kızlar bi şey soracam
şimdi biz 19 haftalık olduk
ama gebelik haftalarını okudugum bi site var
orda 18+0 18+6 arası günlere 19. hafta diyor
bu durumda ben 20. haftaya mı bakmalıyım ?:44:
ben de internette öyle okudum ama insan bi kere takılınca ister istemez stres yapıyo,hani bazı bebekler anne karnında ölse bile günlerce belirti vermiyor ya,insan ondan korkuyo,aslında rahat olmak gerek ama nedense ben 2 gündür taktım kafaya,salı günü randevum benim de,eve ultrason almak gerek,anca o paklar bizi22. haftaya kadar bile hissedilmeyebilir diyor uzmanlar aslında,ama işte insan böyle 15.-16. haftada şunu hissettim bunu hissettim diyenleri okuyunca ister istemez ben neden hissetmiyorum diyor
ayy kuzummmm nasıl kafam karısıyo su takip işinde yaa ben gebelik orgdan giriyorum son adet tarihimi yazıyorum ne cıkarsa o yani bide su gebelik çizelgemi takip ediyorum :) mesela ben su an 17+2yim ya druma göre 16+2yim o bi hafta geriden geliyo ama bence 17+2 dogru cunku ben oğlumu hissediyorum artık pıt pıt atıp duruyo :)
cok olmuyo canm 1 2 aydır falan ama cook ıstyrz :) sızlern yernde olmyı cok ısterdm suan: psikolojik olblr dıyosun yanı /: pekı test yapym mı yınede sence canm ?
ya maşallah oğluşuna
benimki 19 hafta olmasına ragmen hissetmiorum
benim oğluşum çok uslu herhalde sakin bi çocuk
canım takma kafana kendi kendini üzüyorsun..bnde henüz hissetmiyorum arada pıt pıt duyuyorum gibi geliyordu dün doktor kontrolüm vardı işte doktora sordum böyle oluyor duyabilirmiyim diye daha çok erken dedi düşünüp kendini dinleme bu kadar dedi..ilk hamileliklerde 20. haftalarda ancak hissedersin dedi canım. bebişini özlemişsin sen bu yüzden üzüyorsun kendini. benimde 1 ay 1 hafta olmuştu görmeyeli dün gittim o kadar büyümüş ki artık... salı günü görüştüğünüzde için rahatlar anlatırsın bize de
inşallah canım,aslında doğru diyosun,aslında hamileliğimin başından beri hep çok rahattımibu sefer neden bu kadar taktım bilmiyorum :44:,salı günü bebişi gördükten sonra rahatlarım artık
benimki ne olucak bilmiyorum valla bende öyle oturup kalkarken hissetmiyorum canım yani kolay hisedemiyorum su an. idrara sıkısınca pıt atıyo '' anne git işe yerimi daraltıyosun'' der gibi yada asagı egildigimde pıt vuruyo '' anne kalk kalk beni rahat bırak'' der gibi anlayacagınız keyifci oluyo :) bazen sırtustu yatıyorum babası konusuyo onada pıtlıyo babacı olucak veled :)
bidee kızlar benim arkadasım 22. haftada hissetmişti aklınıza niye kötu şeyler getiriyosunuz yaa.. zaten 18-22 hafta aralıgında hissediliyomus. ama bi tavsiye idrara sıkısın ve sırtustu yatıp bekleyin bence cok işe yarıyo bebişe zararı var mı bilmiyorum ama o zaman net hissedebiliyorum ben.
buu bılgıyı bızımle paylastgn ıcıınn cooook teskkr edrm canm benm yaılk ısım bugn denemkk oluckk :) allahm ınsllh tortu vardr ve yukrdadrr :) cook sagoll ya
slm kısslar,
bu hısse mevzusu benı delirtiyor yawww cogu kısı hıssedıyorum dıo ya bızım kısss agır molla herhalde hıssettırmedı fallik daha gecen aksam yemek yedikten sonra uzandım karnım yemekten sonra daha da buyuyor gobek deliğim hafıf dısarı cıkmıstı :) ertesi gun ındı aksam geri cıkıyo :)
çok değilmişki tatlım ben gecen sene mayısta evlendim yasminle korunduk bu sene martta korunmayı bıraktım bende hemen gebe kalamadım 2 ay fos cıktı bide biz eşimle cok korktuk kayınvalidemlerin 14 sene cocugu olmamıs sonra olmus. ama 4. ay hamile kaldım işte her ay senin gibi belirtileri yasıyodum psikolojik hamile die guluyodu annem bana korkma die teselli ediyodu ama bence testini al yap o psikoloji cok kötu negatif cıkınca ucunda ölüm yok ya yine deneersiniz denemesi daha zevkli
dgru sylyrsun aslnda da ıste ne bılıym yınede canm:/ test alym dedm ack bır tane eczane bulamadk nöbetcı eczne fln yok hıcc :/( p.tsi artkk :/ ama su cam bardkta denıcm bıı
saat geç oldu ama bayaadır girmiodum, merakla sayfaları okudum:) arkadaşlar doktorum çatlak olmasın die alphonova die bi markanın broşörünü verdi bugün eşimle eczaanede baktık başka markalar vardı ve fiyatları ortalama 80 tl ve sadece 150 ml . bize çok pahalı geldi eşim internetten babe marka 200 ml 50 tlye buldu bizde onu aldık.. çatlak kremi kullanan var mı, işe yarar mı acaba merak ettim :)
hadi hayırlısı Allah gönlunuze göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?