sağolsun canım,çok üzüldüm,ama bebişin için güçlü olman gerek,sen kendini ne kadar bırakırsan bebeğine o kadar olumsuz yansır bu durum,Allah sabır versin

selam kızlar nasılsınız?
oğluşum olcakmış benimde cuma öğrendim.
baya uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız sizde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…