alınsın mavilerrrrrrrrrrrrrrr
yisin petuş teyzesi o pabuçları yeaaa
çıkıos yefrular kar kış boran dışarısı, allaha emanetiz...hade bai bai
tatlım istanbulda gurbetteyim üstelik.. herşeyden daha fena.. ben senin annene gideyim sırnaşayım..
sen de nereye gitsen bilemedim ki.. aydında annemler.. kayınvalidem de ankarada.. hangisine yakınsan cicikom..
ağlaşmayın bakimmm
anamı en son gördüğümün üstünden 9 ay geçti...
hepimiz gurbetteyiz(( emme yefrularımız olcak metanetli olmalıyız
kızlar ben kızımın adını zeynep koymayı düşünüyorum
yorumlarınızz lütfen
canım ya nasıl oluyo ıkılı testte cıkmadımı benımde salı gunu korktum bak sımdı sen yıne de kalbını ferah tut
ben cvp yazacaktım fakat gece yazdığın için şimdi görmezsin karambole gider diye vazgeçtim.
öncelikle kızımın adını nisan koymak istiyorum ama şimdiden babası dalga geçmeye başladdı, nissan citroen diye
çok yakın arkadaşım geçen ay doğum yaptıve serra koydu kızının adını, çok güzel bir isim bence.
işin komik kısmı ben de sare koymayı düşünüyorum cici kızımın adını "elif sare" yada "sare nil"...
öncelikle beğenen herkese teşekkür ederim.eşimin tarafı ne öle ha sare ha serra aynı isim sanki dedilerdi pek canım sıkılmıştı moral oldu yazdıklarınız.anlamıda bolluk bereket getiren demekmiş.Ali imran suresinde bu anlamlarıyla geçiyormuş
kızlarr tünaydın
kızımın ismini serra koymayı düşünüyorum dedim benim adımda sare uyumlu olur diye düşündüm dedim.sizce nasıl dedim ama kimse cevap vermiyo.zaten son 4 5 mesajıma hiç cevap veren olmadı.kendimi öksüz yetim gibi hissetmeye başladım ben amaaa;(((
ağlarım heee[/QUOTE ]
alıntı yaptım az önce ama yanlışlıkla silmişim sanırım canımm ya... Cevabım sana olduğu için de takrar yazayım dedim. Benim ismim de Serra ve çok beğeniyorum ismimiSare'ye de uygun bence uyumlu yani... bebişini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı dilerim tatlım.
ay eşimle maç izleyeyim dedim ama gerildik bebişimle :)) ben de en iysii kızlara takılayım ne var ne yok dedim :) biz cinsiyeti daha öğrenmedik ama kız olursa irem erkek olursa da fatih kaan koyacağız.
ay eşimle maç izleyeyim dedim ama gerildik bebişimle :)) ben de en iysii kızlara takılayım ne var ne yok dedim :) biz cinsiyeti daha öğrenmedik ama kız olursa irem erkek olursa da fatih kaan koyacağız.
canım adıyla yaşasın inşallah bebeğin erkekte kızda çok güzel isimler seçmişsiniz
bizde isim bulamıyoruz yaa eşimle hiç uyuşmuyo benim sevdiğimi o sevmiyo onun söylediğini ben beğenmiyorum
aynen canım yaa bizde öyle eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum, benim beğendiğimi de eşim beğenmiooo... ne zormuş bu işler
iki isimde çok güzel.ne güzel karar vermişiniz,bizhergün konuşuyruz ama uzlaşmaya varamıyoruz.okulda öğrenci isimlerine bile daha farklı gözle bakıyom buara,inceliyom:)buarada dilsah çizelgenin nerden yapıldığını bulamadım.sen nerden yaptın?
ay daha dün yaptım ben de. çok zor oldu hatta eşime yaptırdm:) bu sitede bir sayfada ayrıntılı tarif vardı. oraya baktn mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?