Günaydın arkadaşlar,
Gününüz aydın neşeniz de bir o kadar bol olsun.
Uzun uğraşlar sonucu bebeğin cinsiyetini tam net olmasa da öğrendim kızım olacak!!!!!!!!!
O kadar mutluyum ki anlatamam hemen sizlerle paylaşmak istedim 20+4 deyiz prensesimizin boyu 20 cm. kilosu ise 350 gr. doktor gayet iyi dedi rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin.
Yaw neden içim içime sığmıyor bu arada renkli ultrasonda kesin çıkar cinsiyeti dedi (29'unda olacak bu ayın) doktor ama %90 kız dedi biz de eşimle kız kabul edip isim arayışlarına başlamaya karar verdik Hadi hayırlısı...
Sizler napıyorsunuz??
ay sorma petuşcum yaa.. çok komikti cuma günü halimiz.. ben buradan da aldığım gazla tribin nazın dibine vuracaktım yaa.. o da kendini haklı görüyormuş haspam.. demiş yüzüne bakmıycam bu kızıın iyice şımardı.. neyse zil çaldı kaşlarımı çattım yüzüme de bi ..git havası taktım.. neyseee.. kapıyı açtıııımm.. başladık ikimizde gülmeye.. kahkahalar atıyoruz ama.. neden güldüğümüzü bilmeden güldük sonra sarıldık öpüştük..
Günaydın arkadaşlar,
Uzun uğraşlar sonucu bebeğin cinsiyetini tam net olmasa da öğrendim kızım olacak!!!!!!!!!
O kadar mutluyum ki anlatamam hemen sizlerle paylaşmak istedim 20+4 deyiz prensesimizin boyu 20 cm. kilosu ise 350 gr. doktor gayet iyi dedi rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin.
Yaw neden içim içime sığmıyor bu arada renkli ultrasonda kesin çıkar cinsiyeti dedi (29'unda olacak bu ayın) doktor ama %90 kız dedi biz de eşimle kız kabul edip isim arayışlarına başlamaya karar verdik Hadi hayırlısı...
Sizler napıyorsunuz??
canım gözün aydınn. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. benim doktorumda kız dedi ama bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum sanki süpriz olabilir gibi geliyo.. inşallah olmazzz
ay sorma petuşcum yaa.. çok komikti cuma günü halimiz.. ben buradan da aldığım gazla tribin nazın dibine vuracaktım yaa.. o da kendini haklı görüyormuş haspam.. demiş yüzüne bakmıycam bu kızıın iyice şımardı.. neyse zil çaldı kaşlarımı çattım yüzüme de bi ..git havası taktım.. neyseee.. kapıyı açtıııımm.. başladık ikimizde gülmeye.. kahkahalar atıyoruz ama.. neden güldüğümüzü bilmeden güldük sonra sarıldık öpüştük..
Günaydın arkadaşlar,
Sizler napıyorsunuz??
oo hayırlı olsun kuzucum.. bi kızımız daha oluyo yanee..[/QUOTES
Son anda bir değişiklik yapmazsa evetttçok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız hepiniz!!
yaaaa kıslar ben bişi soracaktım size benim hiç haberim yoktu
hani bizler doğum iznine ayrılacağız ya 16 hafta.biz o 16 haftalık için ekstradan bi doğum parasımı alacağız:26: maaşlar dışında.. bilgisi olan varmı
ayy hadi gözün aydın...cinsiyeti öğrenince inasnın dünyaya bakış açısı değişyo dimi, sağlıklada kucağına alırsın inş
bu hafta sonu 11 yıldır tanıdığım bi arkadaşım evlendi..kendi düğünümde bile duygulanmamıştım..
kız merdivenlerden inerken dans ederken allam o kaa duygulandımki...hep aklımdan yağmur damı böyle olacak die düşündüm..sanırım sınırdayım ben sıyırma konusunda:26::26::26:
Canım gözün aydın demek bi prenses daha geliyor sağlıkla al kucağına innşallahh :))
Günaydın herkeseee :))))
evet cnm..16 hafta 4 ay oluo..ssk sana 4 ay* maaşın kadar doğum yardımı yapıo
nedenide şu aslında doğum izni ücretsiz bi izin..
ama şöle olabilio..
-iş yerin sana normal maaşını ödemeye devam edio(sen toplu aldığın doğum yardımı parasını iş yerine alınca getirip iade ediosun)
- iş yerinde sana toplu ödeme yapıo, sen sonra toplu aldığın doğum yardımı parasını iş yerine alınca getirip iade ediosun
- iş yerin sana hiç maaş ödemio sen doğum yardımı parası alıosun ssk dan
yada iş yerinde dioki ben personelime maaşını öderim normal, skk nın verdiği parada onun olsun:))
son seçeneği çok nadir cebinde akrep olmayan kurumlar yapıo ama..
bizim iş yeri 1. yada 2. seçenği yapıo personelin isteğine göre..
ama bende şunu bilmiyorum bu ssk dan alınan toplu para ne zmn alınıo onu bilmiyorum..yani peşinmi yoksa 4 ayın sonundamı onu bilmiyorum işte..
ayy hadi gözün aydın...cinsiyeti öğrenince inasnın dünyaya bakış açısı değişyo dimi, sağlıklada kucağına alırsın inş
bu hafta sonu 11 yıldır tanıdığım bi arkadaşım evlendi..kendi düğünümde bile duygulanmamıştım..
kız merdivenlerden inerken dans ederken allam o kaa duygulandımki...hep aklımdan yağmur damı böyle olacak die düşündüm..sanırım sınırdayım ben sıyırma konusunda:26::26::26:
Çok teşekkür ederim, cümlemiz inşallah. Evet petuşum dediğin gibi insanın cidden dünyaya bakış açısı değişiyor çok duygulandım, hayal kurmaya başlıyorsun ister istemez yüce rabbim o güzel günleri bizlere yaşatsın inşallah biz de mutluluk gözyaşı dökelim...
bana dr um 18-23. haftalar arası yapılıo dedi...22. haftada gidicemhepinize günaydın kızlarrr cuma doktoruma gittim 4lü tarama testi için kan verdim sonra demir ilacını sordum vermicem dedii sana vitamin verdim alman gerekn herşey var içinde dedii kalsiyum takviyesi söyledim onada hayır dedii sanırım doktorum ilaca karşı:)) bu arada sizin renkli ultrason çekimi dediğiniz dobler çekimdenmi bahsediyosunuz eger öylese ben im doktor 27. haftada yapılıo dedi ama sizler randevularınızı almışsınız bizim memleket biraz geridenmi gidiyo acabaa;:))))
iyimiş valla
keşke şu son şıkkı yapsa tüm işyerleri. maaşımızı verseler sskdan aldığımız parayıda doğum hediyesi olarak almasalar ne sevaba geçerler
bide doğumdan sonra süt iznimiz varya 1 yıl onu nasıl yapacaksınız iş yerimle konuşucam eğer anlayışla karşılarlarsa cuma günleri izin alıcam tüm gün. çünkü 1 saatlik süt izninde ben eve gelip bebeğimi emzirip tekrar dönememki mesefa uzun çünkü. eğer kabul etmezlersese tam gün izni. 1 saat erken çıkarım artıkın
valla yaa insan kaaaaaç yıl sonrasının hayalini kuruyo
ama biz dün yakın bi tarihin hayalini kurduk banyo yaptırıyoduk kızımızısalonun ortasında sıcak olsun diye leğende yıkıyoduk kızımızı
iyimiş valla
keşke şu son şıkkı yapsa tüm işyerleri. maaşımızı verseler sskdan aldığımız parayıda doğum hediyesi olarak almasalar ne sevaba geçerler
bide doğumdan sonra süt iznimiz varya 1 yıl onu nasıl yapacaksınız iş yerimle konuşucam eğer anlayışla karşılarlarsa cuma günleri izin alıcam tüm gün. çünkü 1 saatlik süt izninde ben eve gelip bebeğimi emzirip tekrar dönememki mesefa uzun çünkü. eğer kabul etmezlersese tam gün izni. 1 saat erken çıkarım artıkın
ahhhaaa bak az kalsın unutyodum
bu gece rüyamda ebru gündeş ve alara yı gördüm..
hastaneden çıkıolardı, ben ebru gündeş in korumasıydım.
basına göstermeden onları arka kapıdan çıkarmaya çalışyodum..
ama gözüm sürekli bebikin bebik şekerlerinin modelindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?