gel kardeş gel sarılıp birbirimize ağlayalım.. ben de aynı durumdayım.. kaldım gurbette..
kızlar ben kızımın adını zeynep koymayı düşünüyorum
yorumlarınızz lütfen
kızlar ben kızımın adını zeynep koymayı düşünüyorum
yorumlarınızz lütfen
:):):)bencedeah tabiki süperrrrr
zeynep ismini ben çok beğeniyorum anlamı da cok hos bıldıgım kadarıyla babasının kıymetlısı anlamına gelıyomus
kızlarr prensesimin ismini Doğa koymaya karar verdim. ama eşim 2. isim koymak için ısrar ediyor (ben tek isim olmasını tercih ederim) teyzeleri Doğa bebeğin 2. ismi ne olmalı sizce?
mevilefcim evin yakın olsa canım öykümü alırdı kayınvalidem kanatlarının altına...ha 1 ha 2, çevirirdik bizim evi kreşe:))
buyur canımmm
gel kardeş gel sarılıp birbirimize ağlayalım.. ben de aynı durumdayım.. kaldım gurbette..
alllaaaa züper olurdu züper.. karşıya mı taşınsam
Oy sağolun canlarım, biraz ıslatıcam sizi ama. Mavilef sen de gurbettesin sanırım, şu bi kaç aydır akıttığım göz yaşını enerjiye çevirsek rahatlıkla elektirik üretebilirdik zaten
tatlım istanbulda gurbetteyim üstelik.. herşeyden daha fena.. ben senin annene gideyim sırnaşayım..
sen de nereye gitsen bilemedim ki.. aydında annemler.. kayınvalidem de ankarada.. hangisine yakınsan cicikom..
masaya yaırabiliriz bu konuyu ilerleyen zamanlarda
zeynep ismi çok güzel de bana hep çok duygusal gelir, nie bilmom ama
doğa ismi güzel, yanına illa koyacaksanız doğa kadar veya doğadan daha kısa bi isim olabilir:)) ama ben tek isimdeyim yanayım mecbur olmadıkça...bankada okulda devlet dairesinde her zmn zorluk çıkarır, hele bide ilerde hem kendi hem kocasının soyadını kullanmak isterse allaaaaa şenlik var
selam kızlar biz geldik oğlumlaaa
bakın cicilerimizehttp://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476964-2012-nisan-anneleribebisimize-neler-aldik-12.html#post21644385
petuşş hıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?