2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayy hadi gözün aydın...cinsiyeti öğrenince inasnın dünyaya bakış açısı değişyo dimi, sağlıklada kucağına alırsın inş
bu hafta sonu 11 yıldır tanıdığım bi arkadaşım evlendi..kendi düğünümde bile duygulanmamıştım..
kız merdivenlerden inerken dans ederken allam o kaa duygulandımki...hep aklımdan yağmur damı böyle olacak die düşündüm..sanırım sınırdayım ben sıyırma konusunda:26::26::26:

sahne çok tanıdık geldi

oo hayırlı olsun kuzucum.. bi kızımız daha oluyo yanee..

ahhaaa, çok tandık bi sahne bu ya...neyse gazını atmışsınız ikinizde en azından
bundan 10-15 gün önce akşam evde netten bebik arabası bakıoz..eşim sürekli orayada gir bunada bas, geri yapma şu düğmeye bas.
sanki ben teknolojı özrülüsüym, attı benim kafam.
sen bi git sinir oldum dedim, ne var birlikte baksak didi, istemiom sen sonra ayrıca bak didim...
benim bey bir sinirlendi orta sehpayı bi ucundan tutup bi kaldırdı indirdi patt die.
üstündeki tabaktaki bütün boncuklar halıya..
benimde kucağımda ipad var, bi salladım yere...
bakıoz birbirimize..başladık gülmeye.
eşim dio bu ortamda bebek olsa kesin ağlarrr bunlar napıo die..
çatladık gülmekten ya...2 tarafda acemlik yapıo heralde bu dönemde, nasıl davrancağını bilmio, kas kas sinirler sıkışıo, patlıo illa bi yerde dimekki

yaaaa kıslar ben bişi soracaktım size benim hiç haberim yoktu
hani bizler doğum iznine ayrılacağız ya 16 hafta.biz o 16 haftalık için ekstradan bi doğum parasımı alacağız:26: maaşlar dışında.. bilgisi olan varmı

Canım gözün aydın demek bi prenses daha geliyor sağlıkla al kucağına innşallahh :))

Günaydın herkeseee :))))

hepinize günaydın kızlarrr cuma doktoruma gittim 4lü tarama testi için kan verdim sonra demir ilacını sordum vermicem dedii sana vitamin verdim alman gerekn herşey var içinde dedii kalsiyum takviyesi söyledim onada hayır dedii sanırım doktorum ilaca karşı:)) bu arada sizin renkli ultrason çekimi dediğiniz dobler çekimdenmi bahsediyosunuz eger öylese ben im doktor 27. haftada yapılıo dedi ama sizler randevularınızı almışsınız bizim memleket biraz geridenmi gidiyo acabaa;:))))

evet cnm..16 hafta 4 ay oluo..ssk sana 4 ay* maaşın kadar doğum yardımı yapıo
nedenide şu aslında doğum izni ücretsiz bi izin..
ama şöle olabilio..
-iş yerin sana normal maaşını ödemeye devam edio(sen toplu aldığın doğum yardımı parasını iş yerine alınca getirip iade ediosun)
- iş yerinde sana toplu ödeme yapıo, sen sonra toplu aldığın doğum yardımı parasını iş yerine alınca getirip iade ediosun
- iş yerin sana hiç maaş ödemio sen doğum yardımı parası alıosun ssk dan
yada iş yerinde dioki ben personelime maaşını öderim normal, skk nın verdiği parada onun olsun:))
son seçeneği çok nadir cebinde akrep olmayan kurumlar yapıo ama..
bizim iş yeri 1. yada 2. seçenği yapıo personelin isteğine göre..
ama bende şunu bilmiyorum bu ssk dan alınan toplu para ne zmn alınıo onu bilmiyorum..yani peşinmi yoksa 4 ayın sonundamı onu bilmiyorum işte..

yavrum bence sen o sınırı aşmışsın..

iyimiş valla
keşke şu son şıkkı yapsa tüm işyerleri. maaşımızı verseler sskdan aldığımız parayıda doğum hediyesi olarak almasalar ne sevaba geçerler
bide doğumdan sonra süt iznimiz varya 1 yıl onu nasıl yapacaksınız iş yerimle konuşucam eğer anlayışla karşılarlarsa cuma günleri izin alıcam tüm gün. çünkü 1 saatlik süt izninde ben eve gelip bebeğimi emzirip tekrar dönememki mesefa uzun çünkü. eğer kabul etmezlersese tam gün izni. 1 saat erken çıkarım artıkın

Çok teşekkür ederim, cümlemiz inşallah. Evet petuşum dediğin gibi insanın cidden dünyaya bakış açısı değişiyor çok duygulandım, hayal kurmaya başlıyorsun ister istemez yüce rabbim o güzel günleri bizlere yaşatsın inşallah biz de mutluluk gözyaşı dökelim...

valla yaa insan kaaaaaç yıl sonrasının hayalini kuruyo
ama biz dün yakın bi tarihin hayalini kurduk banyo yaptırıyoduk kızımızı salonun ortasında sıcak olsun diye leğende yıkıyoduk kızımızı

bana dr um 18-23. haftalar arası yapılıo dedi...22. haftada gidicem
evet detaylı ultrasondan kastımız doppler ultrason cnm

walla benim bundan önceki kurumun yabancı bi bankaydı..
7 yıl çalıştım orda..o 7 yılın 5 yılında hep öle yapıolardı..nedenide şu yabancı olduğu için usa de uygulanan prosedürü burda uyguluyolardı..
skk nın verdiği o parayı geri isteme hakları olduğunu bilmiolardı..
sonradan gözleri açıldı tabi:)) yoksa bi dönem o bankada çalışanlar bayağı ii para kaldırıodu doğum yapınca:))

ahhhaaa bak az kalsın unutyodum
bu gece rüyamda ebru gündeş ve alara yı gördüm..
hastaneden çıkıolardı, ben ebru gündeş in korumasıydım.
basına göstermeden onları arka kapıdan çıkarmaya çalışyodum..
ama gözüm sürekli bebikin bebik şekerlerinin modelindeydi

ya bizim kurum nassı yapıyo bilmiyorum ama..
1) yeni evlenenlere 1 maaş
2) doğum yapanlara 1 maaş hediye veriyoo..

ayyy petuu ne güldüm kızzz Allah iyiliğini versinnn arka kapıdan çıkarıyodum diyoo delü yaaa
bu arada alara hiç çıkmadı dimi basında. merak ediyom onuda anasına ebruya benziyomuş. magazinde öyle duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…