günaydın kızlarrr..
ya bugün bende uyuyamadım erkenciyim içim sıkılıyo gibi..rüyamda bebeğim doğmuş onu emziriyodum baya baya emiyodu hemde rüya yorumlarına baktım hamile bi bayan gördüyse hamileleiğinden kurtulur falan yazıyodu iyce canım sıkıldı
bide akıntı var bende ama krem şeklinde sizdede varmı kızlar ?? doktorda cuma gün randevum..
bugünn war bi terslik zatenn,neyse üzülme sen onun bebişini taşıyosun çeksin azcık kahrınıı
günaydın kızlarrr..
ya bugün bende uyuyamadım erkenciyim içim sıkılıyo gibi..rüyamda bebeğim doğmuş onu emziriyodum baya baya emiyodu hemde rüya yorumlarına baktım hamile bi bayan gördüyse hamileleiğinden kurtulur falan yazıyodu iyce canım sıkıldı
bide akıntı var bende ama krem şeklinde sizdede varmı kızlar ?? doktorda cuma gün randevum..
yaff benim burnum tıkalı gibi..
nefes alamıyorum yeteri kadar,bazen darlanıp iç çekiyorum...sanırım huzursuzluğumda,uykusuzluğumda bu yüzden
rica ederim cnm..üzme nolur kendini..İlgin ve bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım
evet cnmkızlar bu cumartesi 4lü test yaptırcam.. sadece kan verilecek öyle değil mi?? artı bişi varsa söyleyin lütfen çok heyecanlıyım..
ben artık inanmıyorum bunlara ya...tam bence bu haftalar gelişim haftaları bebiklerimiz..hepimiz gittiğinde orası şöle burası böle denk gelio..giryoz öle 3 boyutlu 5 boyutlu ultrasonlara, boşyere üzüyoz kendimizi..cnm bence gelişim sürecinin bi parçası olarak düşün bunu...üzme kendiniKızLar, arefe günü kontroLüm vardı.. Pek umudum oLmasa da beLki cinsiyetini de öğreniriz dedik. Erkek oLacağını öğrendik. TahLiLLer,taramaLar normaL ancak bacak boyu uLtrasonda 9 gün geride çıktıGeLişmeLeri izLeriz, şimdiLik diyecek ve yapacak bir şeyimiz yok dedi doktorum. Ama içime dert oLdu. GeLişimi yavaş desem, gram hesabı biLe oLsa dönemine göre 60-70 gram fazLa. Ama işte dert oLdu içime. Niye acaba? ULtrasonun yanıLtıcı oLma ihtimaLini de göz önüne aLıyorum ama biLemedim. Mineral, vitamin eksikLiğinden midir diyerekten hapLarıma sımsıkı sarıLdım.. Psikolojinin önemLi oLduğunu biLdiğim için rahatLamaya çaLIşıyorum ama bugün 18 hft bitti ve henüz hissetmedim de. BacakcıkLarı kısa oLduğu için mi? ama dönmeLerini de hisetmedim, bunLa iLgisi yoktur beLki. Uff, biLemedim işte kızLarcım
cnm ya ben 17+2 den buyana uykusuzum..insanlar dioki artık yüzün şişmeye başlamış..diom uykusuzluktan...bana dr bebeğin eşi aşağıda dedi o gün bugün uyuyamıyorum geceleri..3-4 saatlik uykuyla duryom hepgünaydınn kızlarr....
karga pisliiyle muattap olmadan girdim siteye ama bu gece hiç uyuyamadım:18:
uykusuz geceler start aldı bende sanırım artık
acabaa heyecandan mı uyuyamadım die düşünüyorum bugün randevum var ya toktordaa
canım walla şu ahir ömrümde daha neler duyucamm:44:
hiçç duymamıştım bacak kısalığını inşallah doktor yanılıyordur,ya da geçici bir durumdur canım...üzme kendini
heheaaa,hep bööle parlak fikirler üretirim ben zatnnn
yap bi tane yappp,çocuuna kardeş..Allah 1 tane vermiş zaten inşallah 2.yide verir kuşumm
heea,biliomm gece kuşu senii
greenmoon'a çook sevindimmmmmm
darısı diğer kızların başına,yokh,serfik ve hatçe
yaff benim burnum tıkalı gibi..
nefes alamıyorum yeteri kadar,bazen darlanıp iç çekiyorum...sanırım huzursuzluğumda,uykusuzluğumda bu yüzden
günaydın kıslarrr
enemmm dün rüya günümüydü bende gördüm rüya petuşla ikimizi gördüm :))
şimdi petuş sen bize geliyon oturuyoz senle sen işyerinden izin almışsın kocişinle bebek için perde bakmaya gidecekmişsiniz.. sonra sen tam ayaklanıp kalkarken senin herif geliyo süpriz yapıyo perdeyi almış getirmiş sana gelinlik gibi bembeyaz fırfırlı falan bişi süperdi ama yanınada bi tane bebek elbibesi almış gelmiş.sonra benim herifte orda oluyo biz bakıyoz ediyoz çok beğeniyoz bizde böyle bişi alalım diyoruz. sonra sen yarım gün izin aldım işten kalkıyım derken saate bakıyon aman zaten 3 olmuş bugünde gitmeyim diyon oturmaya devam ediyoz..biz senle başlıyoz bi yaş pasta yemeye aman Allahım yiyozda yiyoz. ikimizin tabakları bitiyo orada fazla bi tabak var onuda birlikte yiyozsonna alarm çaldı zabah olmuş hayır olsun inşallah
anammm...
dün benim ebru gündeş rüyasından sonra parisde sıyırma eşiğine gelmiş
bende sorcam bugün gittiğimdeeeeCanım dün onu doktora sordum. Tuzlu su verdi deniz suyumu ne ondan kullandım dün rahattım. Biraz da iyileşmiştim herhalde az kalmıştı tıkanaklık ama çok rahat uyudum. İlaç içermiyormuş herhangi bir zararı yokmuş. Bende çekiyordum kaç gündür o burun tıkanıklığını..
cnm ya ben 17+2 den buyana uykusuzum..insanlar dioki artık yüzün şişmeye başlamış..diom uykusuzluktan...bana dr bebeğin eşi aşağıda dedi o gün bugün uyuyamıyorum geceleri..3-4 saatlik uykuyla duryom hep(
aynen bide o var..burunda kandan tıkalı..kanıo geceleri..oda kuruyup tıkıo burnumu..
4 kg aldım.bundan sonra dikkat etmem gerekıyor ya hele kalcalar yuruyorum ama yok banamısın demıyor...sen kaç kilo aldın arkadaşım
ben şuan 20. Haftada oluyorum dimi:26:
Hemşire 20 de gel aşını yapalım demişti..
Gideyimmiki bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?