2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
turşuyu tuzdan ötürümü didi yoksa turşu olduğu içinmi didi..
ben her akşam 3-5 acı biber turşusu yiyom...tuz yok çok ama turşu yani??

hoşgeldin cnm..gözün aydın

valla canım tuzdan bahsediyodu yeme felan diye sonra birden turşuda yemiyosun artık dedi. bebeğin için bunlara dikkat edeceksin anlaştık mı dedi. anlaştık dedim tabi. ama doktorda çıkınca bile nasıl canım turşu istedi anlatamam. ama yemedim tabi.

kızlar bebeklerinizin odasını ne zaman yapmayı düşünüyosunuz ?
ben oda yapmıcam cnm..beşik alcam sadece onuda daha acele etmiyorum..ama bende mavilimmm gibi 7 de felan kızımla ilgili bütün hazırlıkları bitirmiş olmayı istiorum..

kızlar ben bide bişey sormak istiyorum size. benim iki göğsümünde altında bisürü kırmızı kırmızı yaralar çıktı. bazılar büyüdü bazıları küçük. ve inanılmaz kaşınıyo. ofistede 3 kişiyiz bi ben bayan diğer ikisi erkek. kaşıyamıyorum tabi.ama kuduruyorum kaşıntıdan. alerji gibi bişey tamda sütyenin geldiği yerler üzerinede o gelince beni deli ediyo. bi çözüm bilen varmı yaa.neden olur bu yaralar. yada sizin vücudunuzda varmı böyle bişeyler. önce birisinde vardı sivilcedir kaşımışımdır felan diye düşündüm sonra baktım yanlardada çıktı sonrada diğer göğsümün altında çok felan. büyük de değil sarkıyo arası havasız kalıyoda oluyo diyeyim. ufff ne bunlar yaa

hımmmm ne kadara aldınız odayı? bende 7. ayda herşey bitsin istiyorum.ben Konyada yaşıyorum ama Ankara'ya gitcem oda takımı bakmak için Ankarada yaşayıp iyi yerler bilen var mı?

meltem mobilyadan 1500 liraya büyüyen karyolalı bir takım aldık yatak dahil

indirimli bir üründü ve tüm sertifikaları var kansorejen madde içermiyo

en çok onlar cezbetti beni çilek bebek odalrınada baktık ama 2 kapılı dolaplar çok küçük

ve kısaydı çocuk için kendi uzanabileği gibiydi 3 kapılı olanlarıda odaya büyük

geliyordu ben tercih etmedim bi ara foto yüklerim

canım bence doktora görün,belki bir şey alerji yapıyordur ya da kullandığın çamaşır tahriş etmiştir,bende hiç öyle bir şey olmadı,duştan sonra göğüslerime bile (uçları hariç) bol bebe yağı sürüyorum,bişi olmadı,bence doktora sormanda fayda var

işte bunu aldık sade bir takım

iyikide önceden karar vermişim hasteneden çıkar çıkmaz eşim aldı

ertesi gün kurdular morale ihtiyacım vardı

ben oda yapmıcam cnm..beşik alcam sadece onuda daha acele etmiyorum..ama bende mavilimmm gibi 7 de felan kızımla ilgili bütün hazırlıkları bitirmiş olmayı istiorum..

ben bebiş için pek alışveriş yapmıcam kıslar. yiğenim var abimin oğlu. 7 aylık. okadar çok eşya kıyafet alınmıştıki ona çoğu kıyafetini hiç giymedi yada 1 kez anca giydi.2 yatak alınmıştı bitanesi oda takımı bitaneside yatak odası için çok güzel bi ahşap beşikti. bebek arabası o ahşap beşik, ana kucağı ve araba koltuğu gibi kullanılan şeyi kıyafetleri banyo küvetine kadar herşeyi benim oğluşuma geldi. cinsiyet de aynı olunca. herşeyde sıfır gibi yepyeni olunca fazla masrafa gerek duymuyorum. hayırlısıysa sadece ilk doğduğunda giyeceği kıyafetlerden çıtçıtlı badilerden bikaç alıcam o kadar. zaten anneanne babaanne teyzeler halalar hepsi bişeyler alacaktır. boşuna gereksiz masraf olmasın diye düşünüyorum.
sizce yanlışmı düşünüyorum. siz olsanız sıfırdan mı alırdınız bebeğinize. yoksa yiğeninizin eşyalarını kullanırmıydınız?

bu 3 boyutlu kaçıncı hafta da oluyo acaba sen kaçıncı haftadasın cnm

ben kesinlikle kullanırdımm hiç öyle takıntılarım yoktur ufak tefk şeyler alabilirsin heveslenip

ama illa herşeyi alınacak diye birşey yok zaten şimdi çok küçükler anlamacakalr

önemli olan anladıklarında ihtiyaçlarını karşılamak diye düşünüyorum

çamaşır tahrişi değil canım yaralar kıpkırmızı ve üzerlerinde beyaz tabakalar var. garip yaralar. bende çatlak için mustelayı kullanıyorum doktorum önermişti. göğsüm çatladı zaten şimdiden. karnıma uçlar hariç göğüslerime kalça ve bacaklarımın üst kısımlarına hemen hemen her akşam sürüyorum bazen unutuyorum.krem allerji yapsa diğer yerlerdede olurdu sadece göğüs altında olmazdı diye düşünüyorum. cildiyeye mi gitmem lazım acaba.

benm tam 17+0 dı gittiğimde ama ultrasonda 17+4 çıktı. doktoruma sormuştum ben önceden biz 3 boyutlu görmeyecekmiyiz diye 17.haftadan sonra görücez dedi.gittiğim hastanede varmış 3 boytlu aslında ama girmedik daha. bu gittiğim renkli doppler görüntü yani 4D görüntüymüş.

bence önce doktoruna danış eğer uygun görürüse zaten sevk eder seni cildiyeye

benim göğüslerle ilgili tek bildiğim asla oynanmamalı duş alırken bile sadece su tutulmalı

erken doğuma sebep olabiliyormuş

hımmmm ne kadara aldınız odayı? bende 7. ayda herşey bitsin istiyorum.ben Konyada yaşıyorum ama Ankara'ya gitcem oda takımı bakmak için Ankarada yaşayıp iyi yerler bilen var mı?

tatlım şu anda istanbuldayım ama 7 yıl yaşadım ankarada..
klasik her yerde olan markalar bile ucuzdur ankarada ama önüne gelen mağazalarda değil.. istanbul yolu diye bilinen bi yol vardır.. bütün markaların mağazaları vardır o yol üstünde.. ben evimi oralardan hazırladım... oldukça hesaplıya hallettim... bi de siteler diye bi yer var... mobilyaların imalatının yapıldığı yer.. daha ne kadar ucuz olur bilemem.. çok pişman oldum keşke evimi de oradan hazırlasaydım.. yani ilk tavsiyem siteler.. görümcem kızına bi oda hazırladı.. çatlatma ustasıymış adam.. çok yaşlıymış.. pembeli bi oda takımı hazırladı adam.. yatağı oyuncaklarını koymak için bi dolap bir komedin bi şifonyer ve harika asla klasik olmayan camlı şirin bi gardolap toplamda hepsine 2000 lira ödediler ve tek.. kimsede olmayan bi model.. şiddetle siteleri tavsiye ediyorum..

bende kullanırdım cnm helede yeğeniminse...sonuçta çok fazla ihtiyaç var ve çok kısa kullanıolar...onun yerine heveslendiğin başka şeyler alabilirsin..

cnm zeytinn in girdiği 3 boyutlu ultrason değil sadece, detaylı ultrason...3 boyutludan farklı sanırım dppler mı ne denio..bebeğin damarlarından iç organlarına kadar çok detaylı 4 boutlu olarak bakıolar..bi nevi bebiklerime check-up yapılyo yani:))

bildiğim kadarıyla 18-22. haftalar arasında yapılyo bu detaylı ultrason

bencede zaten yiğenimin eşyalarına bayılıyodum ben herşeyini çok seviyodum sonra ben hamile kalınca cinsiyet de erkek olunca dediler hiç masrafa gerek yok herşeyi sizin bebeğin olacak kabul edersen.neden etmeyeyim canım ciğerim o bebek de benim yabancı değilki.
beşiği de bu zaten çok az yattı içinde sonra diğer yatağa geçti.

gunaydin kizlar.ya benim sol kalcamda 3 gundur cok fena bir agri var kramp seklinde.mahvediyo beni.yuruyemiyorm bile.sizce hamilelikle ilgisi varmi.kas gevsetici filanda kullanamiyorum ufff...

saol canım ya bakıyım ben oraya bi....bizim babanemiz almak istiyor oda takımını o yataşta beğenmiş hatta katalogda gösterdi benimde hoşuma gitti 3500 tl. gibi bi fiyatı var galiba ben yinede biraz gezip bakmak istiyorum...

hiç uğraşmam ben oramla buramla ama bu yaralar kafama takılıyo. kontrole de daha 15 gün var.

aynen öyle canım bende senn gibi düşünüyorum aşkım miniğim benim yiğenim zaten aşığım ona onun eşyalarına kurban olur halası yaa kullanmak ne kelime.

evt canım doğru söylemişsin benm girdiğim detaylı bi incelemeydi. beynine bile baktık. sağ lob sol lob onları bile ölçtü. herhangi bir anormallik varmı ona baktı doktor. çok şükür ki herşey iyi çıktı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…