teşekkür ederizay canım ya çok güzel :))))) Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin ,çok beğendim...
bende kullanırdım cnm helede yeğeniminse...sonuçta çok fazla ihtiyaç var ve çok kısa kullanıolar...onun yerine heveslendiğin başka şeyler alabilirsin..
cnm zeytinn in girdiği 3 boyutlu ultrason değil sadece, detaylı ultrason...3 boyutludan farklı sanırım dppler mı ne denio..bebeğin damarlarından iç organlarına kadar çok detaylı 4 boutlu olarak bakıolar..bi nevi bebiklerime check-up yapılyo yani:))
bildiğim kadarıyla 18-22. haftalar arasında yapılyo bu detaylı ultrason
çay & kahve normalde benim için bi hayat ritüeliydi.ee şimdi çok fazla bunları tüketemiyorum bende kendimi verdim meyva çayına en çokta elma çayı mis gibim kokuyoo.. faydalı yararlı hayırlı bişiler yiyeli 2 saatten fazla olmuşsa normal çayda içiyorum arada.. ama kahveyi tamamen bıraktım. özlüyorum bazen sanki burnuma kokusu geliyor... haftada 1 içiyorum onuda aklıma gelirse....kızlar poşet çaylar hakkında ne düşünüyorsunuz,meyve çaylarını hiçç sevmem,bi arkadaşta geçen kuşburnu sallama çay hoşuma gitti aldım,şuanda içiyorum.zararı varmıdır acep?
ben de bebek odası yapmayı düşünmüyorum. büyüyen beşiklerden almayı düşüyorum. okula gidece kadar idare etsin istiyorum. bebek odası değilde genç odası alırım diyorum 6-7 yaşlarında... ozamana kadarda büyüyen beşikler iş görür diyorum. tatilde baktım bende iyi bir büyüyen beşik 1200 den başlıyoo.. bu nedir arkadaş yaw....kızlar bebeklerinizin odasını ne zaman yapmayı düşünüyosunuz ?
valla ıhlamur iç iç sıtkım sıyrıldı.. kesmiyooo artık ıhlamur felannbu konuyu daha önce konuşmuştuk sanırım cnm...özetle meyve çayları zararlı onun yerine ıhlamur dimiştik...onuda max. 2 bardak..çay da aynı şekilde max. 2 bardak..beni 3-4 ü bulduryom arada ama olsun:))
aynen öyle. neyi karşılıyoki zaten. daha önce hiç 3 boyutlu felan gördünmü sen bilmiyorum ama ben hiç görmemiştim. hep siyah beyaz görüyodum oğlumu. dopplerde görünce dün çok tuhaf oldum. bide istedim doktordan görüntüleri verdi sağolsun. bağdaş kurup oturuyodu elini emiyodu. pipisini gördük sonra utandıda yüzünü kapatıp sırtını döndü miniğim. oyy annesinin kuzusuuu.doktor dönsünde net görünsün diye bana biraz sola yat dedi sola dönüncede ekranı göremiyodum ben. sonra tam yüzünü çekerken bak annesi oğluna dedi. çok tuhaf hissettim kendimi annesi deyince. bazen hala rüyaymış gibi geliyo çünkü hamile olduğum. bigün uyanıcam aslında hamile değilmişim hala bebeğim olsun diye bekliyomuşum zannediyorum.
ben bebiş için pek alışveriş yapmıcam kıslar. yiğenim var abimin oğlu. 7 aylık. okadar çok eşya kıyafet alınmıştıki ona çoğu kıyafetini hiç giymedi yada 1 kez anca giydi.2 yatak alınmıştı bitanesi oda takımı bitaneside yatak odası için çok güzel bi ahşap beşikti. bebek arabası o ahşap beşik, ana kucağı ve araba koltuğu gibi kullanılan şeyi kıyafetleri banyo küvetine kadar herşeyi benim oğluşuma geldi. cinsiyet de aynı olunca. herşeyde sıfır gibi yepyeni olunca fazla masrafa gerek duymuyorum. hayırlısıysa sadece ilk doğduğunda giyeceği kıyafetlerden çıtçıtlı badilerden bikaç alıcam o kadar. zaten anneanne babaanne teyzeler halalar hepsi bişeyler alacaktır. boşuna gereksiz masraf olmasın diye düşünüyorum.
sizce yanlışmı düşünüyorum. siz olsanız sıfırdan mı alırdınız bebeğinize. yoksa yiğeninizin eşyalarını kullanırmıydınız?
teşekkür ederiz
çok daha güzelleri sizin olsun inş.
biz 16.haftada giridk herşeyine bakıyorlar gerçekten doktor cinseyetini söylerken
bu al dudağı bu üst dudağı diye söyledi utandım valla
kalp odacıklarını sayılarını
iç organlarını böbrekleri beyin sıvısı ya diyorum adam bunları nasıl
görüyo yorumluyo 4 lü testimizde o zman yapıldı sonmuçlar iyi
20.haftadan sonra kalp için daha ayrıntılı bakılacakmış
birde şeker yüklemesi ve tetanoz yapılacak
başka birşey yok sanırım bu aralar
oyy oyy maşallahh...
bende çok merak ediyorum böyle duydukçaaaaaaa yirrmmm ben onuuuuuuuu yirrrrrrrr
bende kullanırdım cnm helede yeğeniminse...sonuçta çok fazla ihtiyaç var ve çok kısa kullanıolar...onun yerine heveslendiğin başka şeyler alabilirsin..
cnm zeytinn in girdiği 3 boyutlu ultrason değil sadece, detaylı ultrason...3 boyutludan farklı sanırım dppler mı ne denio..bebeğin damarlarından iç organlarına kadar çok detaylı 4 boutlu olarak bakıolar..bi nevi bebiklerime check-up yapılyo yani:))
bildiğim kadarıyla 18-22. haftalar arasında yapılyo bu detaylı ultrason
cnm benimde aynn böleydi, toktora söledim bişi verdi...verdiği şey magnezyum tozuydu sanırım, suya karıştırıp içiorum kesildi artık o ağrılargunaydin kizlar.ya benim sol kalcamda 3 gundur cok fena bir agri var kramp seklinde.mahvediyo beni.yuruyemiyorm bile.sizce hamilelikle ilgisi varmi.kas gevsetici filanda kullanamiyorum ufff...
bencede zaten yiğenimin eşyalarına bayılıyodum ben herşeyini çok seviyodum sonra ben hamile kalınca cinsiyet de erkek olunca dediler hiç masrafa gerek yok herşeyi sizin bebeğin olacak kabul edersen.neden etmeyeyim canım ciğerim o bebek de benim yabancı değilki.
Eki Görüntüle 286712 beşiği de bu zaten çok az yattı içinde sonra diğer yatağa geçti.
Yaa benimde dün doktorum renkli ultrasonla baktı 4 boyutlu dedi, karaciğeri,böbrek, mide hepsini gösterdi bu değilmi detaylı ultrason daha detaylısıda varmı ?
Yaa benimde dün doktorum renkli ultrasonla baktı 4 boyutlu dedi, karaciğeri,böbrek, mide hepsini gösterdi bu değilmi detaylı ultrason daha detaylısıda varmı ?
evt canım istedim ben verebilirmisiniz hatıra kalsın dedim tamam vereyim dedi. ama çok kısa kısa video görüntüleri koymuş.12 tane. çünkü sürekli durdurup ölçüm yaptı. ama ben birleştirdi.3.5 dk lık video olduçay & kahve normalde benim için bi hayat ritüeliydi.ee şimdi çok fazla bunları tüketemiyorum bende kendimi verdim meyva çayına en çokta elma çayı mis gibim kokuyoo.. faydalı yararlı hayırlı bişiler yiyeli 2 saatten fazla olmuşsa normal çayda içiyorum arada.. ama kahveyi tamamen bıraktım. özlüyorum bazen sanki burnuma kokusu geliyor... haftada 1 içiyorum onuda aklıma gelirse....
cd verdi mi?
tatlım kullanırdım tabiki neden kullanmayayım.. el değil ki kardeş onlar.. ama heves ettiğin sıfır olmasını istediğin yada yeğeninkilerden beğenmediğin bi şey varsa da alma gücün de varsa al derim.. içinde kalmasın..
bize babaanne hala amcadan yani eşimin tarafından fayda yok.. daha bizden para yontmaya çalışırlar.. ilk başlarda eşim fark etmiyordu durumu az para yedirmedik yani.. ama artık o da uyandı ya da bebek olunca artık sadece karım ve kızım diyor.. bir yiyeceğinize 5 yiyin diyor..
bi tek annem babam kardeşim kalıyor.. kardeşim öğrenci olmasına rağmen yavrum parasını biriktirmiş yeğenine bi kaç parça şeyler almış.. annem babam (ilk torun tabi) doldurmuş evi resmen..
ama mesela ben kızımın malzemelerini saklarım isteyen olursa da seve seve veririm..
kızlar ben bide bişey sormak istiyorum size. benim iki göğsümünde altında bisürü kırmızı kırmızı yaralar çıktı. bazılar büyüdü bazıları küçük. ve inanılmaz kaşınıyo. ofistede 3 kişiyiz bi ben bayan diğer ikisi erkek. kaşıyamıyorum tabi.ama kuduruyorum kaşıntıdan. alerji gibi bişey tamda sütyenin geldiği yerler üzerinede o gelince beni deli ediyo. bi çözüm bilen varmı yaa.neden olur bu yaralar. yada sizin vücudunuzda varmı böyle bişeyler. önce birisinde vardı sivilcedir kaşımışımdır felan diye düşündüm sonra baktım yanlardada çıktı sonrada diğer göğsümün altında çok felan. büyük de değil sarkıyo arası havasız kalıyoda oluyo diyeyim. ufff ne bunlar yaa
ben bebiş için pek alışveriş yapmıcam kıslar. yiğenim var abimin oğlu. 7 aylık. okadar çok eşya kıyafet alınmıştıki ona çoğu kıyafetini hiç giymedi yada 1 kez anca giydi.2 yatak alınmıştı bitanesi oda takımı bitaneside yatak odası için çok güzel bi ahşap beşikti. bebek arabası o ahşap beşik, ana kucağı ve araba koltuğu gibi kullanılan şeyi kıyafetleri banyo küvetine kadar herşeyi benim oğluşuma geldi. cinsiyet de aynı olunca. herşeyde sıfır gibi yepyeni olunca fazla masrafa gerek duymuyorum. hayırlısıysa sadece ilk doğduğunda giyeceği kıyafetlerden çıtçıtlı badilerden bikaç alıcam o kadar. zaten anneanne babaanne teyzeler halalar hepsi bişeyler alacaktır. boşuna gereksiz masraf olmasın diye düşünüyorum.
sizce yanlışmı düşünüyorum. siz olsanız sıfırdan mı alırdınız bebeğinize. yoksa yiğeninizin eşyalarını kullanırmıydınız?
gardolabın orjinal hali 3 kapılı ben bu şekilde 2 kapılı olarak birebir aynısın yaptırıyorum
üst taç ksımı ortalancak siparişini verdik yapılıyor
beşikte ıkeadan alıcaz
bide cibinlik alcaz beşiğe gardolabın tülüyle cibinliğe mavi mavi kelebelekler takıcam falan Eki Görüntüle 286715 Eki Görüntüle 286716
gardolabın orjinal hali 3 kapılı ben bu şekilde 2 kapılı olarak birebir aynısın yaptırıyorum
üst taç ksımı ortalancak siparişini verdik yapılıyor
beşikte ıkeadan alıcaz
bide cibinlik alcaz beşiğe gardolabın tülüyle cibinliğe mavi mavi kelebelekler takıcam falan Eki Görüntüle 286715 Eki Görüntüle 286716
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?