gunaydın kıssslar,
bugun giyindiim zar zor cıktım e5 gıden mınubus beklyrm cok dolu gelyr her gelen onume gecti ya sabır ya sabır ne okuzler var ya lan kadınım bıı de hamıle beklyrz burda pıt atlıyor hemen tam 25 dkka bekleedim laf soyleyıncede sinirlenyrlar ay dedım baslarım işinede semtınede geri dondum eve ufff ztn zar zor cıkmısım actım telefon hastayım yalan değil buyumeden dolayı herhalde kalcam belım kasıgım agrıyoo bende de uyku prb.var çişe kalk sag agrır sola don sol agrır saga don ....poku yedik 7.aydan sonra iyiice agırlasıncabı dr varmıs evemıze yakın 4 boyutluyums ultrsonu muayenesıde ucuzmus ona gıdecem acaba fikir verir mi yuzu net cıkar mı bana mı babasınamı kuduruyorum merakten
ben şimdi sağlık ocağından geliyorum alanyaya gideceğin zaman bize haber ver demişlerdi gieceğimi 1-2 ay gelmiceğimi sölemek için gittim 18. haftadasın aşını yapalım dediler alanyada uğraşma dediler aşımı yaptı hemşire bişey olmaz dimi dedim normalde 16. haftadan sonra yapılır ama 18. ve 20. haftalarda yapıyoruz dedi..sizce bi zararı olurmu kızlar yaa hemşireye bişeyde diyemedim
olun olun kısslar dogum sırasında bebege veya bıze olabilcek enfeksyona karsı yaptırmamız gerekıır dıe dusunuyorum ....bii zararı mı var dıe duydunuz nıe cekınıyosunz.agrısı sızısı da yok bebege bısey olur dıe mı korkuyosunuz ?? ben oldum 2.sınıde 15 aralıkta olacam ....
balayı mıyok anam yok sabah evde cıkmadan oguruyorum yolda otbuslerde motorda sallantıdan herhalde işte bii posta daha ...hele dun sankı ilk haftalardakı gibii ota poka hersey kokuyordu yaaa gırtlıımmm nasıl acıdı ...oy oy biz mi abartıyoruz yoksa biz farklı mı yasıyoruz su hamıleliği anlamıyorum eşe dosta artık hee iyii işte diiip geciştiriyorum..nazlanıyorum sanmasınlar halen mı dıe...
ben şimdi sağlık ocağından geliyorum alanyaya gideceğin zaman bize haber ver demişlerdi gieceğimi 1-2 ay gelmiceğimi sölemek için gittim 18. haftadasın aşını yapalım dediler alanyada uğraşma dediler aşımı yaptı hemşire bişey olmaz dimi dedim normalde 16. haftadan sonra yapılır ama 18. ve 20. haftalarda yapıyoruz dedi..sizce bi zararı olurmu kızlar yaa hemşireye bişeyde diyemedim
olmaz cnm...benim gittiğim sağlık ocağıda 22. haftada yapıoz normalde dedi..ama 16 sonra yapılabilir nede olsa die yaptı banada..
canım sorma her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşıyorum.. diyordum ki şimdiye kadar zaten hamile olduğum çok belli değil nerden bilsin adamlar.. ama sonra hamile yaşlı elinde bebek olan her türden insana kimsenin yer vermediğine şahit olunca anladım ki insanlık yoksunu zavallıların toplandığı bi şehirde yaşıyorum.. sustum kaderime razı geldim.. ammaaaaaa dün otobüse bindim ayakta duruyordum tabiki..
tutamaklara uzandım tutuyorum.. yemin ederim anneannem yaşındaki kadın kalktı bana yer verdi.. ağladım bende..
de le leeeee
cmt gününe evimize anne sıcaklığı gelio...olyyy çook mutluyum laaaaaaa, kayınvalidem gelio:119::119::119::119:
sıcak yemek, temiz bi ev, anne sevgisi, sıcak bi yuva...allam çok ihtiyacım vardı ya
evet cnm evet yaşlı bir cift beklyrdu benden once gelmiş onları savundum yanııı hayvan herif atladı hemen amannn sinir stresss su sehir hakkaten susmam lazım susamayınca da kaç saat kendime gelemeiyorum..eşimde kızıyor bu hallınle ugrasma kımseyle ...1 ya once kızın birii popsuyla karnımı itekleyip duruyor napıosun ya dıorum ben bayılıyrmuyum ustune yatmaya allahın cirkefi gel sen gec buraya o zmn dedim bıı bogazımı tuttu aaaaaa herkes seyredio ya duyarsız mıllet bana dokunmayan yılan bin yasasın bogacak benı ya dedim...sofor fln sadece susun hay allahım......nefret edıorum evden dısarı cıkasım gelmyr..ayyy yeniden yasadım o anı vallaa
Bugünde pek bir yoğunuz bakamadım buraya ama birazdan normale döner herhalde. siz yine ii rüyalır görüyonuz benimki korku filmi gibi:) Kocişimi başka bir kadını öpmeye teşebbüs ederken görüyorum hemde dibimde yanaktan bile değil. Allahım ne kötüydü ya psikopata bağladık iyice.Şişkoyum çirkinim moduna da girdim .
gözün aydın yawrucummm sana anne sıcaklığı geliyo bende anne sıcaklığına gidiyorum cumartesi günü ne güzel bi günmüş meğerse yaaa
yalnız kayınvaldenin gelişine bukadar sevinmek de ayrı bi durum olsa gerek
Benim de Cuma sabahı annem geliyor inşallah o kadar özledimkiii 2 aydır görmüyorum ve doğuma kadar da görüşemiycez büyük ihtimalle çünkü Şubat ayında abimlerin bebeği geliyooo onun 40ını çıkarıp bana yetişecek...
de le leeeee
cmt gününe evimize anne sıcaklığı gelio...olyyy çook mutluyum laaaaaaa, kayınvalidem gelio:119::119::119::119:
sıcak yemek, temiz bi ev, anne sevgisi, sıcak bi yuva...allam çok ihtiyacım vardı ya
Günaydın herkese :)))))
Şimdi bebişime dün aldığım ilk cicileri ekleyip sonra geçmişi okuyacağım haberiniz olsun...
Yapma yaaatopic de rekor bende heralde hııı...babamı görmeyeli 13 ay oldu..annemi görmeyeli 9 ay oldu
adamcığın gönlünü hoş tutmuosan buna vicdan azabı dioruz bebm..
bende geçenlerde angelina joliyle öpüşürken gördüm..
akşam bi gaz bende, sonra acemilik olmadı..konuştuk didim böle böle rüya gördüm hani erkeksin felan..
didi erkeğimde abaza değilim kasma kendini ne zmn istersek o zmn olur
adamcığımı düşünürken öle saçma salak rüyalar göryodum bende acebamı ecbamı felan, konuştuk bu konuyu rahatladım..
4,5 ay olduvukuatsız geçio günlerimiz...9 aydan sonrada kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?