2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tatlım istanbulda gurbetteyim üstelik.. herşeyden daha fena.. ben senin annene gideyim sırnaşayım..
sen de nereye gitsen bilemedim ki.. aydında annemler.. kayınvalidem de ankarada.. hangisine yakınsan cicikom..

Canım benim git anneme, en az benim kadar iyi bakar sana eminim :) Ben İzmir'deyim Aydın'da bana yakın, annene gideyim ben de
bi sarılsa 9 ay idare ederim o kadar yani :)

ağlaşmayın bakimmm
anamı en son gördüğümün üstünden 9 ay geçti...
hepimiz gurbetteyiz(( emme yefrularımız olcak metanetli olmalıyız

Petunyacım, benim de bi seneye yakın oldu ya görmeyeli, ııııhhhhmmm tamam metanetliyim şuan

canım ya nasıl oluyo ıkılı testte cıkmadımı benımde salı gunu korktum bak sımdı sen yıne de kalbını ferah tut

Cnm ikili iyiydi ultrasonda da bi problem gozukmuyo ama bazen boyle cikabiliyomus yani 3 lu test riskli cikti diye amniyosentez de kotu cikicak degil belki cocuk tamamen saglikli

ya bu çizelgeyi yapmak çok zorrrrr,nerden yapılcağını bile bulamadım.siteye giriyorum.solda bebek resmi falan yok.ben yeni üyeyim ondan mı acaba.msj yazma limiti var ya belki onu doldurmamışımdır.

bize de nisan ismi çok sempatik gelmeye başladı,anlamı da güzelmiş,ben sadece ay adı sanıyordum,aynı zamanda bolluk,bereket,cömertlik anlamlarına geliyormuş,benim cinsiyet belli değil henüğz,ama kız olursa nisan koymayı düşünüyorum ben de,çok zarif bir isim gibi geliyor kulağa

evet canım benim adımda serra bolluk, bereket ve iyilik, doğruluk demek... İnsanlar ilk başta anlamıyorlar zehra, selda, semra diyen çoktu bana ama ben çok seviyorum ismimi ben doğmadan 1 ay önce fln babam rüyasında görmüş öyle koymuşlar işte...

ay eşimle maç izleyeyim dedim ama gerildik bebişimle :)) ben de en iysii kızlara takılayım ne var ne yok dedim :) biz cinsiyeti daha öğrenmedik ama kız olursa irem erkek olursa da fatih kaan koyacağız.

ay eşimle maç izleyeyim dedim ama gerildik bebişimle :)) ben de en iysii kızlara takılayım ne var ne yok dedim :) biz cinsiyeti daha öğrenmedik ama kız olursa irem erkek olursa da fatih kaan koyacağız.

selam kızlar.. yakında öğrenirsin canım. eli kulağında. iki isimde güzel. bende yarın doktora gitcem. artık cinsiyet netleşir heralde doktor erkek demişti bakalım.

canım adıyla yaşasın inşallah bebeğin erkekte kızda çok güzel isimler seçmişsiniz

bizde isim bulamıyoruz yaa eşimle hiç uyuşmuyo benim sevdiğimi o sevmiyo onun söylediğini ben beğenmiyorum

canım adıyla yaşasın inşallah bebeğin erkekte kızda çok güzel isimler seçmişsiniz

bizde isim bulamıyoruz yaa eşimle hiç uyuşmuyo benim sevdiğimi o sevmiyo onun söylediğini ben beğenmiyorum

aynen canım yaa bizde öyle eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum, benim beğendiğimi de eşim beğenmiooo... ne zormuş bu işler

iki isimde çok güzel.ne güzel karar vermişiniz,bizhergün konuşuyruz ama uzlaşmaya varamıyoruz.okulda öğrenci isimlerine bile daha farklı gözle bakıyom buara,inceliyom:)buarada dilsah çizelgenin nerden yapıldığını bulamadım.sen nerden yaptın?

ay daha dün yaptım ben de. çok zor oldu hatta eşime yaptırdm:) bu sitede bir sayfada ayrıntılı tarif vardı. oraya baktn mı

Selam kizlar,
Su an 14+1 gunluk hamileyim, Mayis anneleri topiginde devam ediyorum.
İlk hamile kaldigimdan beri icimden bir his benim de Nisan annesi olacagimi soyluyor :) bebegim de onden gidiyor zaten :)

Bu yuzden size de bir merhaba demek istedim. Belki 18-20. Haftalarda doktor beklenen dogum tarihini guncellediginde ben de araniza katilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…