2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok güzelmiş cnm..umarım istediğin gibi yapar mobilyacıda, güle güle kullanırsınız..
bencede her zmn beyaz en idali..ayrıntılarla uyduruursun cinsiyete odayı..perde halı oyuncak duvar süsü vs..

PETUSS ismini vereblrmisin ilacin canim.ya cok fenayim haftaya kontrol var soylucem doktora elbet bir cozum onerir.

Çok güzelmiş güle güle kullansın yafrunuzz... bende beyaz yapacağım odayı... gömme dolap şeklinde yaptımayı düşünüyorum ben.. odamız küçük zaten alanları iyi kullanmak zorundayız.. yalnız tatlım çocuk odasında cam dolap kapakları beni biraz korkuttu allah muhafaza kendi kendine açıp kapayacak onları, arkadaşları gelecek oyuncaklarını atacaklar sağa sola... kırılırsa sağlık açısından pek kullanışlı değil gibi. ilerde camlarını çıkarıp kullanmak zorunda da kalabilirsin. ihtimal bunlar tabi ama düşün bence.

gizliden takipteyim sizi yavrumm evdeki fareleri yakalayamıyorum onlarımn peşindeyim kaç zamandır ne yapışkan ne tuzak nede zehir hiç biri kar etmiyo sıçıp geziyo afidersin

aaaaaaaaaa
ne faresi gız haberim yok benim.. bi tane bi cihaz var elektrikli.. prize takıyorsun ses dalgası yayıyormuş bizler duymuyormuşuz ama farelerin duyduğu frekans aralığındaymış.. kaçıp gidiyormuş.. dayanamıyormuş.. sürekli takılı tutarsan da o sesten dolayı gelmiyormuş zatii.. internetten bi bak bence.. komşumuz almıştı ondan.. fareler eve dadanmış bi de doğurmuş.. kadıncağızın psikolojisi bozulmuştu resmen..

PETUSS ismini vereblrmisin ilacin canim.ya cok fenayim haftaya kontrol var soylucem doktora elbet bir cozum onerir.

cnm ya dr a söylediğimde 1-2 vitamin falan yazmıştı, sonra ben söyleyince bişi daha yazdı ama hangisini kalça ağrısı için yazdı bilemedim..
bi magvital die magnezyum tozu var, onu suda eritip içiyosun.
bide ostocare die bi hap var...ondada kemik güçlendirici yazıo, içeriğinde kalsiyum ve magnezyum takviyesi var..
magvital i daha önce tunihan ın dr u da vermiş kasık ağrıları için...magvital olabilir..

canım çok az yattı aslında. yiğenim bide çok hareketliydi 3-4 ay anca yattı gece hareket ettikçe kolunu felan çarpınca kendi kendini uyandırıyo diye yatırmadılar. benm yatk odam küçük baya beşik koymaya yer yok aslında. eğer sığarsa bisüre bunu koyarım. elimde çok rahat değil bu aralar. doğduktan sonra büyüyen yataklardan alırım bitane inşallah.bisüre bununla idare edicem.

çok kaşıntı var canım ama sulanacak gibi yaralar kaşımamaya çalışıyorum. benmkilerde büyüdü ve çoğaldı.

Ben kullanırdım şahsen, zaten sizde bir süre kullanacaksınız. Varsa masrafa ne gerek var. Onların yenisine vereceğin parayı bebeğin başka bişeyine harcarsın.
Bende gönlün rahat olsun.

valla içim rahatladı yaa hepiniz kullanırdım deyince. bebeğime haksızlık mı ediyorum acaba diye düşünüyodum bazen. yeni eşyalar mı alsam acaba diye :44: zaten kıyafet olarak alıcam yeni doğan hastane çıkışları battaniyeler felan. asıl para tutan beşikti bebek arabasıydı onları almıcam şimdilik. zaten odasına dolap yaptırdım mecburen. bebek odası olacak olan odayı ben kullanmadığım eşyaları koyuyordum yatak yorgan yazlıklar kışlıklar felan. ve koyacak başka biyer yok. biyer vardı gömme dolap olabilecek gibi.oraya 3 sürgülü kapısı olan bir dolap yaptırdım.rengi de beyaz yaptırdım. cinsiyet bilmediğimden zaten yatak alınca beyaz almayı düşünüyorum. kapının arkasında kalan sürgülü bölüm kullanmadığım eşyaları koymak için. diğer 2 kapının olduğu bölümler oğluma.baya büyüyene kadar kullanır çünkü büyük bi dolap oldu.

günaydınnn biz geldikkkkk kuzular nasılsınız cumanız mübarek olsun..geçmişi okuduk odalar alınmış hepsi çok güzel güle güle günlerde yatsın bebişler bizimde babamız evde bugün ondan geç geldik arada bi gene kaçamak yaparız bu arada benimde 2 hafta sonra randevum var ayın 25inde konyadaki toktoruma 3lü test yapıcam demişti detaylı ultrasonlada bakar inş. 18 haftalık olcez çünkiii

valla iyiymiş dur eşime diyimde bulup alsın ondan inşallahh dadanmazlar eve yaaa korkmuyorum ama pisliği milrobu canımı sıkıyo

çok ciciymiş çook..
şimdi trend galiba beyaz oda takımı.. ayrıntılarla cinsiyete vurgu yapılıyor..
gardolabı nereye yaptırıyorsun tatlım peki..öyle sipariş alan yerler var mı ki???

benim yatak odamda beyaz mobilya duman rengi camlardan aynlardan falan
ve o kadar büyükki 2 tane cocuk odası sıgar oraya
kendiminkiyle uyumlu olsun diye bunuda beyaz yaptırdım
erkek oldugu için fazla bogmadan mavileri vrugularım tüllere falan
cok yakın bi akrabamız aslında magazalrın falan mobilyalarını yapıyor dısarıya calısmıyor ama
benim yatak odamıda o yapmıstı her gören bayılıyor harika işciliği var adamın bide akraba diye uygunada yapıyor

çok çok güzelmiş canım benim inşallahh sağlıcakla içinde büyümeyi nasip eder rabbim

teşekkür ederimm canım aminn

çok güzelmiş cnm..umarım istediğin gibi yapar mobilyacıda, güle güle kullanırsınız..
bencede her zmn beyaz en idali..ayrıntılarla uyduruursun cinsiyete odayı..perde halı oyuncak duvar süsü vs..

canım bende ilk aşamada oda yapmıycam
aslında evde boş odam var ama
şöyle 3 yaşında falan bu odanın devamını yaptırcam
birde bizim taşınma durumumzda var aslında
kesin olmamakla birlikte o yüzden perde halı falan
odası olunca inşallah

çok güzel canım güle güle kullanın

teşekkürler cnmm

evt cnm haklısın ayaklanmaya başladıgı zaman camları söküp yerine mika gib olan camlardan koydurabilirim
gömme dolap olayıda cok iyi olur yer kaplamaz

bende senn gibi düşünüyorum cnm. o yüzden bebeğin odasına gömme dolap yaptırdım sürgülü kapı. kapılarına ayna koydurmadım çocuk bu belli mi olur yanında olmadığın bi anda bişey atar kırilir biyerine gelir allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…