selam dobişkolarr nasılsınız bakalımmmmm cumanız mübarek dualrımız kabul olsun inşallahhhh
gardolabın orjinal hali 3 kapılı ben bu şekilde 2 kapılı olarak birebir aynısın yaptırıyorum
üst taç ksımı ortalancak siparişini verdik yapılıyor
beşikte ıkeadan alıcaz
bide cibinlik alcaz beşiğe gardolabın tülüyle cibinliğe mavi mavi kelebelekler takıcam falan Eki Görüntüle 286715 Eki Görüntüle 286716
gardolabın orjinal hali 3 kapılı ben bu şekilde 2 kapılı olarak birebir aynısın yaptırıyorum
beşikte ıkeadan alıcaz
bide cibinlik alcaz beşiğe gardolabın tülüyle cibinliğe mavi mavi kelebelekler takıcam falan Eki Görüntüle 286715 Eki Görüntüle 286716
selam dobişkolarr nasılsınız bakalımmmmm cumanız mübarek dualrımız kabul olsun inşallahhhh
sen nerelerdesin kuzucum yaa.. nasılsın..
beşikte ıkeadan alıcaz
gizliden takipteyim sizi yavrumm evdeki fareleri yakalayamıyorum onlarımn peşindeyim kaç zamandırne yapışkan ne tuzak nede zehir hiç biri kar etmiyo sıçıp geziyo afidersin
PETUSS ismini vereblrmisin ilacin canim.ya cok fenayim haftaya kontrol var soylucem doktora elbet bir cozum onerir.
canım çok az yattı aslında. yiğenim bide çok hareketliydi 3-4 ay anca yattı gece hareket ettikçe kolunu felan çarpınca kendi kendini uyandırıyo diye yatırmadılar. benm yatk odam küçük baya beşik koymaya yer yok aslında. eğer sığarsa bisüre bunu koyarım. elimde çok rahat değil bu aralar. doğduktan sonra büyüyen yataklardan alırım bitane inşallah.bisüre bununla idare edicem.cnm benimde aynn böleydi, toktora söledim bişi verdi...verdiği şey magnezyum tozuydu sanırım, suya karıştırıp içiorum kesildi artık o ağrılar
cnm ya bu beşiğe kaç aylık olana kadar yatmış...
ben bunları çok beğeniorum ama 3 tane beşikte almak istemiyorum..
bunlarda max 6-7 ay yatar gibi gelyo..sonra yatak odama bi beşik daha..3-4 yaşına gelince bi beşik daha..
ama bunlarda çok güzel...duygularımlamı mantığımlamı hareket etsem hala kararsızım:))
çok kaşıntı var canım ama sulanacak gibi yaralar kaşımamaya çalışıyorum. benmkilerde büyüdü ve çoğaldı.Ya canım, benimde kolumun altında öyle şeyler çıkmıştı. İrilerdi biraz bende alerji falan sandım ama Zonaymış. Ve hamileliklte görülebiliyor.
Ağrıya benzer bir kaşıntıları varsa hemen doktora git canım. Bizi de haberdar et.
Ben kullanırdım şahsen, zaten sizde bir süre kullanacaksınız. Varsa masrafa ne gerek var. Onların yenisine vereceğin parayı bebeğin başka bişeyine harcarsın.
Bende gönlün rahat olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-11.html#post21637792
bakın artık pembeleri alabiliyoruzzz
aaaaaaaaaa
ne faresi gız haberim yok benim.. bi tane bi cihaz var elektrikli.. prize takıyorsun ses dalgası yayıyormuş bizler duymuyormuşuz ama farelerin duyduğu frekans aralığındaymış.. kaçıp gidiyormuş.. dayanamıyormuş.. sürekli takılı tutarsan da o sesten dolayı gelmiyormuş zatii.. internetten bi bak bence.. komşumuz almıştı ondan.. fareler eve dadanmış bi de doğurmuş.. kadıncağızın psikolojisi bozulmuştu resmen..
çok ciciymiş çook..
şimdi trend galiba beyaz oda takımı.. ayrıntılarla cinsiyete vurgu yapılıyor..
gardolabı nereye yaptırıyorsun tatlım peki..öyle sipariş alan yerler var mı ki???
çok çok güzelmiş canım benim inşallahh sağlıcakla içinde büyümeyi nasip eder rabbim
çok güzelmiş cnm..umarım istediğin gibi yapar mobilyacıda, güle güle kullanırsınız..
bencede her zmn beyaz en idali..ayrıntılarla uyduruursun cinsiyete odayı..perde halı oyuncak duvar süsü vs..
çok güzel canım güle güle kullanın
çok güzellllerrr... iyi günlerinde giysin inşallah..
Çok güzelmiş güle güle kullansın yafrunuzz... bende beyaz yapacağım odayı... gömme dolap şeklinde yaptımayı düşünüyorum ben.. odamız küçük zaten alanları iyi kullanmak zorundayız.. yalnız tatlım çocuk odasında cam dolap kapakları beni biraz korkuttu allah muhafaza kendi kendine açıp kapayacak onları, arkadaşları gelecek oyuncaklarını atacaklar sağa sola... kırılırsa sağlık açısından pek kullanışlı değil gibi. ilerde camlarını çıkarıp kullanmak zorunda da kalabilirsin. ihtimal bunlar tabi ama düşün bence.
Çok güzelmiş güle güle kullansın yafrunuzz... bende beyaz yapacağım odayı... gömme dolap şeklinde yaptımayı düşünüyorum ben.. odamız küçük zaten alanları iyi kullanmak zorundayız.. yalnız tatlım çocuk odasında cam dolap kapakları beni biraz korkuttu allah muhafaza kendi kendine açıp kapayacak onları, arkadaşları gelecek oyuncaklarını atacaklar sağa sola... kırılırsa sağlık açısından pek kullanışlı değil gibi. ilerde camlarını çıkarıp kullanmak zorunda da kalabilirsin. ihtimal bunlar tabi ama düşün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?