turşuyu tuzdan ötürümü didi yoksa turşu olduğu içinmi didi..
ben her akşam 3-5 acı biber turşusu yiyom...tuz yok çok ama turşu yani??
hoşgeldin cnm..gözün aydın
ben oda yapmıcam cnm..beşik alcam sadece onuda daha acele etmiyorum..ama bende mavilimmm gibi 7 de felan kızımla ilgili bütün hazırlıkları bitirmiş olmayı istiorum..kızlar bebeklerinizin odasını ne zaman yapmayı düşünüyosunuz ?
aynen öyle. neyi karşılıyoki zaten. daha önce hiç 3 boyutlu felan gördünmü sen bilmiyorum ama ben hiç görmemiştim. hep siyah beyaz görüyodum oğlumu. dopplerde görünce dün çok tuhaf oldum. bide istedim doktordan görüntüleri verdi sağolsun. bağdaş kurup oturuyodu elini emiyodu. pipisini gördük sonra utandıda yüzünü kapatıp sırtını döndü miniğim. oyy annesinin kuzusuuu.doktor dönsünde net görünsün diye bana biraz sola yat dedi sola dönüncede ekranı göremiyodum ben. sonra tam yüzünü çekerken bak annesi oğluna dedi. çok tuhaf hissettim kendimi annesi deyince. bazen hala rüyaymış gibi geliyo çünkü hamile olduğum. bigün uyanıcam aslında hamile değilmişim hala bebeğim olsun diye bekliyomuşum zannediyorum.
hımmmm ne kadara aldınız odayı? bende 7. ayda herşey bitsin istiyorum.ben Konyada yaşıyorum ama Ankara'ya gitcem oda takımı bakmak için Ankarada yaşayıp iyi yerler bilen var mı?
kızlar ben bide bişey sormak istiyorum size. benim iki göğsümünde altında bisürü kırmızı kırmızı yaralar çıktı. bazılar büyüdü bazıları küçük. ve inanılmaz kaşınıyo. ofistede 3 kişiyiz bi ben bayan diğer ikisi erkek. kaşıyamıyorum tabi.ama kuduruyorum kaşıntıdan. alerji gibi bişey tamda sütyenin geldiği yerler üzerinede o gelince beni deli ediyo. bi çözüm bilen varmı yaa.neden olur bu yaralar. yada sizin vücudunuzda varmı böyle bişeyler. önce birisinde vardı sivilcedir kaşımışımdır felan diye düşündüm sonra baktım yanlardada çıktı sonrada diğer göğsümün altında çok felan. büyük de değil sarkıyo arası havasız kalıyoda oluyo diyeyim. ufff ne bunlar yaa
ben oda yapmıcam cnm..beşik alcam sadece onuda daha acele etmiyorum..ama bende mavilimmm gibi 7 de felan kızımla ilgili bütün hazırlıkları bitirmiş olmayı istiorum..
aynen öyle. neyi karşılıyoki zaten. daha önce hiç 3 boyutlu felan gördünmü sen bilmiyorum ama ben hiç görmemiştim. hep siyah beyaz görüyodum oğlumu. dopplerde görünce dün çok tuhaf oldum. bide istedim doktordan görüntüleri verdi sağolsun. bağdaş kurup oturuyodu elini emiyodu. pipisini gördük sonra utandıda yüzünü kapatıp sırtını döndü miniğim. oyy annesinin kuzusuuu.doktor dönsünde net görünsün diye bana biraz sola yat dedi sola dönüncede ekranı göremiyodum ben. sonra tam yüzünü çekerken bak annesi oğluna dedi. çok tuhaf hissettim kendimi annesi deyince. bazen hala rüyaymış gibi geliyo çünkü hamile olduğum. bigün uyanıcam aslında hamile değilmişim hala bebeğim olsun diye bekliyomuşum zannediyorum.
ben bebiş için pek alışveriş yapmıcam kıslar. yiğenim var abimin oğlu. 7 aylık. okadar çok eşya kıyafet alınmıştıki ona çoğu kıyafetini hiç giymedi yada 1 kez anca giydi.2 yatak alınmıştı bitanesi oda takımı bitaneside yatak odası için çok güzel bi ahşap beşikti. bebek arabası o ahşap beşik, ana kucağı ve araba koltuğu gibi kullanılan şeyi kıyafetleri banyo küvetine kadar herşeyi benim oğluşuma geldi. cinsiyet de aynı olunca. herşeyde sıfır gibi yepyeni olunca fazla masrafa gerek duymuyorum. hayırlısıysa sadece ilk doğduğunda giyeceği kıyafetlerden çıtçıtlı badilerden bikaç alıcam o kadar. zaten anneanne babaanne teyzeler halalar hepsi bişeyler alacaktır. boşuna gereksiz masraf olmasın diye düşünüyorum.
sizce yanlışmı düşünüyorum. siz olsanız sıfırdan mı alırdınız bebeğinize. yoksa yiğeninizin eşyalarını kullanırmıydınız?
canım bence doktora görün,belki bir şey alerji yapıyordur ya da kullandığın çamaşır tahriş etmiştir,bende hiç öyle bir şey olmadı,duştan sonra göğüslerime bile (uçları hariç) bol bebe yağı sürüyorum,bişi olmadı,bence doktora sormanda fayda var
bu 3 boyutlu kaçıncı hafta da oluyo acaba sen kaçıncı haftadasın cnm
çamaşır tahrişi değil canım yaralar kıpkırmızı ve üzerlerinde beyaz tabakalar var. garip yaralar. bende çatlak için mustelayı kullanıyorum doktorum önermişti. göğsüm çatladı zaten şimdiden. karnıma uçlar hariç göğüslerime kalça ve bacaklarımın üst kısımlarına hemen hemen her akşam sürüyorum bazen unutuyorum.krem allerji yapsa diğer yerlerdede olurdu sadece göğüs altında olmazdı diye düşünüyorum. cildiyeye mi gitmem lazım acaba.
hımmmm ne kadara aldınız odayı? bende 7. ayda herşey bitsin istiyorum.ben Konyada yaşıyorum ama Ankara'ya gitcem oda takımı bakmak için Ankarada yaşayıp iyi yerler bilen var mı?
Eki Görüntüle 286663
işte bunu aldık sade bir takım
iyikide önceden karar vermişim hasteneden çıkar çıkmaz eşim aldı
ertesi gün kurdular morale ihtiyacım vardı
bende kullanırdım cnm helede yeğeniminse...sonuçta çok fazla ihtiyaç var ve çok kısa kullanıolar...onun yerine heveslendiğin başka şeyler alabilirsin..ben bebiş için pek alışveriş yapmıcam kıslar. yiğenim var abimin oğlu. 7 aylık. okadar çok eşya kıyafet alınmıştıki ona çoğu kıyafetini hiç giymedi yada 1 kez anca giydi.2 yatak alınmıştı bitanesi oda takımı bitaneside yatak odası için çok güzel bi ahşap beşikti. bebek arabası o ahşap beşik, ana kucağı ve araba koltuğu gibi kullanılan şeyi kıyafetleri banyo küvetine kadar herşeyi benim oğluşuma geldi. cinsiyet de aynı olunca. herşeyde sıfır gibi yepyeni olunca fazla masrafa gerek duymuyorum. hayırlısıysa sadece ilk doğduğunda giyeceği kıyafetlerden çıtçıtlı badilerden bikaç alıcam o kadar. zaten anneanne babaanne teyzeler halalar hepsi bişeyler alacaktır. boşuna gereksiz masraf olmasın diye düşünüyorum.
sizce yanlışmı düşünüyorum. siz olsanız sıfırdan mı alırdınız bebeğinize. yoksa yiğeninizin eşyalarını kullanırmıydınız?
ben kesinlikle kullanırdımm hiç öyle takıntılarım yoktur ufak tefk şeyler alabilirsin heveslenip
ama illa herşeyi alınacak diye birşey yok zaten şimdi çok küçükler anlamacakalr
önemli olan anladıklarında ihtiyaçlarını karşılamak diye düşünüyorum
tatlım şu anda istanbuldayım ama 7 yıl yaşadım ankarada..
klasik her yerde olan markalar bile ucuzdur ankarada ama önüne gelen mağazalarda değil.. istanbul yolu diye bilinen bi yol vardır.. bütün markaların mağazaları vardır o yol üstünde.. ben evimi oralardan hazırladım... oldukça hesaplıya hallettim... bi de siteler diye bi yer var... mobilyaların imalatının yapıldığı yer.. daha ne kadar ucuz olur bilemem.. çok pişman oldum keşke evimi de oradan hazırlasaydım.. yani ilk tavsiyem siteler.. görümcem kızına bi oda hazırladı.. çatlatma ustasıymış adam.. çok yaşlıymış.. pembeli bi oda takımı hazırladı adam.. yatağı oyuncaklarını koymak için bi dolap bir komedin bi şifonyer ve harika asla klasik olmayan camlı şirin bi gardolap toplamda hepsine 2000 lira ödediler ve tek.. kimsede olmayan bi model.. şiddetle siteleri tavsiye ediyorum..
hiç uğraşmam ben oramla buramla ama bu yaralar kafama takılıyo. kontrole de daha 15 gün var.bence önce doktoruna danış eğer uygun görürüse zaten sevk eder seni cildiyeye
benim göğüslerle ilgili tek bildiğim asla oynanmamalı duş alırken bile sadece su tutulmalı
erken doğuma sebep olabiliyormuş
bende kullanırdım cnm helede yeğeniminse...sonuçta çok fazla ihtiyaç var ve çok kısa kullanıolar...onun yerine heveslendiğin başka şeyler alabilirsin..
cnm zeytinn in girdiği 3 boyutlu ultrason değil sadece, detaylı ultrason...3 boyutludan farklı sanırım dppler mı ne denio..bebeğin damarlarından iç organlarına kadar çok detaylı 4 boutlu olarak bakıolar..bi nevi bebiklerime check-up yapılyo yani:))
bildiğim kadarıyla 18-22. haftalar arasında yapılyo bu detaylı ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?