2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

geçmiş olsun canım.. acil şifalar dilerim

bugün benim dogum gunumdu o kadar cok işim birikmişti ki evde ancak girebildim bugunu sizinle gecirmek isterdimmmm

Doğum günün de kutlu olsun tatlım, nice mutlu, sağlıklı yaşlara inşş...dün giremedim kutlama geç oldu

merhaba kızlar;
dün girip haber veremedim bizimde bir prensesimiz olacakmış...dün doya doya gördük kızımızı çikolata yedim dediğiniz gibi kıpır kıpırdı miniğim
bi çok foto verdi doktorumuz bide cdsini verdi bu kez. 3lü testimizide yaptırdık cuma alıcam sonuçları bakalım... inşş herşey yolundadır, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi

5 aylık olduk...bu hafta tekrar gidicem dr a sırf cinsiyet baktırmaya.Bu ay gittiğim 4 dr olucak...
Menzil Ömrün sağlık sıhhat huzur bereketle dolu geçsin yeni yaşın sana bebeğine sevdiklerine hayır getisin arkadaşım mutlu yaşların olsun..

allah annenlı babalı buyutsun canım :) ne kadar guzel bı duygudur smdı o yaa
bendede bırsuru belrtı var ama hala test yapmya korkyrm negtf cıkar dıye bırde kaç aylık oldu ? :)

canımcım tşk ederim dun guzel mutlu bi gundu herkes surprizlerle geldi eve.

gözünaydın sende cinsiyeti ögrenmişsin hayırlı olsun Allah hayırlı bi evlat olmasını ve kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah..

ah canımm benim çok teşekkur ederim guzel dileklerin için..
istanbuldaysan sana zeytinburnu avrasya hospital gamze baykan'ı tavsiye ediyorum burda bi arkadasımda gitti bebiği cinsiyetini göstermiyodu olumlu sonucla dondu. kendisi benim drum ve 12 haftalıkken öğrendim bi oglum olacagını. ultrason cihazları gercekten cok iyi göruntuler cok net istersen bi dene tatlım.

sızlerın adına coook sevınyrm canm ya :) demek 5 aylk ıyı cnm ya az kalms yıne 5 ayı büyk bır sabr sevgyle doldrmssn surda kalms 4 ayn umrm her sey cok guzel olr sızn ıcın bbıran once kucagna alrsn :) kske benmde bebegm suan karnmda olsaydı dıyemcm olsaaaa cnku hala test yapmdm ama cok ıstyrm

canım ne kadarlık evlisin yada ne zamandır bebik calısmasındasınız gunun gecti mi?

canım ne kadarlık evlisin yada ne zamandır bebik calısmasındasınız gunun gecti mi?

kısaca anltmk ımknsz dıyeblrm canım anltym belrtlrmı sennklrle karslstr bakalm senn belrtlrn nelrdıı adetım gecıktı ama gecıkmesıne ragmen bu ayda oldum ayın 9nda yanı suan hasta gıbıyım ama degılım nasıl desemkı daha once hıc byle olmammıstım ılk gunu katı geldı bordo kahveye donuk gıbı ılk defa bukdr agrlı gecryrm dıyeblrm ılk gun norml adet gbydı ama ıkncı gun azldı yanı bı bucuk gun surdu ve daha sonra azıck kahverngı leke geldı okdr kı ben en az 5-7gun goren bırıyım..hatta cuma gunu banyoda once mıdem bulndı ıstfra etmk ıcn egldm lavobaya ama gozlerm karardı ve kendmı gozlrmı actgmda tavana bkrken buldm baylmsmadet zamnmda hıc gögslermde bı farklılık olmazda bu sefr gogslerm dolgnlastı ucu genısledı uzadı ve koyu kahveye döndü ve ucu cok yumsk ıcınde sıvı varms gbı nasıl desmkı ama agrı fazla yok:/ cok sık ıdrara cıkyrm ve bı kc gundr ayklrmda kramlr agrlr var:/ve bugn farketgm bsyı daha paylasaym gobegmden asagıya bı cızgı belrgnlstı ve yuzumda cok cok az oolmsna ragmen lekelr cıktı kı beyaz tenlı olmama ragmen yanı koyu tenlılerde dha cok olr bldgm kadaryla,atesım gecelerı hep yukselyr ve nasl deesmkı raht uyuyamyrm sankı ıcımde bsy var egılemyrm raht harekt edmyrm kasıklrmda agrı var ve gobek gıbı bsy belrgnlestı karnmda bana yardmcı oln ltfenn ıdrarmda ıyıce sarıya döndü pskljmdr yoksa ustune mı göryrmmm olblr mı hamılemıyımm? (

allah annenlı babalı buyutsun canım :) ne kadar guzel bı duygudur smdı o yaa
bendede bırsuru belrtı var ama hala test yapmya korkyrm negtf cıkar dıye bırde kaç aylık oldu ? :)

sağol canım darısı başına o zaman hayırlısı ile :) 18. haftamızdayız 5. ay oluyor işte

Rabbim her isteyene bebeğini versin inş..... dün okudum cam bardağa idrar yapıp bir gece bekletince sabah tortu eger yukarda ise gebelik belirtisiymiş aşagıya çökerse gebe değilsin demekmiş.
Ayrıca hamile olanlar aynı şeyi denediğinde beyaz tortu dipte ise bebek erkek kırmızı noktalar görünürse dipte bebek kız olabilirmiş.Ama sadece netten alınan labaratuvar çalışanlarının verdiği bilgi gerçek payı yok ....

ne güzel canımmm :)) sende hep mutlu ol artık üzme sakın kendini..
evet canım yaa biz de mutlu olduk cinsiyet öğrenmek heyecanlı, değişik gerçekten amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşş ....

bu hafta 18. haftaya girdim,hamile kaldığımı öğrendiğimden beri duştan sonra Johnson's bebe yağı sürüyorum göğüslerime (uçları hariç),karnıma,kalçalarıma be baldırlarıma,başka da bişi kullanmadım henüz,göğüslerim 2 bedene yakın büyüdüler ama herhangi bir çatlak olmadı henüz,bir de çok su içiyorum,normalde de çok su içerdim zaten,şimdi suyla geziyorum resmen,su içmenin çok önemli olduğunu söylüyorlar çatlak oluşmaması için.ama bence çatlayacağı varsa çatlar gibime geliyo,belki son aylarımda çatlak kremi alırım bilmiyorum,şimdilik bebe yağı yetiyor gibi bana,pek kaşıntı falan da yok bende henüz

buu bılgıyı bızımle paylastgn ıcıınn cooook teskkr edrm canm benm ya ılk ısım bugn denemkk oluckk :) allahm ınsllh tortu vardr ve yukrdadrr :) cook sagoll ya

bugün pazar olmasa sağlık ocağına ben de giderdim,aklıma gelmedi değil ama kapalıdır diye tahmin ediyorum,eve steteskop alasım var insan kendini bir tuhaf hissediyo sanki,gece bile uykumun arasında kafama nasıl takmışsam,arada uyandığımda aklıma geliyodu falan.Şu salı günü gelse de bi görsem rahatlıcam,o beni bi süre idare eder nasılsa,o zamana kadar da hissetmeye başlarım heralde.Aslında neden tedirginim biliyo musun,hani bazı durumlarda anne karnında bebek ölse bile uzun süre belirti vermiyo ya,o korkutuyo beni,Yoksa belirti ,ağrı vs kesin oluyor deseler,hiç bu kadar kasmıcam.Aslında yaptığım şey mantıksız biliyorum ama gel de kendine bunu anlat:44:

ben de internette öyle okudum ama insan bi kere takılınca ister istemez stres yapıyo,hani bazı bebekler anne karnında ölse bile günlerce belirti vermiyor ya,insan ondan korkuyo,aslında rahat olmak gerek ama nedense ben 2 gündür taktım kafaya,salı günü randevum benim de,eve ultrason almak gerek,anca o paklar bizi 22. haftaya kadar bile hissedilmeyebilir diyor uzmanlar aslında,ama işte insan böyle 15.-16. haftada şunu hissettim bunu hissettim diyenleri okuyunca ister istemez ben neden hissetmiyorum diyor

canım yazdıkların gebelik belirtileri ama sunlarıda söyliyim benim gunum gecmeden goguslerim dolgunlastı ve dokunmak mumkun degildi oyle bi agrı ve sızı vardı. uzerine adet görme denen seyin baska bi adı ve bilimsel acıklaması var ama aynende anlattıgın gibi azalmıs lekenme tarzında oluyo. ben 17 haftalık gebeyim ve daha hiç kusmadım. o çizgi ilk ay göbegimde var mıydı onada hiç dikkat etmedim. tenindeki lekelere gelince gebelikte ciltte lekeler 17. ve 18. haftada olusuyomus. göbek cıkması için daha cok erken. geceleri içinde bişey var gibi hissetmen ve hareketlerinde kısıtlama olması seni rahatsız etmesi imkansız cunku bizler bile bebişlerimizi ultrasonda gordugumuzde veya hareketlerini ufak ufak hissettigimizde hamile oldugumuzu hatırlıyoruz daha gebeliğin farkına yeni yeni varıyoruz diyebilirim. sunuda belirtmeliyimki gebeysen yada gebe kaldıgın zmaan kimseyle kendini kıyaslama unutmaki her gebelik kişinin kendisine hastır herkes farklı şeyler yasayabilir. sana tavsiyem bu psikoloji içinde daha fazla yogunlasma testini yap net sonucunu öğren sonuc ne olursa olsun mutlu olmayı unutma. ne zmandır bebek istiyosun bu arada?

cok olmuyo canm 1 2 aydır falan ama cook ıstyrz :) sızlern yernde olmyı cok ısterdm suan : psikolojik olblr dıyosun yanı /: pekı test yapym mı yınede sence canm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…