bebişlerinin keselerini gören arkadaşlar kaç haftalıkken gördünüz.Kısmetse bende perşembe günü ilk muayeneye gidicem ilk hamileliğim 5 haftalık olacak bebeğim acaba görebilirmiyim.
cnm ben 4 haftalıkken gördüm gerçi çok küçüktü ama
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam inş. ne bulantı ne kasık ağrısı hiç birşey yok bende hamile olduğumu anlamıyorum coğu zaman :) sadece bazen baş dönmesi oluyor sizdede oluyormu?
ne güzel maşallahbende hiç başdönmesi olmadı ama bugün gözüm kararır gibi oldu heralde tansiyorum düştü:44:
küçük müçük ben razıyım onu bi göreyim dünyalar benim olcak hayırlısı olsun canım bu arada bebişin
kızlar az once doktordan geldim, karından ultrasonda mercimeğim gözüktü 8 mm imiş :))Allahıma şükrüler olsun, inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.
kızlar az once doktordan geldim, karından ultrasonda mercimeğim gözüktü 8 mm imiş :))Allahıma şükrüler olsun, inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.
gözün aydın canım muhtemelen o gözüken bebişin kesesidir kendisinin gözükmesi için daha erken bir gebelik haftasındasın çünküinşallah pıtpıtlarıyla beraber kendisini de göreceksin canım hayırlısıyla benim de cuma günü kontrolüm var allah kısmet ederse pıt pıtlarını görmeye gideceğiz
benim şuan elllerinizden öper 2004 nisan dogumlu bir oğlum var ve şuan 7+2 hamişim ve hesaplara göre bu mercimekte nisan doğumlu olacak ben vazgeçmiştim ama olmayacak die ama 7 yıl spiralli korunmadan sora 2 kimyasal düşük olunca vazgeçtim olmuo die düşünürken allahıma binlerce şükür....ama kese görünüoda 6+5 iken yarın kontrolüm var doktorum idrara sıkışık gel dedi ama kalp atışını ve bebeğimi umarım görürüm duaa edin kızlarr .rabbim olmayanlarada nasip etsinn
bebişlerinin keselerini gören arkadaşlar kaç haftalıkken gördünüz.Kısmetse bende perşembe günü ilk muayeneye gidicem ilk hamileliğim 5 haftalık olacak bebeğim acaba görebilirmiyim.
suan kansızlıgım yok ama 3. aydan sonra kan haplarına baslanılıyor sıvı olanı hap olanı vr senn kanın ne kadar iyi olursa o kadar iyi bnm ark hiç içmedi dogal olması daha iyi diye düsündügüm için ....pekmezide tek yiyemiyorum o yüzden sütte içmek lazım birlestiriyorum işkenceyi anlayacagınız normalde ikisinide hiç sevmm ... bide bi yerde okumustum ilk 3 ay kandan besleniyormus bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?