ahhhaaaa beyim beni şu anda boşamak üzere...
mail attım ben yağmur u beğenmiyorum die, o zmn isim söyle dedi..önerdiğim isimler;
berlika, erva, eliz, ikra, elisa, mina, melinda, milena, armina..
cevabı şu: sen kızına isim koymuosun, aa kızının ismi ne die sorsunlar istiosun...
diğer önerilerim;
Maia : Atlas ile Pleione'in kızı. Zeus ona gönül vermişti. Kyllen dağında onunla evlendi ve Hermes doğdu.
İsis : Güneş tanrısı Horos'un annesi.
Leda : Etolia kralı Thestios'un kızı, Tyndaros'un karısı.
buna cevap: yaktırtma bana o formunu, forumdanmı öğreniosun bu isimleri
uykum açıldı:)))
Normalde cnm...ayrıntiliya 2 hafta sonra birden
o neymiş yaa
onun ayrıntılı ultrasonda mı gördü normalde mi?
o neymiş kızz ilk kez duydum beee acep çokmu calsiyum aldın dr bişey demedimi sen sormasanda onun anlatması gerekmezmi
ben DAĞHAN ismini çok beğeniyorum benimde oğlum olcak koymak istedim ama eşim istemiyor..bence çok güzel bi erkek ismi koy derim, söylerken ağız dolduruyo :))))
bugün benim dogum gunumdu o kadar cok işim birikmişti ki evde ancak girebildim bugunu sizinle gecirmek isterdimmmm
İns. Cnm ya....evdeyim genelde girmiyorum hafta sonlarida bu hafta sonu pek neşem yok, kafam dağılsın die girdim....peuşş nbr kuzum nasılda özledim hepinizi sen burdasın hayırdır mesai mi? dr merak etme önemli değil dediyse cok ustunde durma bitanem hep iyi dusun yagmur guclu kız bomba gibi gelecek inşallah
pufff hemende cıktıannem gıda zehirlenmesinden 2 gundur hastanede yatıyodu cok mutsuz ve yorgun gunler gecirdim hala da foruma girip kimseyi göremedim geceeleri fırsat bulursam gecmişi okudum oda hepsini değil kızlar hepinizi cok özledimm yaa evinizede net alın gece gunduz birlikte olalım
Aaaaaa o zmn hemen kutluyalm....
Happyyy birthday meznzillll...
Cnm yeni yasında yeni ninnak bı hediye gelcek ins. Sana...ama biraz beklicenn...hersey gönlünce olur ins. Yeni yasında cnm...
sağol kuzummm. biliyomusun belki cok minnaklar varlıklarından az haberdarız yeni yeni pıtlıyolar ama kaç gundur agla agla canım cıktı arada pıt yapıyo ben aglarken sanki uzulme annecim ben vaarım der gibi o herseyye bedel yaa ne guzel bişeymiş anne olmak anne olabilmek..
bugün benim dogum gunumdu o kadar cok işim birikmişti ki evde ancak girebildim bugunu sizinle gecirmek isterdimmmm
sağol kuzummm. biliyomusun belki cok minnaklar varlıklarından az haberdarız yeni yeni pıtlıyolar ama kaç gundur agla agla canım cıktı arada pıt yapıyo ben aglarken sanki uzulme annecim ben vaarım der gibi o herseyye bedel yaa ne guzel bişeymiş anne olmak anne olabilmek..
Evet cnm ya...Allah'ın hikmeti...insanın bide gülesi gelio onlar öle pit pit ettikçe...inşallah saglikla kucağımıza alırız hepimiz...dua larım hep böyle...
canım anneciğine çoooook geçmiş olsun..
iyi ki doğdun canım benim yeni yaşın bebişine sana ailenize hep güzellikler getirsin inşallahh..benim de pazartesi doğum günüm..
Petuşumm üzme canım kendimi doktoruna güven..menzilcim sen de ağlayarak meleğini de üzme Allahın izni ile sağlıkla alacağız meleklerimizi kucağımıza..Benim de 1 ay olacak çarşamba günü.randevumuz da perşembe.İlk kez böyle ayrı kaldım ama değecek hem 4 boyutlu muayenemiz hem rutin muayenemiz var o gün:)) Bi de artık binlerce şükür hissettiğim için o kadar sabırsızlanmıyorum
Hareketlerini hissedebiliyor musun yani ben henüz hiç hisssetmedim
cok teşekkurler luckyincidentcim :) gecti mutsuz gunler annemmcim şimdi iyi cok sukur ama onu kaybetme korkusu cok kötuydu. seninde dogum gununu şimdiden kutluyorum ben her zman giremiyorum bazen pcim eşime lazım oluyo işe göturuyo seneye bebişlerimizle gireriz yeni yaşımıza inşallah. bizimde dr randevumuz carsamba gunu bende cok ayrı kaldım bebemden 1 aydır göremiyorum cok özledim kuzumu
evet artık hissedebiliyorum genele çişe sıkıştıgım zaman sırt ustu yattıgımda hissediyodum ama şimdi pıt pıt atıyo bide benim bebiş tahminime göre solda duruyo kayarak hareket ediyo canımıda cok hafif yakıyo ama babası onunla konusmaya baslayınca cok pıtlıyo babacı olucek veled :) dun gece babamızın eline kocaman bi pıt yaptık garibim nasılda sevindi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?