2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bana bak doğurup gelipte şöle acıyo böle yanıyo eviriyolar çeviriyolar kesiyolar biçiyolar hiissediyon ediyon falan diye gelirsen yakana yapışırım bilmiş ol doğumdan korkmayan adamı krkutayım deme sAKIn pinçiklerim valla keşke ilk ben doğursam yaaa
yok yawrum ya minnak ağrılar tabi ama sağ kol olunca harekette edince yanıyo tabisi birasdan geçer

he anlat anlat.. ne didim ben sana dün hıı
1. aşama benim avatar
2. aşama senin bu avatar
3.cüyü tahmin bile edemiyorum
tunicim şimdi senin avatardaki oğlan çocuğu senin oğlan.. kızçe de yağmur değil mi? bu petuş nassı bi kız annesi olcek sorarım sana nassı.. kalkmış kızla oğlanı baş göz etmiş öpüşüp koklaştırmış.. bi de koymuş oraya fotosunu cık cık cık

canım normal ultrasonla baktı o bakarken ben dedim renkli ultrason varmış onunla ne zaman bakcaksınız diye o da diğer kontrolde dedi, sonra hadi senin merakını gidereyim bu 4 boyutlu ultrason ama şimdi bebek uzaylı gibi görünür dedi o ultrasonla gösterdi renkliydi ve oğlum gerçekten uzaylı gibi görünüyodu :))))

valla ben erkek annesiyim şekerimm petuş düşüncek onu gaaaaariiii
emme gelinim olcekya ondan böle yoksa yapmass dimi petuşş

he he ellerimdesiniz
sen öle bi aşının acısını bile yaz ben koccaman doğurim sonra anlatmim...askerlik anısı gibi anlatırım walla..hastane çantama şimdiden bilgisyarıda koyim

seviyorum sizi bebiklerim ama sanırım anlatcam ballandıra ballandıra
biz işte böööle geniş bi aile olcaz kuzum...

valla ben erkek annesiyim şekerimm petuş düşüncek onu gaaaaariiii
emme gelinim olcekya ondan böle yoksa yapmass dimi petuşş

ben "omuzunda deri, gördüğüne müşteri" kafası yaşayan bi kız annesi olcam.
daha biraz önce 30 yaşına giren bi bay arkadaşıma verdim yağmuru bez belek okul parası karşılığı

korkmuyorum laaaa korkmuyorum iştee korkmiciğimdee

aman be anlatırsan anlat.. ballandıra ballandıraymış.. öyle anlat zati hiç anlatma diyen yok.. ama kestiler biçtiler kan aktı acıdı mahvoldum bi daha normal/sezaryan olmam hatta bi daha doğurmam gibi korku verici cümleler kurma diyos biz.. yoksa anlat tabee..

taam kuzum resimli anlatırım madem öle istionuz:118:

Teyzelerimiz resmi yükledik.Şimdi artık bir şeyler yemeye gidiyoruz geç kalkınca ancak oldu..
Tunimmm iyi yolculuklar canım ; petuşş gözün aydın tatlım...Başka gözümden kaçan ailesine kavuşacak olan varsa gözü aydın şimdiden..Muayenesi olanlar da güzel haberlerle gelsin inşallah...Biz kaçtık şimdi

Bu arada kızlar bizim ayrıntılı fotolarında gördüm bizim ultrason haftasına göre doğumumuz 27 mart regle göre 7 nisan görünüyor.Ultrasonda önden gidiyoruz ya..Ama mart istemiyorum hiçç

Son düzenleme:
abooooooooooo gadına bak
hiç heycanlı değilsiniz
değiştirdim avatarımı bende
tuni değiştir bakim o avatarı...yietr kızımın gururnu okşadığın maymın göznünü açtı gari..
he hee bizimde5 nisan olması gereken, en son 31 marta gelmiştik..ben mart civcivi olsun çok istiom..allah var içimdende öle geçio hep..anne-baba mart civcivimizde martta gelsin
evet evet özell,kle normal yaparsan bizzat resimli istiyoruzzz bak ozaman korkucam söz diyomuşum

dünki resimlerden çok özendim walla, sıcak bakıorum resimli anlatıma

selamm
ben dün devlet hastanesine gittim şu 3boyutlu renkli doopler hakkında bilgi almak için : normal devlet hastanelerinde olmuyormuş.
sadece eğitim araştırma tarzı büyük hastaneler yapıyormuş.bugünde eşim zeytinburnu m.a.ersoy araştırma hastanesine sormuş,en erken ocak sonuna gün veriyorlar.
anlamadımki demekki insanlar daha 13-14 .haftalardamı gidip randevu almışlarki bu kadar dolmuş.

tetenoz içn benim doktorum 20.haftadana sonra yapmanı öneriyorum demişti.
bence yaptırın kızlar bu aşıyı,aşı yanlızca doğum anı değil o zamana kadar başımıza gelecek diğer şeylerdende koruyacak bizi.

kk bayansucum ben geçen hafta filan yaptırdığım kot ve kumaş pantalonlarımın resimlerini eklemiştim foruma ordan bi bak istersen mis gibi oluyor valla
hamilelikte vereceğimizi 100-200 tl praya doğum sonrası şıkırşıkır giysiler alırız kendimize.

Bizim de 16 mart babaanne, 23 mart dede, 1 nisan baba eğer 27sinde doğarsa her birinin arasında birer hafta olacak ama ben nisan ayını çok severim inş inş nisanda doğarrr hatta 1 nisan olabilir

Bizim de 16 mart babaanne, 23 mart dede, 1 nisan baba eğer 27sinde doğarsa her birinin arasında birer hafta olacak ama ben nisan ayını çok severim inş inş nisanda doğarrr hatta 1 nisan olabilir

allah gönlüne göre versin cnm ya..biz geçen yıl evlendiğimizde 3 ay bebik denemesi yapmıştık olmadı..sonra 1 yıl ara verdik açlışmalara
bu yıl eşim dedeiki ben hspladım sende bende mart çocuğunuz..haziranda temelini atarsak tutma ihtimali çok yüksek..
annelerimizden babalarımızdan genetik kodlanmış olabilirz mart ayına didi..
5 gün yanılmayla tuttu kocamın teorisi...
o gün bugün arkadaşlar hep dio kocana bizide bi sorsana bizide bi sorsana die
ben mart aynı çok severim ya...tabi mersinin mart ayını istanbulun değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…