Selam kizlar,
Su an 14+1 gunluk hamileyim, Mayis anneleri topiginde devam ediyorum.
İlk hamile kaldigimdan beri icimden bir his benim de Nisan annesi olacagimi soyluyor :) bebegim de onden gidiyor zaten :)
Bu yuzden size de bir merhaba demek istedim. Belki 18-20. Haftalarda doktor beklenen dogum tarihini guncellediginde ben de araniza katilirim.
selam kızlar bende nisan annesiyim ve aranıza katılmak istiyorum çok mutlu ve ayrıca çok heyecanlıyım onu bir an önce kucağıma almak istiyorum eminim hepiniz benim gibi hissediyosunuz Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
amin canım hoşgeldinselam kızlar bende nisan annesiyim ve aranıza katılmak istiyorum çok mutlu ve ayrıca çok heyecanlıyım onu bir an önce kucağıma almak istiyorum eminim hepiniz benim gibi hissediyosunuz Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Günaydın herkeseee :))))
Günaydın herkeseee :))))
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkese... Güzel güneşli bir haftasonu. Karadenize belli olmaz gerçi her an kararabilir :) bugün bebeğime araba almaya gideceğiz gri tonlarında düşünüyorum..
günaydın canım, rengine bile karar vermişssin işin kolay olur.ama o kadar çeşit görüce insanın kafası karışıyor.ben almadım daha ama gönlüm kırmızıda:)
iyiyim cnmm sen nasılsın?pazartesi d. günüm perşembe de doktor teyzemizle randevu var4 boyutlu için heyecanla bekliyoruzz...günaydınlarrrr
nasılsın canım ??
günaydın lucky,öğretmenmişsin sende.nickine bakınca ingilizce öğretmenimisin acaba dedim?
ben de gri kırmızı düşünüyorum 2. bebek de kullansın diye:) bu arada çizelgeyi yapmışsın tebrik ederim :))
iyiyim cnmm sen nasılsın?pazartesi d. günüm perşembe de doktor teyzemizle randevu var4 boyutlu için heyecanla bekliyoruzz...
Evet canım ama dershanede çalışıyordum ayrıldım.fen edebiyat mezunuyum ben
mutlu yıllar canımmmmm
ayyy bizim o ultrasonu 1 ay sonra görücez inşallahhhh
ne kadar heyecanlı yaaaa
sağol,azcık uğraştım ama başardım:).bebek arabaı için düşündüğün marka var mı yoksa görüncemi karar vercen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?