inanmıyorumm sanaa...ne var bu kaa sevinecekk
ohoooo,akşama görüşürük artıkın...sen kimi emzirdin rüyanda dün gece
Yapma yaaaÇok mu uzaktalar ??? İnşallah yakın zamanda kavuşursunuz yaa kolay değil Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Ben 8 senedir ayrı yaşıyorum üniversitede ayrıldım yanlarından ve evlenene kadar bukadar özlem hissetmemiştim 3 ayda bir görüşüyorduk bana normal geliyordu şimdi çok uzun geliyor hep yanımda olsunlar istiyorum.
evet cnm evet yaşlı bir cift beklyrdu benden once gelmiş onları savundum yanııı hayvan herif atladı hemen amannn sinir stresss su sehir hakkaten susmam lazım susamayınca da kaç saat kendime gelemeiyorum..eşimde kızıyor bu hallınle ugrasma kımseyle ...1 ya once kızın birii popsuyla karnımı itekleyip duruyor napıosun ya dıorum ben bayılıyrmuyum ustune yatmaya allahın cirkefi gel sen gec buraya o zmn dedim bıı bogazımı tuttu aaaaaa herkes seyredio ya duyarsız mıllet bana dokunmayan yılan bin yasasın bogacak benı ya dedim...sofor fln sadece susun hay allahım......nefret edıorum evden dısarı cıkasım gelmyr..ayyy yeniden yasadım o anı vallaa
Yok be canım o konuda biz eskisi gibiyiz. SOrun yok yani. Ama akşamında şakalaşıyorduk ikinci bir hatun alma konusunda ondan etkilenmişim demekki.Az kaldı alışmışınızdır artık ya. Bebişler sağlıklı olsunda sabrederler ya bu konuda kocişime güveniyormum.
de le leeeee
cmt gününe evimize anne sıcaklığı gelio...olyyy çook mutluyum laaaaaaa, kayınvalidem gelio:119::119::119::119:
sıcak yemek, temiz bi ev, anne sevgisi, sıcak bi yuva...allam çok ihtiyacım vardı ya
inanmıyorumm sanaa...ne var bu kaa sevinecekk
ohoooo,akşama görüşürük artıkın...sen kimi emzirdin rüyanda dün gece
oo hadi gözün aydın kuzucum.. selam söyle muhtereme benden.. seviyorum kendisini tanımasam da.. gizli bi hayranın dersin ok?
Kolay değil tabi yaaa biz evlendikten sonra 3 bayram geçirdik bir bayram annemler bir bayram kayınvalidemler şeklinde yaptık başka türlü olmuyor zaten. Annemlerin Mersin'de yazlığı var bayramlarda orada buluşuyoruz 2 ay önce de orada görüştük.
seviyorum keratayı...
ben ist. dayım onlar mersinde cnm..bende 11 yıldır ayrıyım aynı bahaneyle bi çıktım mersinden..ilk başlarda her ay nerdeyse mersine gidiodum şimdi böle oldu işte
bu senede iş değiştir ev değiştir gidemedim..annem geldi bi ara sadece..artık bi daha doğuma gelirler..
kayınvalidem izmirde, kayınpederim balıkesirde bizimkilerde mersinde yaşıo..bi bayram oluo hangisine gidcemiz şaşıryoz:))
Ya ben dün doktora gitmiştim hiç anlatmadım bak. Bebişimi gördük şükür ii teyzeleri. Kalbinin atışını gördüm Allahım nasıl bir mucize yaratmış. Midesini de gösterdi.Pipisini de gördüm geçen gittiğimde görmemiştim. Canım bebegim benim ya iyiki var. haftasonu birdaha gideceğiz daha detaylı bakacak. Kurban olurum ben ona
canımcım maşalah gözün aydınn bebişlerimizi görmek nasıl süper bi duygu Allahım yaa hiç tatmadığım bi mutluluk resmenAllahm hepsini korusun inş.bende cuma günü gidecem 3 gün kaldı ama geçmek bilmiyor
kolum ağrıyorrr yaaaa
Ya ben dün doktora gitmiştim hiç anlatmadım bak. Bebişimi gördük şükür ii teyzeleri. Kalbinin atışını gördüm Allahım nasıl bir mucize yaratmış. Midesini de gösterdi.Pipisini de gördüm geçen gittiğimde görmemiştim. Canım bebegim benim ya iyiki var. haftasonu birdaha gideceğiz daha detaylı bakacak. Kurban olurum ben ona
Ne güzel senin adına çok sevindim, ben tam bebeğimi yeni benimsemişken onunla ilgili hayaller kurarken 4 lü testim kötü çıktı moralim bozuk inşallah ayrılmak zorunda kalmayız duygularım karmakarışık. Allah kimseye yaşatmasın
tuniiiii tuniiiiiii rahat durrrrrr, aranma, deli etme beni....
tunı avatarım nasıl..seninkine gönderme yapmıştım emme farketmedin, hıhhh
aşıdan dolayı ağrıyor laaa petuş vurdururken bişi yoktu yeni başladı
1. aşama benim avatar
2. aşama senin bu avatar
3.cüyü tahmin bile edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?