ben çok kızmıyorum cnm ya..bizde işimizi yaparken bazen karşımızdakini anlamadan mal gibi yapıoruz..dr um çok ii bi kadın işinde ama azcık soğuk, günahını almim:)) cnm zaten belki söylemeyecekti ama 2 hafta sonra detaylı ultrasona gircez başka bi dr yapcak zaten söylerkende detaylı ultrasonda size böle bişi diebilirler korkmayın yanlış düşünmeyin dierek başladı cümleye...o anda dr ne derse desin zaten insan kafasında kurmaya başlıo cnm anında..sonra aradan biraz zmn geçince daha mantıklı, daha makul oluo. karşıısındaki anlamaya çalışyo..bende hafta sonu çok üzülmüştüm ama şimdi öle değilim..inanıyorum bişi olmuyacağına...kendimi inandırdım:))ama sen yinede bombalamak istersen kadıköy şifada birgül karakoç:))
tatlişkolar biz çıkıyoruzyavaş yavaş..
öpüyorum her bi yerinizden..
güle güle canım mucx..
kızlar babacımız geldi bizimde hasta olmus accık kociişim bende cıkıyorum ilgiye şefkate ihtiyacı var :) nasılda mızmız olur hastayken ya ben bu adama acayip aşıkım iyikide evlenmişim yaa ohk.. hadi iyi akşamlar hepinizee yarın gorusuruzz..
evet cnmhahhha hahhhh kısss anam mothercare ustundemi işyerin ben banka dıe dusunuyordum orda bankamı var aracı kurum var hep katlarda ve o aracı kurumlardan birinde çalıstım ben...çeşit cok az karyola fıyaını indirmişler 180tl ahşap 5 yasına kadar kullanabilir..35 tl ye kadıfe tulumlar vardı cok ceşit yoktu daha buyuk magazaya gitmek lazım her ayın 15 ınde yapıolarmıs vakıt yaklastıkca sınecez yavas yavas magazaya
bai bai...tatlişkolar biz çıkıyoruzyavaş yavaş..
öpüyorum her bi yerinizden..
tmm takmıorum...dua ediyorum başka yapıcak bişim yok, belli olmayan şeyler için üzmicem kendimitmm artık takma kafanıı ...belkide bizde de var olagan bişey zaman ilerledikçe oturuyor dr 3-4 boyutlu bakınca gordugunu soyluyor işte cok dusunme kafanda bak ben 2 tane kaybettim 1 sene içinde 3.gebeliğim endişe ve korkunun bii pok getirdiği yokkk tasalansam da dusunmemeyi zmana bırakmayı ogrendim korku korkuyu getıryor tabii önlem alınması gereken bişey varsa takip altında tutarak hayatımı zehır etmeden etkilemsine olumsuz anlamda izin vermeden yaşamaya çabalıyorum....daha bir sürü şey cıkacak belki oyle soyle duyacaz belki duymucazz serin olalımmm okeyto:13:
sen cok memnunsun kızmamışsında cok o zman bombaya da gerek yok. neyse kesin bişi söylemeside cok iyi oldu yatmadan ılık sutunu iç uyu bu gece yagmurla içerden sana sarılıyodur hadi uyu annecim ben cok iyiyim diee :)
simayın annesi bak kapı süsün hazır:))
Eki Görüntüle 288269
benim bahsettiğim kapı süsleri böle..yani tüllerin yanına balon yerine böle biş..sonra odasındada asabiliriz, orjinal yapim:)))
Eki Görüntüle 288271
bide çıkıorus bizde...herkese bai bai
bu kızların hepsi uyuyo mu ki acep niye kimsenin sesi cıkmıyo niyee? petuşla ben mi uyumuyorum bi tek
yanlız degilsiniz bnde uyuyamıyorum hiç erken kalkamazdım önceden uyku delisiydim simdi ne gece uyyuabiliyourm ne sabahh
yarın ayrıntılı ultrasonum war ınsallah bı sorun cıkmaz (amın)
cnm bende orayı geçenlerde gördüm
bi arkadaşa ev hediyesi bakarken gördüm..çok pahalı değil yani 50-200 arası fiyatlar.
istediğin gibi orjinal bişi yaptırabilirsin sanırım, bakmak konuşmak gerek..
evet övüncenin aşağı tarafında, minnak bi tükkan, içi bi sürü bebek dolu el yapımı
nefrazen canım nasılsın? mide yanmaların ne boyutta? azalma yada artma var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?