2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba, benim doktorum tetanoz aşısına gerek olmadığını söyledi. Köyde doğum yapacak biri tetanoz aşısı olmalı dedi. Ben de olmamaya karar verdim.

yaff benim burnum tıkalı gibi..
nefes alamıyorum yeteri kadar,bazen darlanıp iç çekiyorum...sanırım huzursuzluğumda,uykusuzluğumda bu yüzden

Aynı şey bende de var. Hamilelikte oluyormuş burun tıkanıklığı. Ben birara soğuk buhar makinesi almaya karar verdim sonra da bebek için kullanılacak zaten diye ama sanırım çok kullanılmıyormuş o nedenle kararsız kaldım ama gerçekten çok rahatsız ediyor. Bazı geceler kaloriferin üstüne ıslak havlu koyup yatıyorum o biraz rahatlatıyor.

gunaydın kıssslar,

bugun giyindiim zar zor cıktım e5 gıden mınubus beklyrm cok dolu gelyr her gelen onume gecti ya sabır ya sabır ne okuzler var ya lan kadınım bıı de hamıle beklyrz burda pıt atlıyor hemen tam 25 dkka bekleedim laf soyleyıncede sinirlenyrlar ay dedım baslarım işinede semtınede geri dondum eve ufff ztn zar zor cıkmısım actım telefon hastayım yalan değil buyumeden dolayı herhalde kalcam belım kasıgım agrıyoo bende de uyku prb.var çişe kalk sag agrır sola don sol agrır saga don ....poku yedik 7.aydan sonra iyiice agırlasınca bı dr varmıs evemıze yakın 4 boyutluyums ultrsonu muayenesıde ucuzmus ona gıdecem acaba fikir verir mi yuzu net cıkar mı bana mı babasınamı kuduruyorum merakten

Dün gece herkes birilerini emzirdi galiba Ben de rüyamda geçen yıl ayrıldığım köpeğimi emziriyordum

benim odamda da kalorifer suluğu var,ama yokk rahat vermiyor tıkalı burnum
ben zaten grip olunca da ağzımdan nefes alarak uyuyamazdım,şimdi de aynen o durumdayım

Mesaj atmıştım aradı canım benim ya sanki hiç bişi olmamış. Ben olsam akşama kadar konuşmuzdım. Melek melek ben de cadının tekiyim. Oh neyse içim rahatladı.

sağol canım bugün gideyim o zaman

tetenoz aşısı. sağlık ocağında kaydın yokmu tatlım. onlar bilgilendiriyorlardı

yokk,hiç gerek duymuyorum açıkçası...küçük bi sağlık ocağı..zaten bebemin aşılarınıda özelde yaptırcm...amn ne gerek warr aşıya sorarım bugün doktorum gerek duysa sölerdi zatende yinede sorayım:44:

yani benim günümdeee
benim bugün aşı olmam gerekiyo normalde ölemii:94:
cnm benide aile sağlık merkezinden vs. arayan olmadı..dr uma sordum dedim herkeş tetenoz aşısı olyo ben olmucammı..dedi aramaları gerekiodu, dedim arayan olmadı..
ben gittim artık öle oldum...bugün olması şart değil..bugünlerde gitsen olur..
ayy ben normalde bile çok kızım böle şeylere, hele hamile kadına yapılınca daha çok sinir oluom..
walla bende bilemedim 4-5-6. aya hamileleiğin balayı diolar ama biz şimdiden böyle söyleniyoruz, bende 8 i 9 u düşündükçe sitres olyommmm
Dün gece herkes birilerini emzirdi galiba Ben de rüyamda geçen yıl ayrıldığım köpeğimi emziriyordum

canım aynı kafayı yaşıoz bak senle..bende öle diodum...bebek için zaten gitmem, tetenoz içinde heralde dr um söler diodum ama dr um beni ararlar die sölememiş..olman gerekir dedi..aile sağlığı merkezi dışındada yapmıolarmış...sen yinede bi ara bi el at

Merhaba, benim doktorum tetanoz aşısına gerek olmadığını söyledi. Köyde doğum yapacak biri tetanoz aşısı olmalı dedi. Ben de olmamaya karar verdim.

Dün doktorda da kesinlikle olmak gerektiğini söylemişlerdi.senin ve bebeğin için. Ama yine de sen bilirsin canım.

hııı,git aşını ol diosun yanii:26:
olur balım sözz dinlerim benn

günaydın anne kuşlarrrrr
nasılsınızzzzz

ya bende gece rüyamda ilhan şeşenle evleniyodum
ne alaka dimi

yawww arkadaşş sizz nasıı bi piskopat çıktınız böylee yaaa
ben nereye düştüm kardeşimm
şeşenle evlenen,köpeğini emziren,arkadaşının bebeini emziren,topikte tanıştığı birini rüyasında görennn...
delüülerrrrr

olun olun kısslar dogum sırasında bebege veya bıze olabilcek enfeksyona karsı yaptırmamız gerekıır dıe dusunuyorum ....bii zararı mı var dıe duydunuz nıe cekınıyosunz.agrısı sızısı da yok bebege bısey olur dıe mı korkuyosunuz ?? ben oldum 2.sınıde 15 aralıkta olacam ....

balayı mıyok anam yok sabah evde cıkmadan oguruyorum yolda otbuslerde motorda sallantıdan herhalde işte bii posta daha ...hele dun sankı ilk haftalardakı gibii ota poka hersey kokuyordu yaaa gırtlıımmm nasıl acıdı ...oy oy biz mi abartıyoruz yoksa biz farklı mı yasıyoruz su hamıleliği anlamıyorum eşe dosta artık hee iyii işte diiip geciştiriyorum..nazlanıyorum sanmasınlar halen mı dıe...

ben şuan 20. haftada oluyorum dimi:26:
hemşire 20 de gel aşını yapalım demişti..
gideyimmiki bugün

ben şimdi sağlık ocağından geliyorum alanyaya gideceğin zaman bize haber ver demişlerdi gieceğimi 1-2 ay gelmiceğimi sölemek için gittim 18. haftadasın aşını yapalım dediler alanyada uğraşma dediler aşımı yaptı hemşire bişey olmaz dimi dedim normalde 16. haftadan sonra yapılır ama 18. ve 20. haftalarda yapıyoruz dedi..sizce bi zararı olurmu kızlar yaa hemşireye bişeyde diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…