2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biumut canım bugün nasılsın bende de mide bulantısı gibi birşeyler başladı tam bulantı diyemem ama midem çok garip oluyor uyandıktan sonra 7-8 saat boyunca birşey yiyesim gelmiyor ama yemeden de duramıyorum yemezsem daha fena oluyorum:97:

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam inş. ne bulantı ne kasık ağrısı hiç birşey yok bende hamile olduğumu anlamıyorum coğu zaman :) sadece bazen baş dönmesi oluyor sizdede oluyormu?

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam inş. ne bulantı ne kasık ağrısı hiç birşey yok bende hamile olduğumu anlamıyorum coğu zaman :) sadece bazen baş dönmesi oluyor sizdede oluyormu?

ne güzel maşallah bende hiç başdönmesi olmadı ama bugün gözüm kararır gibi oldu heralde tansiyorum düştü:44:

kızlar az once doktordan geldim, karından ultrasonda mercimeğim gözüktü 8 mm imiş :)) Allahıma şükrüler olsun, inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.

ne güzel maşallah bende hiç başdönmesi olmadı ama bugün gözüm kararır gibi oldu heralde tansiyorum düştü:44:

amin cnm inş. genelde birşey yedikten sonra oluyor başdönmesi gece 4 e kadar uyumuyoruz eşimle tv izliyoruz benim birden başım dönüyor ufacık basımı cevırsem acayip dönüyor heryer sonra yatıyorum uyuya kalıyorum 1 2 saat sonra geçmiş oluyor bendede bu şekilde nüks ediyor demekki.

bu arada bende 4+5 günlükken keseyi ve kalp atışını görmüştüm :)

kızlar az once doktordan geldim, karından ultrasonda mercimeğim gözüktü 8 mm imiş :)) Allahıma şükrüler olsun, inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.

gözün aydın canım muhtemelen o gözüken bebişin kesesidir kendisinin gözükmesi için daha erken bir gebelik haftasındasın çünkü inşallah pıtpıtlarıyla beraber kendisini de göreceksin canım hayırlısıyla benim de cuma günü kontrolüm var allah kısmet ederse pıt pıtlarını görmeye gideceğiz

cok sevindim senin adına bu sevinç seni 1 hafta götürür sonra yine aceba nasıl diye doktora gitmeyi dört gözle beklersin :)

benimki 6 haftalıkken 8mm di cnm seninki büyükmüş maşallah :)

ewet canm keseyi gördük daha kalp atışı için 12 eylül e gun verdi izinden anca o zaman geliyormus.. hadi bakalm inşallah sende pıtları guzelce duyarsın

benim şuan elllerinizden öper 2004 nisan dogumlu bir oğlum var ve şuan 7+2 hamişim ve hesaplara göre bu mercimekte nisan doğumlu olacak ben vazgeçmiştim ama olmayacak die ama 7 yıl spiralli korunmadan sora 2 kimyasal düşük olunca vazgeçtim olmuo die düşünürken allahıma binlerce şükür....ama kese görünüoda 6+5 iken yarın kontrolüm var doktorum idrara sıkışık gel dedi ama kalp atışını ve bebeğimi umarım görürüm duaa edin kızlarr .rabbim olmayanlarada nasip etsinn

hoşgeldin o zaman inşallah canım duyacaksın pıtpıtları da
oğluna söylediniz mi kardeşi olacağını söylemediyseniz ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz nasıl karşılar yani kıskanır mı acaba çünkü tam da okul çağındaymış, heralde 2. sınıfa geçmiştir:26:

Son düzenleme:
6 haftanın içindeyim bebeğimin kalp atışlarını duyabilir miyiz ???

bi de ultrsonla alttan muayene hangi durumlarda ve nasıl oluo bilen var mı??

bebişlerinin keselerini gören arkadaşlar kaç haftalıkken gördünüz.Kısmetse bende perşembe günü ilk muayeneye gidicem ilk hamileliğim 5 haftalık olacak bebeğim acaba görebilirmiyim.

Ben bugün tam 5. haftamdayim, alttan baktı keseyi gördüm.bayramdan sonra da pit pitlar için çağırdı:) ama kaç mm olduğunu söylemedi bana, benim de aklıma gelmedi.hemşireyle doktor cok güzel dedi

ben ilk haftalar pekmezi kaşıkla yiyodum en son yediğimde çıkardım ve bi daha yiyemedim mecbur kan ilacı kullanıyorum kanım çok düşük.gittikçede düşüyor.sonuçta kandan beslenirken yinede beslenmeye dikkat etmek gerekiyo nede olsa yediklerimizin çoğu kana karışıyo ve bundan besleniyo.benim doktorun dediği; ii besleniyim diye mideni bulandıran şeyleri yiyerek işkence etme demişti bu yüzden siyah üzüm ve suyunu içiyorum bende.bide bişey sorucam göğsünün etrafında kahverengi kısımlarda şişme varmı böyle tomurcuk şeklinde.ve ucunda kızarıklık?

Mrb Nisan anneleri.Bende hamileyim ve şuanda 7+1 günlük bebişim.Kalp atışlarının 6+2 de gördük.Alttan muayene ile tabi.Çarşamba günü yine dr.a gideceğim ilk zamanlar kahverengi lekelerim olmuştu.Progestan kullandım ve dinlendim.Bu arada 14 aylık bir oğlumda var.Tabi onla ne kadar dinlenilebilirse(?)

ıyı akşamlar kızlar bugun bende drdaydım kalpatışlarını duydum muhteşemm bi duygu çok duygulandım heycanlandım, rabbım herkese yaşatsın bu duyguyu, uzanmış yatıyodu pıtırcık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…