2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
he hee hheheeee
yaşasın kötülük.. yardıncı olacağım kızcağız nezle olmuş.. de get dedim başkasına bulaştır.. buralardayım kuzular..
nabersiniz.. nasıl geçti hafta sonunuz bakem??
çoook üzüldüm
günaydınlarr kızlarrr
kyifler nasılll

biz iiyiz yefrular...babamız yoktu bu hafta sonu..bugun gelcek inş.
bende cmt ev gezmesine pzr da bi düğüne iştirak ettim, yani heçç bişi anlamadım hafta sonundan..
sizler naptınız

bizimde babamız izinliydi gezdik gezdik(tabi çok yorulmadan)
bide bebek arabamızı aldık

benim de beyim cumartesi çalıştı.. bütün gün ev temizledim.. yemek yaptım felan.. pazar günü de ölleee uzattım bacaklarımı dinlendim.. ama erkenden hava kararıyoo.. ben de hiç bişey anlamıyorum yaa.. her saat başı diyorum eşime.. hıı saat 2 olmuş hııı saat 4 olmuş..
cumartesi günü 7 aylık hamile bi arkadaşım vardı.. trafik kazası geçirmiş.. öndeki araç zart diye durmuş kız da frene basmış ama geçirmiş arkadan arabaya.. korkunun yanında bi de karnını direksiyona çarpmış.. saatlerce hastanede kontrol altında tutuldu.. tavsiyem kızlar hamile iken araba kullanmayınız..hele ki istanbulda.. ne olur ne olmaz.. benimki anahtarımı saklamıştı ilk iş.. kızıyordum ne olcek sanki diyordum ama.. haklıymış.. temkinli olmakta fayda var..

günaydın şekerlerrrrrrrrrrr

nassınız biz bu hafta yine fuardaydık hiç dinlenemedik yorulduk kızımlaa..
bu aralar eğitimler fuarlar bitmiyo Allah yardımcımız olsun

demir ilacını ne zaman alıyosunuz diye bişi görmüştüm sanki geçmiş sayfalarda alıntı yapmamışım.
doktorum ilacı aldıktan sonra 1 saat bişi yemeyeceğimi ve aç karnına almam gerektiğini söylediği için ben saati 5 e kuruyorum kalkıyorum ilacımı içip tekrar yatıyorum bilginizeee
bu arada kızım artık annesini tepikliyo babasınıda tepikliyo.çok sık değil ama özellikle akşamları tam çay saatinde atağa geçiyo kızım tatlıları yiyo tabii sevindirik oluyoo

Son düzenleme:

AYY GEÇMİŞ OLSUN CNM...ucuz atlatmış..bende çok korkuyorum bundan ya.
geçen otobüsde ayktaydım, birden fren yapınca koltuk demirine yapıştım, sıkıştı göbeğim, çok üzüldüm..
bide bakıyorumda beyim felan denmeye başlanılmış...belliki cuma günü bi affetme merasimi düzenlenmiş evde:))

ayy pariscim ya çay saati demişken aklıma geldi...ben bugünlerde inatl çay içiom ya..içimde içme dien sesle yarışıom resmen..önceden böle değildim..geçen bi gün saydım tam 7 bardak içmişim...yani hep diom aman ya herşeyi kıstım ettim, bunuda kısmıcam...kısmıom lann felan die kendi kendime teselli veriom..abartan varmı benim gibi??

Son düzenleme:

benimde eşim vermiyo o yüzden boşuna stres yapma diyee
bende diretmiyorum Allah korusun

aaaaa
gelicem bi günnnnnn

bende işyerinde 2 bardak akşam evde 2 bardak misafirliğe gidince falan 3-4 bardak içiyom(büyük bardaklarla tabi). valla çayıda canım istiyo.napim kesemiyom bende sıcak sıcak güzel gidiyo. ama ben çok açık içiyorum. pek zararı olacağını sanmıyorum yaaa.doktorada sormadım ama hiç:26:
ben fanta bile içiyom tutamıyom kendimii

ya bende iş yerinde 3 yada 4 bardak içiom...akşam evde misfir olmadığı sürece içmiom..
misafirliğe gidince yada 2 insan yüzü görünce dibine vuryom ama(
yani bi tek işte vitamin alcaksam çay içince yrm saat geçsin öle alim diom..veya almışsam üstüne içmiom bi yrm saat bekliom , tek yaptığım ii şey bu:))
dr çay demedi özellikle ama kafeinli şeyler mümkün olduğunca az içilecek, gazlı içecekler ve hazır meyve suları içilmeyecek demişti ilk başlarda

Son düzenleme:
gunaydınnn herkese... iii haftalar....
çarşamda günü biz doppler ultrosona gideceğiz çok heyecanlıyız yaaa.. çok merak ediyorum.. inşallah allahın izniyle iyi haberler alıcaz...

Ben iyiiyim o konuda normalde koca koca kupalarla içerdim. şimdi bardağımı biraz küçültüm yine kupa ama küçük boy :))) sabahları içiyorum 2 bardak olmazsa olmazım başka türlü kahvaltı edemem.. öğlene kadar başka şeylerle buluyorum kendime yoğurt yiyorum elma armut ne varsa artık ağzımı boş bırakmıyorum ki çay aklıma gelmesin :) öğlen yemeğinden sonra bi türk kahvesi içiyorum hergün olmasada... sonra 3 gibi yine içiyorum 1 yada 2 bardak.. akşamları evde demlersem küçük ince belli bardakları tercih ediyorum.

çok uzun zamandır içmem fantadır coladır tatlarını unuttum artık diyebilirim.

yauff toktorlar günde 1 bardak kahveye izin veriyomuş(öyle hatırlıyom nerden duyduysam). bizde 1 kahve fincanı 3-4 bardak çaya tamamlamış oluyoz

yok yok bana direk içme dedi. açık içsem dedim İÇME dedi

ama içiyom ben arada.. ama tikkat ederek vitaminleri öldürtmeden içmeye çalışıyom...

hem kan değerlerimiz düşük olsaydı o kadar test yapıldı mutlaka birinde çıkardı ve söylerdiler diye düşünüyorum. :26::26:

ayyyy ben fast food bile yiyorumm tüüüü banaaa. kızım obez olacak bu gidişle

Günaydın arkadaşlar,

Gününüz aydın neşeniz de bir o kadar bol olsun.

Uzun uğraşlar sonucu bebeğin cinsiyetini tam net olmasa da öğrendim kızım olacak!!!!!!!!!

O kadar mutluyum ki anlatamam hemen sizlerle paylaşmak istedim 20+4 deyiz prensesimizin boyu 20 cm. kilosu ise 350 gr. doktor gayet iyi dedi rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin.

Yaw neden içim içime sığmıyor bu arada renkli ultrasonda kesin çıkar cinsiyeti dedi (29'unda olacak bu ayın) doktor ama %90 kız dedi biz de eşimle kız kabul edip isim arayışlarına başlamaya karar verdik Hadi hayırlısı...

Sizler napıyorsunuz??

hay maşallah yafrum bea...topladım topladım kaç bardak yapıo die, bi kazana yakın yapıo bebem bu
ay hadi hayırlısı ya bu detaylı ultrasonları bi atlatalım inş. sağlık haberleriyle...sonra ver elini doğum inş..ii haberlerini bekliyoruz cnmm
yauff toktorlar günde 1 bardak kahveye izin veriyomuş(öyle hatırlıyom nerden duyduysam). bizde 1 kahve fincanı 3-4 bardak çaya tamamlamış oluyoz
evet evet benim dr um sözlü bişi demedi ama inetrnet sitesi var doktorun..orda max. 2 fincan kahve die yazıo:26::26:

gözünüzaydın canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

ay sorma petuşcum yaa.. çok komikti cuma günü halimiz.. ben buradan da aldığım gazla tribin nazın dibine vuracaktım yaa.. o da kendini haklı görüyormuş haspam.. demiş yüzüne bakmıycam bu kızıın iyice şımardı.. neyse zil çaldı kaşlarımı çattım yüzüme de bi ..git havası taktım.. neyseee.. kapıyı açtıııımm.. başladık ikimizde gülmeye.. kahkahalar atıyoruz ama.. neden güldüğümüzü bilmeden güldük sonra sarıldık öpüştük..

canım gözün aydınn. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. benim doktorumda kız dedi ama bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum sanki süpriz olabilir gibi geliyo.. inşallah olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…