2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

inanmıyorumm sanaa...ne var bu kaa sevinecekk

ohoooo,akşama görüşürük artıkın...sen kimi emzirdin rüyanda dün gece

seviyorum keratayı...

ben ist. dayım onlar mersinde cnm..bende 11 yıldır ayrıyım aynı bahaneyle bi çıktım mersinden..ilk başlarda her ay nerdeyse mersine gidiodum şimdi böle oldu işte
bu senede iş değiştir ev değiştir gidemedim..annem geldi bi ara sadece..artık bi daha doğuma gelirler..
kayınvalidem izmirde, kayınpederim balıkesirde bizimkilerde mersinde yaşıo..bi bayram oluo hangisine gidcemiz şaşıryoz:))

terbiyesize bak yaa.. kuzucum bi kere de benim başıma daha daha hafifi geldi.. metrobüs durağında en önde bekleyip de gelene değil boş gelene binmek için bekleyenler varya sanki bi akıllı onlar bizler gerizekalıyız.. adamın birine dedim ki izin verin de geçelim.. adam bana pislikmişim gibi davrandı ya.. sus be sus sabah sabah diyo. eli havada tokat atacak sanki.. üstüme yürüyo falan.. hamile olunca tırstım hemen.. yoksa bana elini kaldıran adamın o elini kırdırtmadan çıkmam oradan da terbiyesiz dedim geçtim..
o gün bugündür susuyorum.. anladım ki bu şehrin kuralları bu.. ya affedersin hayvanlaşacaksın ya da susmayı öğreneceksin..

bende ya..yan gözle bile bakmaz bizim babamız

oo hadi gözün aydın kuzucum.. selam söyle muhtereme benden.. seviyorum kendisini tanımasam da.. gizli bi hayranın dersin ok?

Haftanın 2.günü off cumaya daha var...Bende daha aşımı olmadım kızlar ne kadar hızlı ilerliyor işten fırsat buldukça arada açıyorum ama yetişemiyorum sizlere valla

Kolay değil tabi yaaa biz evlendikten sonra 3 bayram geçirdik bir bayram annemler bir bayram kayınvalidemler şeklinde yaptık başka türlü olmuyor zaten. Annemlerin Mersin'de yazlığı var bayramlarda orada buluşuyoruz 2 ay önce de orada görüştük.

Ya ben dün doktora gitmiştim hiç anlatmadım bak. Bebişimi gördük şükür ii teyzeleri. Kalbinin atışını gördüm Allahım nasıl bir mucize yaratmış. Midesini de gösterdi.Pipisini de gördüm geçen gittiğimde görmemiştim. Canım bebegim benim ya iyiki var. haftasonu birdaha gideceğiz daha detaylı bakacak. Kurban olurum ben ona

canımcım maşalah gözün aydınn bebişlerimizi görmek nasıl süper bi duygu Allahım yaa hiç tatmadığım bi mutluluk resmen Allahm hepsini korusun inş.bende cuma günü gidecem 3 gün kaldı ama geçmek bilmiyor

Evet gerçekten de öyle . Allaha şükür ki bize bu duyguları tattırıyor. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.

kuzum ya herbiryerini göstermiş annesine..allah sağlık versin cnmm

Allah korusun canım, bazı hastanelerde hatalı çıkabiliyor muhakkak başka bir doktora görün benzerini yaşayan arkadaşım oldu. Bence her şey yolunda olacak!!!

aşıdan dolayı ağrıyor laaa petuş vurdururken bişi yoktu yeni başladı

yaf de get..bende vurdurdum sonra geldim işimin başına..heç bişi olmadı..
ertesi günde böle azcık kaslarım ağrıdı ama 3. güne kalmıo acısı
böle minnak acıları anlatmıom size ama ben şimdi hepinizden önce doğurcam öle bi anlatcam ki ödünüz po.unuza karışcak..he heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…